Boeing 777 Malaysia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
15.3.14 13:57

Já jsem zase četla, že tam byl nějaký neznámý náklad a že ho odklonili na vojenskou základnu :nevim: Teorií je určitě spousta.
no ale kdyby spadlo do moře, našli by ho podle černé skříňky a na hladině by plavaly trosky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
15.3.14 14:01

No mě zase napadá. Že byl omylem sestřelen při zkoušení nějakých raket. No uvidíme co se z toho nakonec vyklube. Kdyby ho unesly tak bay se již snad ozvali se svými požadavky? No já tímto typem letadla letěla několikrát. Nejhorší se mi zdá letět do Ameriky není možnost nouzově přistát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
15.3.14 14:03

@Mandlička tak to jsem jiz take cetla, jako o jedne z moznosti. Ze bylo sestreleno, protoze se blizilo k hranicim a nereagovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
15.3.14 14:03
@Antonie Bolavá píše:
Já jsem zase četla, že tam byl nějaký neznámý náklad a že ho odklonili na vojenskou základnu :nevim: Teorií je určitě spousta.
no ale kdyby spadlo do moře, našli by ho podle černé skříňky a na hladině by plavaly trosky

vis jak je ta oblast veliká kde mohlo spadnout? Treba jako cela Evropa. Neni snadné tam neco najít. Letadlo se potopi a konec skvrny taky nemusi byt nijak velke. Naopak na zemi by se asi objevilo dost rychle s boeingem 777 nemůžeš přistát někde v pralese to potrebuje nakou přistávací dráhu vždyt je to letadlo velke jak kráva s prominutím…
Podle mne je někde na dne moře, to letadlo Air France jak spadlo asi pred 6 lety v Atlantiku hledali taky hodne dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
15.3.14 14:04

Mě třeba i zarazil ten laxní přístup k rodinám, kdy upozorňovali na to, že se mohou dovolat na mobil lidem na palubě a že telefony vyzvánějí (reakce ze strany úřadů přišla snad dva dny potom?). Taky mi je záhadou, že jim baterka v mobilu vydržela 3 dny. Mi vydrží dva dny a to na mobilu skoro nic nedělám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.3.14 14:05

No jinak mě to taky pořád šrotuje v hlavě, pořád se tvrdí, že mají satelity, že vidí co si čtete na zastávce a přitom nemůžou najít letadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.3.14 14:06
@Sibyla0 píše:
No jinak mě to taky pořád šrotuje v hlavě, pořád se tvrdí, že mají satelity, že vidí co si čtete na zastávce a přitom nemůžou najít letadlo :mrgreen:

To mě taky neskutečně zaráží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.3.14 14:07

@veria no dobře, na dně moře. Ale co černá skříňka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
15.3.14 14:08

Pry to neni pravda s temi satelity, ze vidi takove podrobnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.3.14 14:09
@veria píše:
Pry to neni pravda s temi satelity, ze vidi takove podrobnosti…

Ale tak letadlo je přece velký… a musely ho vidět i někde jinde, z jiného letiště… no já tomu nerozumím, to je pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
15.3.14 14:10
@Antonie Bolavá píše:
@veria no dobře, na dně moře. Ale co černá skříňka?

ta je taky na dne moře asi. Nebo myslíš ze ta by mela plavat na hladině vzdycky? I kdyby tak - Jak je veliká? Jak je obrovská ta oblast?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.3.14 14:11

A nejde jen o černou skříňku. Měla by být známá i poslední poloha letadla před zmizením a tam někde by se měly najít trosky. Což se nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766

Já myslím, že jsou ZTRACENI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438

Ja se zrovna dodivala na vcerejsi porad, ktery vysilali na anglicke tv stanici vcera v 9 vecer.

byl to live porad, kde sedelo 5 lidi, kteri se o tom bavili a pote ukazovali vsechny dostupne informace, ktere maji.

chtela bych podoktnout, ze na serveru centrum.cz se objevila zprava, ze motory bezely jeste 4 hodiny po ztrate komunikace, ten clanek tak byl zhruba 24 hodin, asi dve hodiny na to, co se tam objevil jsem si cetla zpravy i na yahoo.co.uk a tam uz byla zprava dementovana. i v tom poradu rikali, ze to neni pravda. ( ale na centrumu byla hrozne dlouho)

jeden pilot spekuluje, o tom ze v letadle probehla dekomprese ( treba vypadnutim okna)

problem je ted, ze to misto mozneho dopadu je opravdu obrovske, tech prvnich oar dni se soustredili jen na urcitou cast, ale ted to rozsirili.

do hledani je zapojeno 14 zemi, tak snad se to brzo vyresi.

byly tam i rozhovory s rodinami, proto si nemyslim, ze to bylo fingovane a zadne letadlo neexistovalo :think: natocit se ta vsechno, ale tyhle emoce nezahraje zadny zkuseny herec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.3.14 14:12
@veria píše:
ta je taky na dne moře asi. Nebo myslíš ze ta by mela plavat na hladině vzdycky? I kdyby tak - Jak je veliká? Jak je obrovská ta oblast?

ale černá skříňka vysílá signál až 30 dní po havárii a být na dně moře jí moc nevadí. Je prakticky nezničitelná. Tedy při pádu do moře určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová