Vetší dům pro panenky Barbie – tipy

43
8.11.25 14:42

Dům pro panenky barbie

Dobrý den. Dcera si přeje k Vánocům dům pro barbie. Už několik dní hledám na internetu a zatím mě žádný vyloženě nezaujal. Našla jsem krásné dřevěné domečky, ale ty jsou pro malé panenky, barbie se do nich nevejdou. Má někdo prosím tip na nějaký velký domeček? Už jsme i s manželem přemýšleli nad vyrobením domečku z nějaké skříňky, protože pro barbie toho opravdu moc na výběr není. Nechci žádný plastový domeček, který se hned zničí. Děkuju za rady a tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79931
8.11.25 14:46

@jajina35 jen technická, proč by se měl plastový domeček hned zničit? moje dcera měla plastový domeček ještě po mě, plast je nezničitelný, jen to umyješ, a navíc s domečkem se děti hrají tak, že se při tom domeček neničí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9728
8.11.25 15:01

Dcera měla přesně tenhle. Byl super. Dost prostorný. Nábytek a doplňky jsem koupila v Pepcu, na Shein, Temu.
 https://www.4home.cz/…30-x-116-cm/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15957
8.11.25 15:27

I dřevěné jsou pro Barbie.
My měli tento : https://www.drevenedomecky.cz/…lia-d521.htm
A Barbie se do nich v poho vejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
8.11.25 16:05

Vyráběli jsme z ikeáckýho kallaxu a bylo to super. Mě se ty plasťáky taky nelíbí. Znovu bych šla zase do výroby z nějaké skříňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37241
8.11.25 17:15

My mame dřevěný z lidlu, barbíny se do něj vejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
8.11.25 20:14

Řešila jsem ten samý problém a nakonec rezignovala a koupila plasťák od Matella.

Ty domečky, které se prodávají u nás, jsou buď rádoby pro Barbie, ale o něco menší, takže panenky mohou stát jen v některých patrech a po schodech neprojdou anebo mají polepené zdi velmi nekvalitní tapetou, co se rychle poničí.

Je možné si ho nechat vyrobit u truhláře (anebo na Vinted najít vyrobený z druhé ruky) anebo poslat z USA. Na českém trhu jsem kvalitní alternativu bohužel nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2025
9.11.25 14:42

Máme obrovskou dřevěnou vilu od Kidkraft - nabízí několik variant. Je super, hrají si s ní už 6 let a drží.
Dřevěná kuchyňka od Kidkraft drží už 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová