Duch na testu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1025
9.5.15 09:30

Já to tam taky vidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.5.15 09:34

@Noelie2726 Nene, je to pepino 10 HCG Hight Sensitivity a je fakt zelenej.

Jinak všem děkuju, zkusím další a uvidím. Osobně si myslím, že když tam po předepsaný minutě až 5 nic nebylo, už šlo jen o nějaký následný zchátrání toho papírku. :D Alespoň pro příště mám ponaučení vynechat i ten 1 přerušovaný, když vidím kolik stojí nervů.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
9.5.15 09:52

@Flue Pokud vím, tak v návodu se píše, že po nějaké době už nemáš výsledek „brát vážně“. Takže pokud tam včera nic nebylo, tak je asi negativní. Pro jistotu si kup další test a zkus znovu. Jinak po vysazení HA je meškání ms dost běžné, já už šla i na vyvolávačku a zdaleka nejsem jediná ;)

Edit.: chybičky ;)

Příspěvek upraven 09.05.15 v 10:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
9.5.15 09:53

Já také vidím, ale je to focené moc z dálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.5.15 10:06

Tak jsem zkusila další a do 5i minut zase nic, ani náznak. Radši hážu oba do koše, ať se nenervuju a neláká mě to hypnotizovat i po těch 5i minutách.. :)

Tak díky všem a ať tam tu 2. čárku máte místo mě vy, co jí tam naopak vidět chcete! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.15 10:07

No ja takhle po jednom prerusovanem otehotnela a hadala sem se doktorem, ze to neni mozny :D

• Citovat
  • Upravit
3097
9.5.15 10:08

@Noelie2726 pepino je zelenej :) jinak teda taky nic nevidím, negativní test :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.15 10:22

Nevím, co za test to je, každopádně já si tyhle proužky koupila v drogerii a v tescu, 4 dny po vynechání byli negativní, tak jsem vyrazila do lékárny pro ovu testy a při té příležitosti si koupila i těhu testy…doma mi to nedalo…no a teď už jsem v 19. týdnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
9.5.15 11:11

Ja tam teda neco vidim, ale na divnych mistech, takze bych to povazovala za vadny test. Jinak je to pepino, taky jsem ho mela a hodne mne ta zelena zmatla. Nejdrive jsem si myslela, ze se spletli a dali tam ovulacni test, ale ten je myslim zluty.

Příspěvek upraven 09.05.15 v 11:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.5.15 11:11

@Flue vidim negat test.. neplašila bych. Po vysazení Ha se mi běžně stávalo, že ms nedorazila vůbec, nebo s velkým zpožděním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
9.5.15 11:39

V prilozenem letaku u tehotenskeho testu jiste pisi, ze mas pockat cca do 5min. na vysledek, a ze po 5min. se muze z negativniho testu stat falesne pozitivni. Proto nema cenu test studovat druhy den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
9.5.15 12:18
@Noelie2726 píše:
tak já nikdy neviděla zelený těhotenský tesst. Viděla jsem bílý, modrý, fialový :mrgreen: OVulační testy jsou zeleny ne? :mrgreen:

Já mám zelené těhu testy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.22 11:23

Vadný test?

Dobrý den,
oživuji diskuzi, s přítelem se snažíme o miminko, ale zatím se nedaří, mám po vysazení ha nepravidelné cykly 28,41,35.., no ale k věci, poslední dny mi nebylo nějak dobře (nyní jsem 32DC) a tak jsem si řekla, že zkusím test, jelikož mě píchali v podbřišku a chtěla jsem vědět zda je to jen pms nebo možné těhotenství, udělala jsem dva testy stejné značky z jednoho vzorku moči, jeden vyšel čistě negativní a na druhém byl “duch” skoro okamžitě, tak se ptám, je možné že byl test vadný, a proto vyšel takto? Přikládám fotku. Zkusím otestovat znova zítra ráno, jen mě zajímá zda někdo nemá podobnou zkušenost. Předem děkuji za odpověď. Na fotce je to možná špatně vidět, ale v realitě je “čárka” narůžovělá, ne šedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí