Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Menstruace byla ale jen špinění při HAK. Proto jsem udělala test. Sex byl před 2 týdny
@Anonymní píše:
Je to negativní? Test je mírně upraven, avšak to co vidím na upravené fotce do minuty zmizelo.
K čemu to upravování je? Tvůj test je zcela negativní.
@korn123 Viděla jsem pár diskusi, kde ženy upravovaly fotky. Tak jsem zkusila upravit kontrast a dát filtr. Ale asi nic, protože test byl negativní.
Asi určitě nic. Prostě pokud bereš HA tak jak máš, tak si počkej na další „MS“. Teprve při ZPOŽDĚNÍ se testuje. Fotky se neupravují, ano, holky to tady upravují, ale tam to se zdravou myslí už nemá nic společného.
@shadowbabe Ale vždyť říkám, že jsem měla menstruace ale tedy jen špinění, týden dozadu. Ale protože sex byl jen před 2 týdny tak testuji až teraz
@shadowbabe A promiň, už jsem pochopila jak si to myslela s tou další ms
. Ano počkám na další.
@shadowbabe píše:
Asi určitě nic. Prostě pokud bereš HA tak jak máš, tak si počkej na další „MS“. Teprve při ZPOŽDĚNÍ se testuje. Fotky se neupravují, ano, holky to tady upravují, ale tam to se zdravou myslí už nemá nic společného.
Ta testuje každý měsíc tak 20× ![]()
Vždyť ti doktor i holky tady řekly, že takové krvácení je u antikoncepce normální, jen ty sis zase vzala do palice, že to bylo nidační krvácení
Ty prachy, který narveš do nesmyslného testování, sis mohla ušetřit na dokončení studia, což - jak tvrdíš - vyřeší tvé psychické problémy. Ovšem nevím, jak v tomhle stavu chceš udržet koncentraci na středoškolské nebo nedej bože vysokoškolské studium.
@Anonymní píše:
Menstruace byla ale jen špinění při HAK. Proto jsem udělala test. Sex byl před 2 týdny
Negativni
Stopadesátá nově založená diskuze o ničem. Jako vždy. Když nevěříš nikomu a ničemu, přestaň souložit. Jako bonus si ušetříš nervy i peníze.
@JancaS84 píše:
Ta testuje každý měsíc tak 20×
Aspoň mají výrobci testíků odběr 😁
Test byl normálně negativní. Na fotkách vůbec žádnou růžovou čárku nevidím. Jakmile upravím test tak na každé fotce cosi je. Nevím jestli to brát tak, že to je duch a udělat test v pátek🤷♀️
Je to negativní? Test je mírně upraven, avšak to co vidím na upravené fotce do minuty zmizelo.