Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, dnes jsem mela dostat menses a nic, na testu v limitu toto (viz foto). Nechci se moc radovat, protoze nevim, jestli to neni jen rozpita barva…je to tehotensky test Slunicko z drogerie Teta, mate nejake zkusenosti holky? vcera vecer jsem si tento test delala taky a tam byl podobny duch ale asi az po hodine…
Kdyz se hodne snazim, tak pidi ducha vidim.zkus za dva dny znovu.to uz bude jasno.
@MiaPa vidím a znám, tyto testy dělají falešnáky (sama jsem měla i silnější), kup dr. maxe
ten ti nikdy falešnáka neudělá
hodně štěstí
Dekuju:) zkusim teda toho maxe…myslite ze kdybych fakt tehu byla ukazal by neco uz clearblue?
Jde mi o to ze clearblue ma citlivost az 25 proto by mel ukazovat pozdeji nez desitkove, ne?
@MiaPa Měl, ale jestli už jsi měla ms dostat, tak si myslím, že by ti mohly vyjít oba. Nicméně osobní zkušenost s Clearblue nemám, já jsem spokojená s Dr. Maxem ![]()
Ms dostavam mezi 26-29 dc a dnes je 29 dc a nic, ale podle pichani vajecniku a hlenu jsem mela ovu trochu posunutou (normalne mivam tak 14-15 dc), tento cyklus urcite byla pozdeji
Tak ja na testu taky nic nevidim
ale kdyz se zakoukam poradne tam kde by druha carka mela byt tak mozna jen uplne malinko tam mozna neco je
ale myslim ze by si mela lepsi vyzkouset nejaky digi test blu cler by ti mel ukazat uz jestli jsi nebo ne ![]()
@sabinka098 píše:
Vidite ducha prosim,,
vidim ani nemusim zvecovat obrazek
gratulace ![]()
Holky tri roky na tohle cekam, tak kdyz to vidite i vy tak nejsem blazen ![]()