Zvěrolékař v Brně - sobota

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
551
1.9.06 19:51

Zvěrolékař v Brně - sobota

Ahoj, máme nemocnýho křečka, asi si řeknete, že jsem blbá, ale strašně mě to mrzí, má mezi předníma nožkama obrovskou bouli a nemůže už skoro chodit, máme ho už hrozně dlouho, přes 2roky a je mi ho líto, vím, že asi umře, ale dá se to nějak uspíšit, už to má fakt na prsaknutí a já se bojím, že se mnu protrhne kůže a bude dál žít… jsem zoufalá, bylo toho na mě poslední dobou moc a jsem asi přecitlivělá, ale nedokážu se dívat jak trpí… :cry:
Nesmějte se mi, vím, že jsem trhlá… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
986
1.9.06 19:54

Popilio - vůbec nejsi trhlá. Sice Ti neporadím, ale držím palce, aby se netrápil.
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
1.9.06 20:04

Ivca_K děkuju za podporu, já se bála, že se mi vysmějete :cry: :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
1.9.06 20:50

ahoj, neni to nahodou dzungarak? ti na tyhle boule trpi.. bohuzel to pro ne vetsinou opravdu znamena konec.. preji at se dlouho netrapite, urcite u vas ma krasny zivot a mate ho radi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DD
337
1.9.06 20:57

Popilio podle mě by bylo nejlepší zajít přímo na VFU na Palackého ulici (Veterinární a farmaceutická univerzita). Myslím, že tam slouží i v sobotu. Mrkni na jejich stránky, určitě tam bude kontakt.

Dáša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
1.9.06 21:04

Popilio, nechť se dlouho netrápí a vy s ním…
Tyto ordinace mají v Brně sobotu otevřeno :
http://www.avetum.cz/ordinace.php
http://www.vetklinikakomin.cz/
http://www.veterinabrno.cz/hodiny.html …ale je jich možná i více

Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
1.9.06 21:08

Popilio, vem křečka a jeď na veterinu na Palackého, u vrátnice Tě nasměřují, je jedno jestli jde o psa o koně, nebo křečka a neboj veterináři mají zvířata rádi, jsou někdy lepší neš naši lidští dr. Hodně síly Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.9.06 21:48

POPILKO procpak bys byla blba?nikdo prece nechce tyrat zviratko.nas krecik mel to sami.dokonce jsme ho nechaly operovat a operace stala 750 kc a krecek stejne za mesic umrel .byl to nakej nador a krecek se akorat trapil,tak jsme mu nechaly dat injekci.mrzi mne ze jsme to neudelali uz pred tou operaci.ty penize mne nemrzi,ale to ze jsme ho nechaly zbytecne trapit,tak jestli to je nador a krecek uz je starej,tak mu taky umoznete jit co nejdriv do nebicka.driv kdyz jeste nebyli zverolekari,tak jsme je poustely na pole,ale tet,kdyz uz funguje zverolekar pro vsechny zviratka,tak proc mu neumoznit odejit v klidu a ve spanku. _________________

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
1.9.06 21:51

Popilio - holky ti sice už poradily, ale nedá mi to, abych se nepřidala.
Já si taky vůbec nemyslím, že jsi trhlá. Před pár dny jsme prodělaly veliké zdravotní problémy s kocourkem. Zkončilo to tím, že byl hospitalizován skoro týden v HK na klinice a celý nás to stálo skoro 5 a půl tisíce. Jenom chci dodat, že se nejedná o žádnýho papírovýho kocoura - je to mourovatej nalezenec, ale prostě mi to nedalo a i když můj příjem je momentálně jen ze sociálky, tak jsme ho nenechali trápit bolestí. Teď už se pomalinku uzdravuje a dneska konečně začal baštit.
Moc Ti přeju, ať se tvůj muchláček dlouho netrápí, ať už to dopadne jakkoli… Držte se - všichni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
1.9.06 23:46

Holky jste moc Hodní, moc Vám děkuju, úplně jste mě rozbrečeli :cry: Je to normální křeček, syrskej, je mi ho strašně líto, sotva si dojde pro baštu a mrzí mě že nevím jak mu pomoct, díky za rady, zítra si zjedeme na Palackého a uvidíme. Díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
2.9.06 10:13

Popilio - držím pěstičky a dej vědět, jak jste dopadli… Když má člověk svoje zvířátko rád, tak absolutně nezáleží na tom, jestli ho stálo dvacet korun nebo dvacet tisíc… Přeju hodně štěstí…
Jenom musím dodat, že můj kocourek od rána konečně baští všechno a dnes poprvé od hospitalizace přišel ke mně „ťapkat“ a vrněl jako traktůrek… Tak mám obrovskou radost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
2.9.06 18:43

Držím Vám palečky, dnes jsme nikam nejeli, volali jsme dr. kterej se přímo na drobné savce a plazy specializuje, byl moc milý a máme dojít zítra o 9, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová