Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj takove duchy jsem mela od pulky cyklu a pozdeji jsem zjistila ze ovulace ani jeste nebyla, byla zpozdena do terminu dalsi ms takze bylo nerealne aby to bylo tehotenstvi. Videla jsem takoveho ducha na vsech testech, kazdy 3ti
Psychika je mocna, pokud nejde videt lepe a zretelne a nebude silit tak to neber vubec jako tehu
Po biochemku jsem nikam nešla otěhotněla jsem hned další cyklus ale byl z toho SP :-/
Holky, tak včera mi skončila menses a na testu je dnes pořád duch. Zkoušela jsem i jiný test a taky duch. Zkusila jsem krevní test a taky duch a clearblue negativní. Jak mám teď postupovat?
@Anonymní píše:Čekat? Zkus test za dva dny a když zesílí, budeš tehotna…
Holky, tak včera mi skončila menses a na testu je dnes pořád duch. Zkoušela jsem i jiný test a taky duch. Zkusila jsem krevní test a taky duch a clearblue negativní. Jak mám teď postupovat?
@Anonymní píše:
Ahojky chtela jsem se zeptat jak tohle skoncilo? Mam neco obdobneho.
Dobrý večer holky to samé trápí mne mnela sem.6 dni zpozdeni udělala. Sem.teh.test a byl tam duch ale menzes přišla. Takže teď nevím jestli bych mohla bejt těhotná co myslíte
Dobrý den chci se jen zeptat zasílám i fotku jestli tam něco vidíte já ano ale nejsem si jistá Děkuji když to přiblížím tak tam něco je 🫠
Ano vidím
Já se testují pořád duch na testu takže vůbec nesili
No já že jsem dostala ženské problémy tak mám obavy když sem si dělala jiný tak nic jenom tady na těch se my ukázal duch
@Brouk14 píše:
No já že jsem dostala ženské problémy tak mám obavy když sem si dělala jiný tak nic jenom tady na těch se my ukázal duch
Dostala jsi to to v termínu? Pokud bys byla těhotná, ukázal by to i obyčejný papírkový test.
Mnela sem jeden den spozdeni jiné testy zatím nic neukazali jen tidle právě @Anonymní
Dobrý den, dnes ráno testované, je tam duch. O co jde, již mám 5 dni hodně slabé krvácení, nedá se to nazvat menstruaci, tu i mívám silnou, ale spíše jako před menstruaci, akorát ze se do teď nerozjela a spíše to ustává. Než začala menstruace, měla jsem nějaké podezření, ale test byl negativní a když jsem “dostala menstruaci” říkala jsem si, že je vyřešeno. Protože je ale velmi slabá rozhodla jsem se, ze zkusím test během ní a objevil se duch. Má otázka zní, můžu bylt těhotná i přesto, že drobné krvácení proběhlo? Nebo se jedná o planý poplach? A kdy případně zkusit test nový? Miminko si s partnerem přejeme, ale nechci abychom se zbytečně vystavovali nějaké naději a později byli zklamaní ![]()
@Beberunka píše:
Dobrý den, dnes ráno testované, je tam duch. O co jde, již mám 5 dni hodně slabé krvácení, nedá se to nazvat menstruaci, tu i mívám silnou, ale spíše jako před menstruaci, akorát ze se do teď nerozjela a spíše to ustává. Než začala menstruace, měla jsem nějaké podezření, ale test byl negativní a když jsem “dostala menstruaci” říkala jsem si, že je vyřešeno. Protože je ale velmi slabá rozhodla jsem se, ze zkusím test během ní a objevil se duch. Má otázka zní, můžu bylt těhotná i přesto, že drobné krvácení proběhlo? Nebo se jedná o planý poplach? A kdy případně zkusit test nový? Miminko si s partnerem přejeme, ale nechci abychom se zbytečně vystavovali nějaké naději a později byli zklamaní
Toto neni duch, ale pozitivni test. To krvaceni muze byt nidacni, neco si o tom precti. Jestli bude vsechno v poradku, ti nikdo nerekne. Ale tehotna jsi. Drzim palce!