Opk, bazální teplota, testy…aj.

Anonymní
6.6.23 10:17

Opk, bazální teplota, testy…aj.

Ahoj,
jelikož nemám moc s kým si o tom popovídat už se tak trošku ze zoufalství obracím sem :D
Kamarádky řeší jiné věci a moje máma se kterou bych tohle případně mohla řešit se probudila znovu do osmnácti a přijde mi, že jsem jen přítěž když su o tom chci popovídat.
Jelikož jsem “vyléčená” z depresí, ale trpím stále úzkosti mám ráda věci pod kontrolou a když ne ráda si o tom popovídám (uklidňuje mě to). V únoru jsme se začali snažit o mimčo a pořád nic, což je naprosto v pořádku vše nemůže být hned. Po prvních dvou snažení se mi rozhodil cyklus a tak jsem si řekla, že si začnu měřit teplotu abych se o cyklu něco přiučila, případně trošku tomu početí pomohla.
Teď k jádru pudla :D přikládám foto teploty a testů ovulace (dle aplikace jsem se začala testovat pro přesnější predikce). Už jsem z toho blbec naprosto vykoukaná a přijde mi, že test se zastavil na “jednom” odstínu a teplota kolísá víc než minulý měsíc (ms normálně minulý měsíc přišla včas a těhotenský test negativní).
Jsem blázen a “koumání” těhle věcí me uklidňuje a vím že je vše v pořádku, ale nemám nikoho s kým bych si o tom popovídala nebo kdo by mne případně uklidnil, protože nikdo v okolí neměří ani se nesnaží. :oops:
Přikládám testy i teploty pro porovnání.
Snad ten text není moc chaotický a budeme si spolu moct všechny poradit a popovídat si o tom když třeba jako já nemáte v okolí nikoho ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
576
6.6.23 16:15

Testy jsou zatím úplně negativní, testuj dál.
Můžeš zkusit aplikaci premom, tam ty testy vyfotíš a ono ti to jakoby přiřadí číselnou hodnotu. Třeba ty tvoje testy by byly tak 0,1-0,2, až bude ovulace, testy budou tak 0,8-1,8 třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
6.6.23 16:21
@Anonymní píše:
Ahoj,
jelikož nemám moc s kým si o tom popovídat už se tak trošku ze zoufalství obracím sem :D
Kamarádky řeší jiné věci a moje máma se kterou bych tohle případně mohla řešit se probudila znovu do osmnácti a přijde mi, že jsem jen přítěž když su o tom chci popovídat.
Jelikož jsem “vyléčená” z depresí, ale trpím stále úzkosti mám ráda věci pod kontrolou a když ne ráda si o tom popovídám (uklidňuje mě to). V únoru jsme se začali snažit o mimčo a pořád nic, což je naprosto v pořádku vše nemůže být hned. Po prvních dvou snažení se mi rozhodil cyklus a tak jsem si řekla, že si začnu měřit teplotu abych se o cyklu něco přiučila, případně trošku tomu početí pomohla.
Teď k jádru pudla :D přikládám foto teploty a testů ovulace (dle aplikace jsem se začala testovat pro přesnější predikce). Už jsem z toho blbec naprosto vykoukaná a přijde mi, že test se zastavil na “jednom” odstínu a teplota kolísá víc než minulý měsíc (ms normálně minulý měsíc přišla včas a těhotenský test negativní).
Jsem blázen a “koumání” těhle věcí me uklidňuje a vím že je vše v pořádku, ale nemám nikoho s kým bych si o tom popovídala nebo kdo by mne případně uklidnil, protože nikdo v okolí neměří ani se nesnaží. :oops:
Přikládám testy i teploty pro porovnání.
Snad ten text není moc chaotický a budeme si spolu moct všechny poradit a popovídat si o tom když třeba jako já nemáte v okolí nikoho ;)

Jen takový tip :) na ovulační testy doporučuji appku Premom ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.23 19:24

@eva1985aa jojo vím, že jsou negativní :)
Tyjo super 😄 o žádné takové aplikaci jsem nevěděla, moc děkuju za tip!
Z dnešního testu mám pocit, že jsem “to” prošvihla 😄 až pozdě jsem si přečetla že když sílí měla bych dělat třeba i 2-3 denně

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex