Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa Navíc prý měnily výšky, hodně nahoru a hodně dolů, právě aby je nezachytily radary. Poznali to prý podle satelitu.
@vokishka píše:
@Burj Chalifa Navíc prý měnily výšky, hodně nahoru a hodně dolů, právě aby je nezachytily radary. Poznali to prý podle satelitu.
Posádka tohoto letu byla vybrána náhodně. Přece ale, kdyby jeden blbnul, druhý by ho snad zpacifikoval. Pokud by jej tedy předem nezabil.
@Burj Chalifa Mimochodem, není transpondér elektronické zařízení, vybavené softwarem? Pak by byla, byť teoretická, možnost jeho napadení počítačovým virem… Případně jinak šířeným „záškodnickým“ softwarem. Pak by tam ani nemusel být „komplic na palubě“.
@Burj Chalifa Bože ta hrubka a ještě je to i v citacích. samozřejmě měnili
@Burj Chalifa píše:
Posádka tohoto letu byla vybrána náhodně. Přece ale, kdyby jeden blbnul, druhý by ho snad zpacifikoval. Pokud by jej tedy předem nezabil.
Máš představu, jak to vypadá, když se dva piloti přetahují o řízení letadla? S filmem to nemá nic společného a v 99% případů to končí ohnivou koulí.
@Jura007 píše:
@Burj Chalifa Mimochodem, není transpondér elektronické zařízení, vybavené softwarem? Pak by byla, byť teoretická, možnost jeho napadení počítačovým virem… Případně jinak šířeným „záškodnickým“ softwarem. Pak by tam ani nemusel být „komplic na palubě“.
Výběrové záškodnictví? I bez něj by se dalo letět po trase do Pekingu. Leč let někdo odklonil do jiného koridoru, který do Číny nesměřuje.
@Jura007 Ale to první se prý vypnulo už 14 minut předtím než se naposledy přihlásili. Je zajímavé, že na to nikdo nepřišel, ani ti piloti, hlásili, že je vše v pořádku.
@vokishka píše:
@Burj Chalifa Bože ta hrubka a ještě je to i v citacích. samozřejmě měnili
ajajaj, moc se omlouvám, kaji, prsty mi letí, Jura dává odborně zabrat ![]()
@Burj Chalifa píše:
Výběrové záškodnictví? I bez něj by se dalo letět po trase do Pekingu. Leč let někdo odklonil do jiného koridoru, který do Číny nesměřuje.
No v oblasti jsou dva státy, které mají velmocenské ambice - Indie a Pákistán… Uvidíme, k čemu se dospěje.
@Burj Chalifa to byla moje děsná hrubka, a když jsi/jste to ocitovala, teprve jsem si všimla
Tak se omlouvám za dezinformaci - ten Bělenko ulétl s MiGem-25 už vroce 1976.
Tak praví teta Wiki…
@Burj Chalifa píše:
no tak to mě nenapadlo. já si právě říkala že ti piloti asi né, když si nevyžádali letět spolu, ale pokud normálně, a jeden pilot druhýho najednou zastřelil, tak si mohl dělat co chtěl
ví se jestli při tý poslední komunikaci mluvili oba? pokud ano, tak je to asi blbost, když tamten přístroj důležitej se vypnul už 15 min předtím. ![]()
No ja zaslechla, ze pry podle posledni konverzace se jeden z pilotu chystal opustit kabinu tesne pred tim, nez to vypli ![]()
@slavuska1 nikdo nemusel nikoho zastřelit… stačilo aby ten druhý odešel na záchod, jako se stalo před měsícem v Evropě http://www.letisteodbory.cz/?… Jsou tam i další únosy letadla posádkou.
Teď psali (ale bacha, v blesku), že ten hlavní pilot byl nějak politicky angažovaný, že měl doma letecký trenažér a že snad ještě od něj odešla žena. No ale víme co z toho udělá blesk, že ![]()