Boeing 777 Malaysia

3165
15.3.14 12:39

Boeing 777 Malaysia

Ahoj.

Už mě několikrát napadlo založit diskuzi o aktuálním dění u nás i ve světě, kde bychom si mohly měnit názory. Vícekrát mě pobouřila nějaká reportáž v televizi, nebo mě šokoval článek na idnes.cz nebo jiných portálech, kdy jsem měla chuť vám to tady zkopírovat. Vzhledem k tomu, že ve hledání diskuzí na emiminu nejsem tak zdatná, tak nevím, jestli už taková diskuze nefunguje. Proto jsem diskuzi pojmenovala konkrétním tématem, které mě momentálně zajímá.

První dny jsem jen letmo četla, že se někde ztratilo „nějaké“ letadlo a dál to neřešila. Ale teď mě začala tato událost zajímat hlouběji. Co si o tom zmizení letadla myslíte vy? :think:
Trošku mi to připadá jako když si Německo napadlo vlastní vysílač, aby měli důvod k napadení Polska. :nevim: Myslím si, že událost ohledně letadla je fingovaná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
15.3.14 12:41

A kdo a proč by to fingoval? Kvůli čemu? Moc se teda v oblasti Asie nevyznám, neznám jejich problémy. Neřeknu, kdyby to bylo ruské letadlo, tam bych asi nebylo pochyb :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
15.3.14 12:42

Fingovana kým a proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
15.3.14 12:45

Nenapadá mě, kdo by měl co z toho, kdyby to fingoval :nevim: ale taky mě tohle téma celekm zajímá, to letadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
15.3.14 12:45

Já si myslím, že spadlo do moře, proto se blbě hledá. A proto nemůžou lokalizovat ani mobily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
15.3.14 12:48
@tamata píše:
Já si myslím, že spadlo do moře, proto se blbě hledá. A proto nemůžou lokalizovat ani mobily.

To jsem si taky myslela, ale co ty zvonící mobily? 8o 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.3.14 13:03

@Maculinka Podle mě žádné letadlo není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
15.3.14 13:04

Kým a proč nevím. Ale je kolem toho tolik tajností, mlžení a nepřesností, že na mě tato událost působí nedůvěryhodně. Jakoby to čekali, věděli co se stane a nespěchají s odhalením (pocity za posledních pár dní). Škoda, že jsem si nezkopírovala články do mailu. Když jsem byla ve škole, narazila jsem na celkem zajímavé komentáře právě o tom zpochybnění, jestli je skutečně vše tak, jak bylo sděleno médiím a ruku v ruce se to neslo i s názory o fingování. Hledám to už skoro půl hodiny a nemůžu najít :( Opravdu to byly pěkné příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165

@eneerka Jakože „už“ není a nebo „nikdy nebylo“? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689

@Maculinka evidentně jsi četla komentáře pod tím článkem, tam si někdo vymyslel, že to sfingovali američané aby mohli napadnout Írán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.3.14 13:06

@Maculinka Nikdy žádné nebylo, je to jen nějaká manipulace iluminátů nebo nějakých pošahaných politických magorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
15.3.14 13:07

@tamata To by nezvonily mobily. Pod vodou není signál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
15.3.14 13:08

Taky mě velice zajímá jak to dopadne :think: Fingovaná událost si nemyslím že to je :nevim: Tipuju také že spadlo do moře ale zase mi tam nesedí ty zvonící mobily. To by museli mít sakra dobrý pokrytí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
15.3.14 13:09

Slysela jsem, ze ho unesli modri mimozemstane :think: Vazne, nejaka zenska volala do radia se zarucenou informaci

Jinak pred chvili rikali, ze snad leteli nekam smer Pakistan. Ale fingovana je pry situace na Ukrajine, ne letadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
15.3.14 13:12

@beruska9 mě zase napadlo že vlétli do jiné dimenze :mrgreen: Něco jako byl seriál ztraceni :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová