Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chytám paniku… Beru první měsíc antikoncepční kroužek Nuvaring, před tím klasická pilulková antikoncepce. No a týden před vytáhnutím kroužku na těhu testu //
Nechápu to. Vše dané správně ve správný čas, nevypadl ani nic podobného.
Je tu ještě někdo kdo ho měl a otěhotněl?
nestras ja si ho mam dnes poprve zavedst
Neni mozne ze jsi otehotnela pred krouzkem?
Není možné, že jsi měla mít nějdřív nějaký čas, aby se tělo uklidnilo po té pilulce a ža potom začít s Nuva Ringem?
Právě že mi doktor řekl že klasika, dát si 7 dní pauzu po pilulkách a pak zavést kroužek ten den kdy jsem si měla vzít zase pilulku.
No jako ruku na srdce je možné že jsem otěhotněla už v době kdy jsem brala pilulky ale nezdá se mi to. Brala jsem je ráno a někdy se stalo že jsem si je vzala večer.
Což je furt ok.
Chytřejší budu v pondělí až skáknu k doktorovi. Ale i tak jsem v šoku. Nechápu.
@novakova.t no já nikde nečetla že s kroužkem, pokud bylo vše správně, otěhotněl. Ba naopak je tam o x% menší šance otěhotnění. Proto jsem tak vyjevená
Týden před vytáhnutím kroužku? To je hrozně brzy, ne? Co zkusit ten test jak ukazuje i týden těhotenství?
@z-u-z-i Taky mě to napadlo. V příspěvku vejš jsem psala že je i možně že jsem otěhotněla v době když jsem brala pilulky.
Všechny testy co jsem si dělala se zbarvili strašně rychle. A ta možnost mě napadla až jsem se trochu uklidnila.
Je to ale celkově divné. Týden před Pauzou mezi pilulkama a kroužkem jsem začala krvácet a v pauze normal menzes. No bude nejlepší počkat na pondělí
@zuzula.82 To by mi taky asi přišlo pravděpodobnější…ale člověk prostě nikdy neví! Takhle bys aspoň třeba věděla jak dlouho jsi těhotná. Kdybys opravdu otěhotněla až teď s kroužkem, tak by tam možná doktor ani nic moc neviděl. A co Tě vlastně vedlo k tomu testovat?
@z-u-z-i Zběhla jsem pro test tak uvidíme.
No za prvé strašně žeru, myslela jsem že to je novou antikoncepcí, to samé jsem si říkala i u toho že mě bolí prsa a jsem vcelku unavena, ale když jsem si předevčírem otevřela tatarku a snědla ju samotnou jako by to byl jogurt tak to jsem se už sekla. Tatarku jím max k hranolkám a to v minimálním množství. tak jsem si jen ze srandy udělala test a pozitivní i ten druhej a i ten třetí patej a šestej se teprve uvidí
@z-u-z-i no jaké překvapení je tam +
takže těhotná
no ještě čekám na ten tyden
@zuzula.82 Takže kamarád kroužek…Ale neboj, za chvíli to vstřebáš!
@zuzula.82 píše:
@z-u-z-i no jaké překvapení je tam +
takže těhotná
no ještě čekám na ten tyden
Dej vedet, jsem take napnuta. Musela jsi otehotnet kdyz si brala prasky
. Jinak nikde jsem nenasla ze by nekdo prez krouzek otehotnel