Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký sobotní den
Prosím o pomoc, batole sebralo miminu dudlík, bohužel už byl poslední a někam ho schovalo, bohužel ho nemůžeme najít a to jsme prolezli celý byt 2X
Je to tento dudlík http://www.farlin.cz/…late-6m.html kdo máte doma nepoužítý z Ustí nad Labem, ráda koupím ještě dnes. Popřípadě jestli nevíte, kde by se dal ještě dnes koupit. Děkuji za případnou pomoc
![]()
Já jsem z Ústí, taky používám Farlin, ale jiný. Kupuji je nahoře v severu, tam už dnes nekoupíš. Ale viděla jsem Farlin i ve Fóru v Pompu, jen nevím, jestli tam mají zrovna ten tvůj.
Mrkni v nemocnici v lékárně, fatlin jsemkupovala nedonošencitakhle kulatý
přímo tam teda ![]()
@ivana-domca hm, to je na prd. já ho mám ještě schovaný, ale byl by ti na prd, je maličkej
leda obolat lékárny v hypersuper
nebo koupit klasickou „kytčku“ kulatý je to taky, u nás měli v tescu…
@jalemina tak on měl ten menší 0-6 měsíců, měli jsme jich zásobu, bohužel došly
Bála jsem se, ale vzal na milost dudlik od mam, tak snad to bude v pohodě. Akorát mě štve že tenhle nemá ten kroužek a není svítící
takže v pondeli asi objednam pár dudliku z netu. Nebudu odnaucovat miminko, kterému lezou zuby od jediné věci která ho aspoň trošku uklidní
Ale zajímalo by mě kam ho druhorozeny synacek schoval ![]()
@ivana-domca no já mám fakt pro nedonošence
Kdy ho najdeš? až přestaneš hledat. Jinak já mámdůdlíků 5, průběžně dokupuju a měním (máme kaučukový) a i tak se stane že hledám aspoň jeden jedinej blbej dudlík
. Naučila jsem se je dávat na kroužek z chrastítek (z více kroužků se dlá řetěz) takže jsou tam když je někde nenechám (postel, postýlka, tašky, kapsy, sedačka, kočár… ) ![]()