Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím maminky, snažíme se s manželem o druhé miminko, před dvěma dny jsem si udělá těhotenský test, a byl tam duch, druhý den jsem si test udělala znovu a duch zesílil (Příkladam foto) Mám to dost nepravidelne, kolikrát mám 8 dní zpoždění, ale dnes jsem to bohužel dostala přesně na termín podle poslední menstruace
silně krvácim, a když se utřu mám tam velký kusy, takový krvavý hleny
a mam bolesti. Na jiné diskusi mi poradili ať si udělám test při menstruaci, a ukázalo se tam tohle
(druhé foto) za chvíli se vrátí manžel a jedeme na pohotovost.. Nemá s tím prosím někdo zkušenosti? Děkuji moc.. bojím se ze jsme o miminko přišli ![]()
Noo, dej vědět, jak jsi dopadla. Já měla taky duchy a nakonec byl falešný a zjistili mi, že jsem nemocná. Snad u tebe vše dobré dopadne a dej vědět ![]()
@Anonymní píše:
Noo, dej vědět, jak jsi dopadla. Já měla taky duchy a nakonec byl falešný a zjistili mi, že jsem nemocná. Snad u tebe vše dobré dopadne a dej vědět
To je mi lito
moc děkuji dam vědět ![]()
Já měla týden ducha na testu, menstruace jinak pravidelná se po týdenním zpoždění dostavila. Ale ten duch celý týden nesílil, tak jsem to brala, jako že se to nechytlo. Nikam jsem teda nešla, brala jsem to jako že se to nepovedlo ![]()
@Baru456 píše:
Já měla týden ducha na testu, menstruace jinak pravidelná se po týdenním zpoždění dostavila. Ale ten duch celý týden nesílil, tak jsem to brala, jako že se to nechytlo. Nikam jsem teda nešla, brala jsem to jako že se to nepovedlo
Já si právě dělala 4 testy, a vyšli mi všechny, každým dnem šli víc a víc vidět, a teď najednou tohle
tak si radši zajedu, ať vím ![]()
@Adinka11 píše:
Já si právě dělala 4 testy, a vyšli mi všechny, každým dnem šli víc a víc vidět, a teď najednou tohletak si radši zajedu, ať vím
Je mi to moc líto, přesto si myslím, že pokud se vajíčko špatně uvrtalo a teď odchází s menstruací, tak ani na pohotovosti vám ho už nezachrání
Spíš si pro příště nechat napsat na gyndě něco na udržení.
@Petule030 píše:IP
Je mi to moc líto, přesto si myslím, že pokud se vajíčko špatně uvrtalo a teď odchází s menstruací, tak ani na pohotovosti vám ho už nezachráníSpíš si pro příště nechat napsat na gyndě něco na udržení.
@Petule030 píše:
Je mi to moc líto, přesto si myslím, že pokud se vajíčko špatně uvrtalo a teď odchází s menstruací, tak ani na pohotovosti vám ho už nezachráníSpíš si pro příště nechat napsat na gyndě něco na udržení.
To vím ze už to nezachrání
ale mam veliký bolesti břicha, myslíte že si mám radši na tu pohotovost zajít? ![]()
Ahoj, nechci te zklamat, ale tento „duch“ je pro mamatest typický. Nemyslím si, ze by se v tomto pripade jednalo o těhotenství, které odešlo s ms, prostě mas klasickou ms v terminu. Tento test to bohužel dělá, sama jsem tyto „duchy“ mela nesčetněkrát…a pokaždé přišla ms. Na pohotovost bych nejezdila…Přeji at se brzy zadari ![]()
@Taciras píše:Špatně mi to vyfotil foťák, ve skutečnosti to jde vidět líp.. Právě když se utřu, tak tam jsou dost velký kusy krvavý, a vedle toho takovej hlen.. Nikdy jsem to právě neměla.
Nechci tě zklamat, ale test na druhém fotu mi pozitivní nepřijde.Přes to jsem do této diskuse vlezla, abych podpořila. Menstruaci jsem měla ještě jako těhotná, není to nic až tak neovbyklého. Spíše mě v tvém popisu zarazily ty „kusy“…