Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
První fotka vypadá jako pozitivní test, na druhé něco opravdu lehounce prosvítá, viděla bych to spíš na pozitivní test. Je obojí focené v limitu? Některé značky dělají falešné duchy, třeba mamatest, u této nevím.
@Ledová káva
Je to znacka galmed. Foceno v limitu, po 3 minutach mel byt vysledek a po 10 minutach uz by bylo po limitu, ja fotila cca na 5 minutach.
Vcera jsem take testovala se stejnym testem a lehoulince jsem tam take neco videla, ale ne takto, jako na techto fotkach, a spis mi prislo, ze to je videt z ruzneho “naklaneni” testu, tak jsem to neresila ![]()
@Anonymní píše:
@Ledová káva
Je to znacka galmed. Foceno v limitu, po 3 minutach mel byt vysledek a po 10 minutach uz by bylo po limitu, ja fotila cca na 5 minutach.Vcera jsem take testovala se stejnym testem a lehoulince jsem tam take neco videla, ale ne takto, jako na techto fotkach, a spis mi prislo, ze to je videt z ruzneho “naklaneni” testu, tak jsem to neresila
Tak pokud je to v limitu, tak to vypadá že těhotná jsi. Zkus další zítra z první ranní moči.
Ja myslim, ze mas s testovanim bohate skusenosti, ak tu hladas radu s vystavenou fotkou testu ![]()
No nieco sa tam asi crta. Daj vediet ![]()
@Magic Unicorn píše:
Ja myslim, ze mas s testovanim bohate skusenosti, ak tu hladas radu s vystavenou fotkou testuNo nieco sa tam asi crta. Daj vediet
No, je fakt, ze dotaz v tomhle kontextu vypada blbe, ale myslela jsem jako osobni zkusenost
projela jsem par diskuzi a kdyz jsem videla, na co se zakladatelky holky ptaji a ze stejne to konci/zacina fotkama, tak jsem se snazila dat hned co nejvic infa na zacatku ![]()
Ahoj damy,
nemam zkusenost s testovanim, takze se omlouvam mozna za hloupy dotaz, ale zajimalo by mne, zda je tam duch, protoze carka lehounce prosvita, anebo takhle taky vypada negativni test. Podle meho “oplodnovaci” sex mohl probehnout cca 14 dnu zpatky, tak proto jsem to zkousela dnes. Mentruace se neda rict, ze jeste vynechala, protoze ji mivam +- 7 dnu.
Omlouvam se za anonym, soukrome tema a chodi se zname
Diky