Duch? Po porodu?

Anonymní
15.4.23 20:32

Duch? Po porodu?

Čauky. Vidíte tam prosím ducha? ( vím že se má testovat po vynechání), ale já kojím a cyklus mám zatím naprosto nepravidelný. Test jsem udělala kvůli stejným pocitům, jako když jsem byla těhotná prvně. Nemůže to být ještě nějaký pozůstatek z těhotensví? ( jsem po porodu 3 měsíce). Prosím anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3581
15.4.23 20:36

Ducha vidím, kojení není prevencí otěhotnění. Nepravidelný cyklus též neznamená, že nemůžeš otěhotnět. Z předchozího těhotenství to zcela jistě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
15.4.23 20:36

No, něco slabounkýho tam vidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
15.4.23 20:38

Pokud spolu spíte bez ochrany, tak těhotenství samozřejmě možné je.
Z tohoto testu bych závěry nedělala, za mě je negativní. Testuj třeba za pár dní, za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
15.4.23 20:48
@Anonymní píše: Čauky. Vidíte tam prosím ducha? ( vím že se má testovat po vynechání), ale já kojím a cyklus mám zatím naprosto nepravidelný. Test jsem udělala kvůli stejným pocitům, jako když jsem byla těhotná prvně. Nemůže to být ještě nějaký pozůstatek z těhotensví? ( jsem po porodu 3 měsíce). Prosím anonym

Jestli spolu spíte bez ochrany, tak těhu být můžeš i přes kojení. take jsem po druhé otěhotněla, když prvnímu byly 3 měsíce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4166
15.4.23 21:03

Muzes otehotnet i kdybys MS jeste nemela a kojeni neni antikoncepce, takze testuj dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.23 21:12

@Bídžej @Paní.Norrisová @Umík vím, že kojení těhotenství nevylučuje 8o proto se ptám a teda i popravdě trošku obávám. Poprvé, co jsem si dělala test a doufala v jeho negativitu :lol: no co, asi mi stejně nezbyde, než zopakovat za par dni… pro klid duše.

Děkuji za odpovědi :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
37243
15.4.23 22:02

Taky vidím. Zkus za dva dny znovu a pokud bude silnější tak je to jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí