Duch nebo negativní?

Anonymní
7.6.23 07:39

Duch nebo negativní?

Je to negativní? Test je mírně upraven, avšak to co vidím na upravené fotce do minuty zmizelo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.6.23 07:40

Menstruace byla ale jen špinění při HAK. Proto jsem udělala test. Sex byl před 2 týdny

• Citovat
  • Upravit
4385
7.6.23 07:42
@Anonymní píše:
Je to negativní? Test je mírně upraven, avšak to co vidím na upravené fotce do minuty zmizelo.

K čemu to upravování je? Tvůj test je zcela negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.23 07:45

@korn123 Viděla jsem pár diskusi, kde ženy upravovaly fotky. Tak jsem zkusila upravit kontrast a dát filtr. Ale asi nic, protože test byl negativní.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
7.6.23 08:26

Asi určitě nic. Prostě pokud bereš HA tak jak máš, tak si počkej na další „MS“. Teprve při ZPOŽDĚNÍ se testuje. Fotky se neupravují, ano, holky to tady upravují, ale tam to se zdravou myslí už nemá nic společného.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.23 08:28

@shadowbabe Ale vždyť říkám, že jsem měla menstruace ale tedy jen špinění, týden dozadu. Ale protože sex byl jen před 2 týdny tak testuji až teraz

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.23 08:29

@shadowbabe A promiň, už jsem pochopila jak si to myslela s tou další ms :). Ano počkám na další.

• Citovat
  • Upravit
35729
7.6.23 08:38

Po tisíci těhotná nejsi a když nevěříš ochraně tak nesoulož.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35729
7.6.23 08:39
@shadowbabe píše:
Asi určitě nic. Prostě pokud bereš HA tak jak máš, tak si počkej na další „MS“. Teprve při ZPOŽDĚNÍ se testuje. Fotky se neupravují, ano, holky to tady upravují, ale tam to se zdravou myslí už nemá nic společného.

Ta testuje každý měsíc tak 20× :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
7.6.23 09:10

Vždyť ti doktor i holky tady řekly, že takové krvácení je u antikoncepce normální, jen ty sis zase vzala do palice, že to bylo nidační krvácení :roll: Ty prachy, který narveš do nesmyslného testování, sis mohla ušetřit na dokončení studia, což - jak tvrdíš - vyřeší tvé psychické problémy. Ovšem nevím, jak v tomhle stavu chceš udržet koncentraci na středoškolské nebo nedej bože vysokoškolské studium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
7.6.23 10:53
@Anonymní píše:
Menstruace byla ale jen špinění při HAK. Proto jsem udělala test. Sex byl před 2 týdny

Negativni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
7.6.23 10:54

Stopadesátá nově založená diskuze o ničem. Jako vždy. Když nevěříš nikomu a ničemu, přestaň souložit. Jako bonus si ušetříš nervy i peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
7.6.23 12:35
@JancaS84 píše:
Ta testuje každý měsíc tak 20× :roll:

Aspoň mají výrobci testíků odběr 😁

• Citovat
  • Upravit
9285
7.6.23 13:52

Negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.23 19:56

Test byl normálně negativní. Na fotkách vůbec žádnou růžovou čárku nevidím. Jakmile upravím test tak na každé fotce cosi je. Nevím jestli to brát tak, že to je duch a udělat test v pátek🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex