Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.
Už mě několikrát napadlo založit diskuzi o aktuálním dění u nás i ve světě, kde bychom si mohly měnit názory. Vícekrát mě pobouřila nějaká reportáž v televizi, nebo mě šokoval článek na idnes.cz nebo jiných portálech, kdy jsem měla chuť vám to tady zkopírovat. Vzhledem k tomu, že ve hledání diskuzí na emiminu nejsem tak zdatná, tak nevím, jestli už taková diskuze nefunguje. Proto jsem diskuzi pojmenovala konkrétním tématem, které mě momentálně zajímá.
První dny jsem jen letmo četla, že se někde ztratilo „nějaké“ letadlo a dál to neřešila. Ale teď mě začala tato událost zajímat hlouběji. Co si o tom zmizení letadla myslíte vy? ![]()
Trošku mi to připadá jako když si Německo napadlo vlastní vysílač, aby měli důvod k napadení Polska.
Myslím si, že událost ohledně letadla je fingovaná ![]()
A kdo a proč by to fingoval? Kvůli čemu? Moc se teda v oblasti Asie nevyznám, neznám jejich problémy. Neřeknu, kdyby to bylo ruské letadlo, tam bych asi nebylo pochyb ![]()
Nenapadá mě, kdo by měl co z toho, kdyby to fingoval
ale taky mě tohle téma celekm zajímá, to letadlo.
Já si myslím, že spadlo do moře, proto se blbě hledá. A proto nemůžou lokalizovat ani mobily.
@tamata píše:
Já si myslím, že spadlo do moře, proto se blbě hledá. A proto nemůžou lokalizovat ani mobily.
To jsem si taky myslela, ale co ty zvonící mobily?
![]()
Kým a proč nevím. Ale je kolem toho tolik tajností, mlžení a nepřesností, že na mě tato událost působí nedůvěryhodně. Jakoby to čekali, věděli co se stane a nespěchají s odhalením (pocity za posledních pár dní). Škoda, že jsem si nezkopírovala články do mailu. Když jsem byla ve škole, narazila jsem na celkem zajímavé komentáře právě o tom zpochybnění, jestli je skutečně vše tak, jak bylo sděleno médiím a ruku v ruce se to neslo i s názory o fingování. Hledám to už skoro půl hodiny a nemůžu najít
Opravdu to byly pěkné příspěvky.
@Maculinka evidentně jsi četla komentáře pod tím článkem, tam si někdo vymyslel, že to sfingovali američané aby mohli napadnout Írán.
@Maculinka Nikdy žádné nebylo, je to jen nějaká manipulace iluminátů nebo nějakých pošahaných politických magorů.
Taky mě velice zajímá jak to dopadne
Fingovaná událost si nemyslím že to je
Tipuju také že spadlo do moře ale zase mi tam nesedí ty zvonící mobily. To by museli mít sakra dobrý pokrytí ![]()
Slysela jsem, ze ho unesli modri mimozemstane
Vazne, nejaka zenska volala do radia se zarucenou informaci
Jinak pred chvili rikali, ze snad leteli nekam smer Pakistan. Ale fingovana je pry situace na Ukrajine, ne letadlo ![]()
@beruska9 mě zase napadlo že vlétli do jiné dimenze
Něco jako byl seriál ztraceni
![]()