Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, mám problém. Syn má oblíbený dudlík, ale už začíná být takový fuj. Zkusila jsem mu koupit jiné a ouvej, jiný tvar a nedá se snad sehnat jiný. Myslím té savičky. Je možné že si to vydudlal sám takovou bouli? Viz foto ![]()
Přesně tyto dudlíky musíme kupovat také, jiné nechce a ano - každý si takto vydudlá
Ale už máme systém. Dudlíky máme 4 a točíme je dokolečka aby každý zdudlával souměrně ![]()
No můj syn jel taky jen na těhle, a až časem jsem zjistila, že je několik velikostí, takže já bych řekla, že zrovna ten největší je velikost 3 a ne vydudlaný. Syn tenhle dudlík oddělal odkousnutím, ale nikdy tvra nezměnil, maximálně barvu…teď jsem tyhle retro kytičky viděla v akci v Tetě
a taky to jsou takový dudlíky na dotaz v lékárně…
@kochichak píše:
Do prčič… že já to nevěděla dříve…Co teď…
Teď už je to prekérka, ten původní dudlánek se bude deformovat víc a víc. To už nezachráníš ![]()
@janisska píše:
No můj syn jel taky jen na těhle, a až časem jsem zjistila, že je několik velikostí, takže já bych řekla, že zrovna ten největší je velikost 3 a ne vydudlaný. Syn tenhle dudlík oddělal odkousnutím, ale nikdy tvra nezměnil, maximálně barvu…teď jsem tyhle retro kytičky viděla v akci v Tetěa taky to jsou takový dudlíky na dotaz v lékárně…
Ahoj, dovoluji si nesouhlasit. Paní v drogerii mi tvrdí, že tyto dudlíky mají jen jednu velikost a vydudlávají se. A je fakt, že dudláme už rok a šest měsíců a za celou dobu jsme nenarazili na žádnou jinou velikost! Za to průběžně vyhazujeme vydudlané
@jančamamča tak třeba se změnil výrobek, ale před 5 lety jsem v lékárně ukazovala dudlík, který nutně potřebuju a lékárnice mi přinesla košík „kytiček“ s tím, že ten co mám, je velikost tři, ale že jak kouká na syna, tak by určitě potřeboval jedničku. Tenkrát jsem je vykoupila, protože stál 19,–/ks a měla doma do zásoby opravdu 3 různé velikosti. Je fakt, že v Tetě jsem viděla jen jednu. Tak třeba z lékárny by sehnala tu trojku.
@jančamamča píše:
Ahoj, dovoluji si nesouhlasit. Paní v drogerii mi tvrdí, že tyto dudlíky mají jen jednu velikost a vydudlávají se. A je fakt, že dudláme už rok a šest měsíců a za celou dobu jsme nenarazili na žádnou jinou velikost! Za to průběžně vyhazujeme vydudlané
ja rozhodne zakoupila dva ruzne velike dudliky tohoto typu, vetsi dostal pracovni nazev „zarovka“
Tak rozhodně se na to zeptám… neb malý mu vydrží pár minut a pak flus a je venku ![]()