Nejlepší krém Vichy do 30

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47
3.9.06 09:29

Nejlepší krém Vichy do 30

Ahoj holky,
dost se tady v diskuzích chválila značka Vichy. Chtěla bych si koupit krém, ale nevím jaký. Jen mi prosím poraďte, jaké máte zkušenosti. Je mi 28, pleť mám normální, občas se objeví nějaký uhřík, jinak ok. Jaký krém byste mi doporučili. Prohlížela jsem si katalog a přišlo mi, že většina jich je až po 30. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
3.9.06 12:19

ahojky britusko
mne je 23 a plet mam docela v pohode,ale obcas taky nakej ten pupinek vykoukne :lol: .pouzivam Vichy normaderm(400-500).je super a plet je po nem opravdu krasna,ale pouzivam ho jen vecer,proto ze pod makeup neni moc dobrej.prez leto si jeste kupuju mineralni vodu ve spreji(200kc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
3.9.06 12:31

Ahoj,
já používám Oligo25 a jsem spokojená. A ta minerální voda, jak psala Dalmatinka je super.

Pa Ennie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.9.06 13:13

Taky používám Normaderm. Denní i noční. Problém s makeupem nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.9.06 13:36

urcite zalezi na tom co mas za makeup.ja mam max faktor a radsi pouzivam pod nej garnier.prijde mi ze po tom normadermu se mi makeup droli,ale mozna pod nakej jinej makeup je super. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
3.9.06 13:50

Ahoj,
taky uvažuji že si koupím NORMADERM. Opravdu redukuje černé tečky? :? Zlepší se po něm i akné? :oops:
Díky Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
3.9.06 16:36

k tomu Normadermu-denni zmatnujici krem obsahuje na to zmatneni pudr a ten dela ty zmolky pod makeupem-delala jsem v lekarne a tyhle zkusenosti ma 99 % uzivatelek.Me hrozne vyhovuje Thermal nebo klidne muzes vzit i to Oligo-ale jinak v kazde partnerske lekarne by Ti meli dat bez problemu vzorecky-je nejlepsi to nejdriv vyzkouset nez do toho zainvestujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
8.9.06 13:13

ahoj, ja mam taky takovou „normalni“ plet ale sem tam se mi taky v „T zone“ delaji uhriky…nejlepsi mam vyzkouseny ten Oligo 25 (ten zeleny, maji myslim jeste ruzovy, ale ten ma snad jine cislo), neni moc mastny ale dobre plet hydratuje. take pouzivam hloubkovy myci gel normaderm, zeleny, ten je uzasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
8.9.06 13:14

ahoj, ja mam taky takovou „normalni“ plet ale sem tam se mi taky v „T zone“ delaji uhriky…nejlepsi mam vyzkouseny ten Oligo 25 (ten zeleny, maji myslim jeste ruzovy, ale ten ma snad jine cislo), neni moc mastny ale dobre plet hydratuje. take pouzivam hloubkovy myci gel normaderm, zeleny, ten je uzasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová