Boeing 777 Malaysia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
15.3.14 13:15

@Melody 4 I takové jsem četla, na českých stránkách. Ale zrovna ty komentáře, které se mi líbily, byly na zahraniční stránce a přesvědčila jsem se, že je to nereálné dohledat - na google je toho vždy tolik, jen ne to, co hledám. Takže jsem to vzdala. :| Možná ve čtvrtek ve škole, jestli si vzpomenu nahlédnout do historie :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
15.3.14 13:17

Co to je modrý mimozemšťan? 8o Znám jen Modrého koníka, ale mimozemšťana ne… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45716
15.3.14 13:19

Jj, Lost v realitě. Ted jsou někde v roce 1977 a pristanou predevcirem v Sydney, uvidíte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.3.14 13:21

Podle poslední tiskovky, o které psala dnes BBC se čím dál více přiklánějí k únosu, protože 7 hodin po ztrátě kontaktu letadlo zachytil vojenský radar.
Pátrání po vraku bylo ukončeno a začalo jiné vyšetřování. Ačkoliv se zatím ze strany možných únosců neděje nic, tenhle scénář je podle nich velice pravděpodobný… @Maculinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.3.14 13:23

Taky sleduji zprávy o zmizelém letadle.
Spíš si myslím, že spadlo do moře, ale zas jak je možné, že nikde nenašli palivové skrvrny :nevim:.
Kdyby letadlo někdo unesl, tak by se únosci už ozvali :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.3.14 13:23
@Maculinka píše:
Co to je modrý mimozemšťan? 8o Znám jen Modrého koníka, ale mimozemšťana ne… :mrgreen:

tam je taky dost mimozemšťanů :mrgreen:

@veria píše:
Jj, Lost v realitě. Ted jsou někde v roce 1977 a pristanou predevcirem v Sydney, uvidíte ;)
:lol: :lol: nebo minulý týden v Užhorodu :jazyk:…se nám to směje, ale nechtěla bych být v kůži těch pasažérů :|
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.3.14 13:24

@Kelsey dnes zveřejnili zprávy o tom, že únos je čím dál pravděpodobnější :nevim: Pátraní po vraku bylo ukončeno dle BBC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
15.3.14 13:25

Ale představa, že mám na palubě rodinu, tak strachy vyškubu vlasy i sousedovi :oops: Takový pocit beznaděje.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45716
15.3.14 13:26

Mozna ho unesli ale pak urcite spadlo do moře, ta oblast je strasne rozsáhlá je to jak hledat jehlu v kupce sena. To letadlo očividně nikde na zemi ne přistálo, boeing 777 na pevnině jen tak neschovate.
Mobily se pry jen zda, ze zvoní, kdyz jsou někde na dne moře, tak se to pry tak chova, ze trva nez se spoji hlaska o nedostupnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
15.3.14 13:31
@Maculinka píše:
Co to je modrý mimozemšťan? 8o Znám jen Modrého koníka, ale mimozemšťana ne… :mrgreen:

No pry jsou tady modri mimozemstane, ti unaseji…a pak sedi mimozemstane a tem pry jde o sex…rikala ta zenska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
15.3.14 13:31

Přece se nemůže letadlo jen tak ztratit? Navíc, když zmizelo z radarů, ale pořád bylo ve vzduchu, bylo tam velké riziko, že se srazí s jiným letadlem.. Pokud by se někde zřítilo, už by se našlo, aspon nějaký kus letadla nebo skvrna v moři.

Pokud bylo uneseno, je divné, že se únosci ještě neozvali, když už je to týden.

Začínám fakt věřit, že v tom mají prsty mimozemšťani…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.3.14 13:37

@veria jsem zvědavá jak to skončí… prohledávali dům kapitána letadla a zaměřují se i na pasažéry :nevim: Myslím, že mají indicie o únosu, ale v rukách nic, tak i trochu mlží. Pravděpodobně se tragédie stala, ale když není žádný důkaz ani stopa, tak se snaží předhazovat různé scénáře. Pravdou je, že dnes jsou ortodoxní blázní schopni udělat téměř cokoliv, včetně věcí, které se zdají nemožné a neproveditelné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
15.3.14 13:38
@Maculinka píše:
Ale představa, že mám na palubě rodinu, tak strachy vyškubu vlasy i sousedovi :oops: Takový pocit beznaděje.. :zed:

No ja jsem videla rozhovor s manzelkou jednoho z cestujicich a prijemne to fakt nebylo…a shodou okolnoti asi 2 dny po tom zmizeni davali Letecke katastrofy o tom nestastnem padu hokejistu v Rusku, pri tom me taky pekne mrazilo…srandicky se delaji dobre, ale jde o hodne zivotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
15.3.14 13:49

Mě imponuje, že jeho polohu nebylo možné vypátrat ze satelitů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
15.3.14 13:53

Já to teda dost žeru :oops: a jsem zvědavá, co se z toho vyvalí… je pravda, že je kolem toho hodně otazníků - teď píšou, že některé věci museli vědět už ten první den… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová