Duphaston a pleť

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4419
10.2.08 19:57

Duphaston a pleť

Holky prosím POMOC!!

Brala jsem Duphaston na srovnání cyklu. Teď mi ho dal ještě na první tři měsíce v těhu a já mám obličej jak puberťák. Vůbec to neznám, nikdy jsem neměla moc problémy s pletí a teď tohle. Čelo mám jak struhadlo, některé pupeny jsou pěkně velké, no prostě hnus a hlavně vopruz.

Proto prosím, kdo byste mohl vědět jak na to. Buď jaký krém by na to mohl pomoci nebo něco z lékárny!! Snažím se pleť držet v čistotě, ale řekla bych, že se mi s těmi problémy s akné dost i mastí, no fakt nevím, co na to dát. Koupila jsem si kvalitní make-up, takže to sice trochu zamaskuju, ale ráda bych to i nějak „léčila“.

Díky, jsem z toho fakt docela rozmrzelá :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6149
10.2.08 20:16

Packo, v těhu jsem sice nic podobného nebrala, nicméně trodám si říct, že snad už v první den těhotenství mi vyskočil první beďák a postupem času se to jen zhoršovalo, docela hnusné akné se mi rozlezlo až na dekolt a na záda. O Pleť jsem se starala opravdu důsleně, ale nic nezabíralo (krátkodobě mi pomáhal povzbuzující peeling od avonu z té jejich puberťácké řady). Vše samo začalo mizet po skončení šestinedělí, takže je otázka, jestli to způsobuje ten lék, nebo poblázněné hormony z těhu…
PS: přeji pohodové těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
10.2.08 20:36

Ogulaa, moc díky. No já si myslím, že to je tím Duphastonem, protože mi všechny ty problémy začaly právě jeho užíváním. Jenže brala jsem ho 15-24 DC, takže mezitím se pleť stihla čistit, co jsem ho nebrala. Ale teď ho beru vlastně denně, takže to je hrozný. A právě proto si myslím, že je to těmi léky, chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
10.2.08 20:50

Packo, já si spíš také myslím, že je to těhotenstvím než Duphastonem.
Já ho brala a bez problému. A kamarádka, která měla vždy pleť příšernou,
tak po Duphastonu velké zlepšení. Jako vedlejší účinek si to tehdy dost chválila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
10.2.08 20:57

Ty jo, tak nevím teda. Ale zhoršení začalo už od září, co jsem ho začala brát. Tak dobře tedy, s čím máte dobré zkušenosti?? Krémy, kosmetika?? I z lékárny, hlavně aby to pomohlo. Už mám objednaný krém s výtažky z aloe vera, tak snad ho tento týden budu mít, ale přeci jen, kdo by měl s něčím dobrou zkušenost … sem s ní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
10.2.08 22:11

Ahoj Packo,
brala jsem Duphaston docela dlouho a nic se mi neudělalo, zato jakmile jsem otěhotněla, tak jsem byla taky chvíli jako puberťák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
11.2.08 10:42

ahoj Packa,
já jsem brala nejdříve Utrogestan a pak Duphaston v prvních 14týdnech těhotenství. A pleť jsem měla úplně příšernou. Musím říct, ale že s pletí jsem měla problémy vždycky i když už dávno nejsem puberťák.
Ovšem myslím, že se může kombinovat lék s těhotenstvím a je z toho hotová pohroma a když ještě v minulosti žena trpěla problémovou pletí-nedá se nic dělat. Buď vyzkoušet, co pomůže,nebo se smířit s tím, že chvíli se na sebe nebude moct ani podívat. Mě nepomohlo nic- jen se to mírně zlepšilo používáním kosmetiky Vichy. A pak samozřejmě koncem polykání prášků a 2.trimestrem, kdy ženy obecně mívají pleť krásnou stejně jako vlasy a nehty.
Přeji především pohodové těhu a bezva zdravé mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
11.2.08 10:47

Holky díky, snad se to časem zlepší a zvítězí ty správné těhu hormony, co způsobují to nej . Díky a pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková