Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Ženy vidíte tam něco nebo jsem paranoidní? Snažíme se čtvrtý cyklus.
Nevidím nic, ani fotku.
Přikládám fotku rozebraného testu, přijde mi že takhle je lip vidět 😇
@IronickaB píše:
@Barevné klubíčko zítra
Tak počkej do zítra a když nepřijde, udělej test pozítří z ranní moči. To už by měla být krásná čárka.
Paranoia je chorobný strach. Buď používáš “termity”, které neznáš, nebo jsi cvok a děláš věc, ze které máš panický strach.
Trochu si to porovnej v hlavě.
A hlavně - netestuje se před menzes a nerozebírají se plastový testy.
Ahoj,
po poměrně nepříjemném „průjmování“ několik dní, a naopak poměrně příjemném „nemenstruování“ celý tento měsíc jsem si řekla, že by bylo asi dobré si udělat test… aneb pár příznaků těhotenství by bylo.
Zkušenost s tvz. duchem na testu žádnou nemám, ale tady asi předpokládám je jasnej? ![]()
V reálu je ještě zřetelnější, foťák na mobilu nic moc…
Nemám ovšem vůbec žádnou zkušenost s tímto, co si o tom myslíte?
@Anonymní píše:
Ahoj,
po poměrně nepříjemném „průjmování“ několik dní, a naopak poměrně příjemném „nemenstruování“ celý tento měsíc jsem si řekla, že by bylo asi dobré si udělat test… aneb pár příznaků těhotenství by bylo.
Zkušenost s tvz. duchem na testu žádnou nemám, ale tady asi předpokládám je jasnej?
V reálu je ještě zřetelnější, foťák na mobilu nic moc…Nemám ovšem vůbec žádnou zkušenost s tímto, co si o tom myslíte?
- Zpoždění menzesu asi 3 týdny už
- další příznaky
- test dělán v 18:55 asi (zkrátka večer)
- duch tam byl okamžitě, to nebyla snad ani minuta
Na 3 týdny zpoždění je to slabota. Jsi si jistá, že by to byl pozitivní test z minulého cyklu, a ne z tohoto?
@korn123 píše:
Na 3 týdny zpoždění je to slabota. Jsi si jistá, že by to byl pozitivní test z minulého cyklu, a ne z tohoto?
No, jakože asi tři. Já to mám hodně nepravidelné, každopádně minimálně dva
@Anonymní píše:
No, jakože asi tři. Já to mám hodně nepravidelné, každopádně minimálně dva
I na dva je to slabé. To by jsi měla už dálnici.
Ženy vidíte tam něco nebo jsem paranoidní? Snažíme se čtvrtý cyklus.
Příspěvek upraven 19.08.23 v 14:58