Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím poraďte mi kde koupit silikonové KULATÉ dudlíky které mají pěkný desing? Malá ty anatomický nechce a všude kde se zeptám tak mají jen ty obyčejný, kauý jinak bačukový hnusný. Sehnala jsem akorát v Hypernově tři silikonový ale chtěla bych přikoupit ještě nějaký, jinak barevný . snažím se slaďovat barvu dudlíku a oblečení
Díky za rady pa ![]()
Ježíš, já tam mám překlep, chtěla jsem napsat kaučukový, hnusný a nějak mi to přeskočilo
![]()
Ajlili - někde tady byla diskuze o úchylkách, co která máme a myslím, že by ses řadila mezi první místa s laděním dudlíku k oblečení
- fakt dobrý.
Radila bych projít lékárny - tam mívají docela výběr. Pak vyloženě dětské „velko“prodejny - tam určitě seženeš.
Tak přeji dobrý výběr
Bubu
Ahoj, já Ti neporadím, ale uklidním Tě, že já jsem dudlíky s oblečením taky ladila. Mám syna, takže dudlíky jsme měli pouze bílé, modré a zelené nebo průhledné /NUK/
Nevím, kolik je dceři, ale syn dudlík zpočátku vůbec nechtěl, posléze vzal na milost hnusnou kaučukovou bambuli a od 1/2 roku měl jen anatomický silikonový. Třeba se to taky zlepší. L.
Nasi Pipunce se da proste ucpat tlamicka
jen tema silikonovyma kulatyma… Anatomicky plive metr daleko…
diky za rady
Ja jsem kupovala kulaty silikonovy dudlik v Tescu. Byla to kyticka od Bocka. Jinak jsem je videla snad vsude, kde prodavaji detske veci. O jine znacce nevim.
Ladeni dudliku k obleceni me pobavilo. Me to nikdy nenapadlo. I kdyz u nas by se tak akorat musel ladit dudlik k pyzamu, protoze krome spani, byl porad schovany a nase princezna si na nej jednoduse nevzpomela. A to zase nema smysl, ze jo?
Kulaté dudlíky dělá Avent (koupíš snadno v lékárnách), taky např. Chicco. My to máme naopak, ty kulatý silikonový nám doma nepoužitý zbyly, protože jako první jsem nabídla anatomický a malý si na něj hned zvykl. Jo a s oblečením to ladit většinou musí
, jsem taky detailista, neboj
, nejsi sama.
Pajdule
Prosím Vás o názor,jestli prvně zkoušet dát malé raději kulatý dudlík,a pokud ho nepřijme pak ty anatomické(šikmé)..nebo naopak,který je prostě lepší pro vývoj dítěte.Známá mi říkala,že lepší jsou kulaté,že jsou podobné bradavce..jako že když dám šikmý,tak mi bradavku pak možná nebude chtít přijmout?A jsou vůbec ty kulaté i třeba na dobrý růst zoubků,otopedické apod.jak ty šikmé…tam je výběr..pro dobré spaní atd..Děkuji ![]()