Duch při menstruaci - co myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
11.12.23 08:07

@Janča6 píše:
Toto neni duch, ale pozitivni test. To krvaceni muze byt nidacni, neco si o tom precti. Jestli bude vsechno v poradku, ti nikdo nerekne. Ale tehotna jsi. Drzim palce!

Děkuji za odpověď, ono to na té fotografii je trochu jasnější, než ve skutečnosti, ne o moc, ale trochu ano, proto jsem to nazvala duchem a také s tímto nemám zkušenosti, takže nevím, jak moc zřetelná má druhá čárka být.
O tomto krvácení jsem slyšela, ale myslela jsem, ze trvá max 3 dny a ne jako u mě již 5 dni.
Myslíte, ze mám ještě vyčkat, za par dnů udělat test nové a poté se případně objednat k lékaři, nebo se objednat již teď?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14709
11.12.23 08:57
@Beberunka píše:
@Janča6 píše:
Toto neni duch, ale pozitivni test. To krvaceni muze byt nidacni, neco si o tom precti. Jestli bude vsechno v poradku, ti nikdo nerekne. Ale tehotna jsi. Drzim palce!Děkuji za odpověď, ono to na té fotografii je trochu jasnější, než ve skutečnosti, ne o moc, ale trochu ano, proto jsem to nazvala duchem a také s tímto nemám zkušenosti, takže nevím, jak moc zřetelná má druhá čárka být.
O tomto krvácení jsem slyšela, ale myslela jsem, ze trvá max 3 dny a ne jako u mě již 5 dni.
Myslíte, ze mám ještě vyčkat, za par dnů udělat test nové a poté se případně objednat k lékaři, nebo se objednat již teď?
Děkuji.

Ja bych zavolala lekari, jestli by mohl predepsat Utrogestan. Muze to byt i spineni. A pri nem se prave uziva Utrogestan a treba Ascorutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí