Duch při menstruaci - co myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
17.2.21 18:04
@Anonymní píše:
To ano, ale bohužel při menstruaci.

Já vím :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
17.2.21 18:12

Ahoj takove duchy jsem mela od pulky cyklu a pozdeji jsem zjistila ze ovulace ani jeste nebyla, byla zpozdena do terminu dalsi ms takze bylo nerealne aby to bylo tehotenstvi. Videla jsem takoveho ducha na vsech testech, kazdy 3ti :zed: Psychika je mocna, pokud nejde videt lepe a zretelne a nebude silit tak to neber vubec jako tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
17.2.21 23:57

Po biochemku jsem nikam nešla otěhotněla jsem hned další cyklus ale byl z toho SP :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.21 19:59

Holky, tak včera mi skončila menses a na testu je dnes pořád duch. Zkoušela jsem i jiný test a taky duch. Zkusila jsem krevní test a taky duch a clearblue negativní. Jak mám teď postupovat?

• Citovat
  • Upravit
10923
22.2.21 07:58
@Anonymní píše:
Holky, tak včera mi skončila menses a na testu je dnes pořád duch. Zkoušela jsem i jiný test a taky duch. Zkusila jsem krevní test a taky duch a clearblue negativní. Jak mám teď postupovat?
Čekat? Zkus test za dva dny a když zesílí, budeš tehotna…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
22.2.21 15:33

Mohlo to být biochemické, nějakou dobu trvá než hcg klesne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.8.22 12:12
@Anonymní píše:

Ahojky chtela jsem se zeptat jak tohle skoncilo? Mam neco obdobneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.6.23 22:12

Duch na testu

Dobrý večer holky to samé trápí mne mnela sem.6 dni zpozdeni udělala. Sem.teh.test a byl tam duch ale menzes přišla. Takže teď nevím jestli bych mohla bejt těhotná co myslíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.6.23 15:29

Dobrý den chci se jen zeptat zasílám i fotku jestli tam něco vidíte já ano ale nejsem si jistá Děkuji když to přiblížím tak tam něco je 🫠

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.6.23 19:59

Ano vidím
Já se testují pořád duch na testu takže vůbec nesili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.6.23 20:07

No já že jsem dostala ženské problémy tak mám obavy když sem si dělala jiný tak nic jenom tady na těch se my ukázal duch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.23 08:43
@Brouk14 píše:
No já že jsem dostala ženské problémy tak mám obavy když sem si dělala jiný tak nic jenom tady na těch se my ukázal duch

Dostala jsi to to v termínu? Pokud bys byla těhotná, ukázal by to i obyčejný papírkový test.

• Citovat
  • Upravit
4
25.6.23 10:05

Mnela sem jeden den spozdeni jiné testy zatím nic neukazali jen tidle právě @Anonymní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.12.23 06:46

Prosím o radu zkušenějších

Dobrý den, dnes ráno testované, je tam duch. O co jde, již mám 5 dni hodně slabé krvácení, nedá se to nazvat menstruaci, tu i mívám silnou, ale spíše jako před menstruaci, akorát ze se do teď nerozjela a spíše to ustává. Než začala menstruace, měla jsem nějaké podezření, ale test byl negativní a když jsem “dostala menstruaci” říkala jsem si, že je vyřešeno. Protože je ale velmi slabá rozhodla jsem se, ze zkusím test během ní a objevil se duch. Má otázka zní, můžu bylt těhotná i přesto, že drobné krvácení proběhlo? Nebo se jedná o planý poplach? A kdy případně zkusit test nový? Miminko si s partnerem přejeme, ale nechci abychom se zbytečně vystavovali nějaké naději a později byli zklamaní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14702
11.12.23 07:08
@Beberunka píše:
Dobrý den, dnes ráno testované, je tam duch. O co jde, již mám 5 dni hodně slabé krvácení, nedá se to nazvat menstruaci, tu i mívám silnou, ale spíše jako před menstruaci, akorát ze se do teď nerozjela a spíše to ustává. Než začala menstruace, měla jsem nějaké podezření, ale test byl negativní a když jsem “dostala menstruaci” říkala jsem si, že je vyřešeno. Protože je ale velmi slabá rozhodla jsem se, ze zkusím test během ní a objevil se duch. Má otázka zní, můžu bylt těhotná i přesto, že drobné krvácení proběhlo? Nebo se jedná o planý poplach? A kdy případně zkusit test nový? Miminko si s partnerem přejeme, ale nechci abychom se zbytečně vystavovali nějaké naději a později byli zklamaní :(

Toto neni duch, ale pozitivni test. To krvaceni muze byt nidacni, neco si o tom precti. Jestli bude vsechno v poradku, ti nikdo nerekne. Ale tehotna jsi. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí