Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Laserem, ale nebude to na jedno sezení. Jinak musím říci, že to působí ohavně i vulgárně. nechápu, jak se mohou ženské tak zohavit. Jednoznačně odstranit.
Abych tak odpověděla na otázku: ne, nenechala jsem se ani tetovat, ani v úmyslu to nemám. Přijde mi to hodně odpudivé
To škrtnutí nebylo zrovna nejšťastnější řešení, jak tak koukám. Já bych to odstranila. Tetování mi nevadí, ale tohle nedává vůbec smysl a je to dost tmavé, takže nevím, jak by se to dalo nějak rozumně přetetovat.
Díky moc za názory, tak to nechám odstranit. Vím, je to vážně hrozné. Mám ještě jedno, na rameni, ale malý ornament prostě neutrální, to se mi líbí
Správné rozhodnutí!
Ono to působí, jako bys byla členkou nějaké mafie, aspoň teda ve filmech to tak bývá vidět. ![]()
Vím, že toto fakt nebyl dobrý nápad. Chtěla jsem proto upřímný názor od lidí. ![]()
@Anonymní píše: Více
Pokud jsi z Prahy, laserem to odstraní např. v Premie Clinic. nebude to však levné, přece jenom je to nějaká plocha.
Tak za mě je to vysloveně hnusný. Rozpitý, široký. Nemáš na to ruce. Na těch malých prstech to nevypadá vůbec hezký. Jako za mě, vygumonat!
Každý dobrý a kvalitní Tater by ti měl umět tetování předělat a vylepšit.
Tady záleží na tom, jestli obrázek chceš nebo nechceš.
Příspěvek upraven 07.11.25 v 06:41
Ahoj. Štve mě moje tetování na prstech. Nejdřív tam byl nápis, pak jsem to nechala přeškrtat.
No a nevim jestli to nechat odstranit?
Protože nenapadá mě jak by se to dalo předělat, aby to bylo hezčí? Nemám žádné nápady. Je to na viditelném místě a už mě to štve. Nechaly jste si někdy odstranit nebo předělat tetování?