Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jj, do toho kruhového jsem se zamilovala na prví dobrou
, ale vnitřní členění by se mi více líbilo z toho dalšího náčrtu, jak jsou uprostřed koupelny a spíž.
My jedem teď od půlky srpna (16) na kurz k Benešovu u Prahy.
V budoucnu bychom chtěli něco menšího do nějaké klidnější oblasti na víkendy. Máme několik parcel, ale co by byla k tomu, není v územním plánu
.
Koukala jsem, že už dokáží vytvořit různé typy domů, že to pak vypadá, jak běžný dům. To je dle přání zákazníka.
Myslím, že ještě mají volná místa.
Je to rozdělené na 3 části.
Můžu poslat email s detaily, kdo by chtěl přes sz.
@PeBa díky za informace, my sme od Brna, tak využiju něco tam, ale pro ostatní dobrá inspirace.
Koukala jsem na fotogalerii a ten rodinný domek je opravdu nepoznatelný od cihel. Já jsem ale teda raději pro tu tradiční klasiku
![]()
A kdy chcete začít stavět? Nějaká představa už je?
Já ani na kulatém domečku netrvám, ale líbí se mi čím dál víc, to je pravda… ![]()
Můj muž je takový ehm, jak to napsat
rozvážný
.
Takže začít asi do 5 let a do 10 hotovo ![]()
On si na to chce vydělat sám, bez půjček a zadlužení, takže to bude možná i na dýl. Ale nic nás netlačí, takže času dost
.
@PeBa Myslím,že žijeme se stejným chlapem..nám ještě zbývá zaplatit hypotéku na byt, který si necháme a pak začneme se stavěním..Takže taky v horizontu 5-10ti let…
Tento typ bydlení se mi taky moc líbí, předtím jsem o tom neslyšela, ale taky mě to nadchlo musím to navrhnout manželovi, ale už vidím jak se mu to bude líbit ![]()
@macinka85 píše:
@ivetttka já mám na to cca 5 let určitě, to dám:D
tak to držím palce, je pravda, že možná bych toho svýho taky za pár let spacifikovala ![]()
Zdravím, hlásím, že jsme se byli jeden den podívat na výrobu hliněných omítek. Manžel se tam pěkně vyrochňal v hlíně.
Dal si takovou ochutnávku na následující týden v „divočině“ mimo civilizaci
. Konstrukce domečku vypadala náramně pěkně a zajímavě. Z venku klasická sedlová střecha, ale uvnitř půdorys kruhový.
To si takto netroufnu hodit veřejně bez souhlasu na net. Nikde jsem fotky nenašla.
Jen info k těm workshopům.
http://www.permaweb.cz/…am-n-ho-domu
Také se chystáme stavět ze slámy, tedy pokud vše tak nějak klapne, dokonce chceme dělat rovnou dva na jednom pozemku (dvougenerační bydlení:-) ). Zatím se nám líbí hlavně kruhový půdorys, ale zvažujeme i toto http://www.domyzeslamyahliny.cz/?…
Zatím nevíme, jak moc je to reálné. Máme také nastudované všemožné webovky, ale na první schůzku s projektantem se teprve chystáme. Takže možná zjistíme, že jsme si vysnili blbost, ale dost nás to nadchlo ![]()