Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Mile maminky, chtela jsem se zeptat, jestli nektera z vas neco nepodnikla ve smeru detoxifikace organismu pred planovanim otehotnenim. ![]()
Mam uz jedno robatko (1,5 rocku), ale mame od 3 mesicu problem s exemem a alergiemi. Nez jsem poprve otehotnela, sla jsem asi rok predem na hydrokolonterapii. ![]()
Uvazuji o moznosti druheho ditete a chtela bych byt tentokrate lepe pripravena a vzit to vice zodpovedne. Je mi jasne, ze v dnesni dobe nema clovek nikdy zaruku, ze bude detatko bez alergickych potizi a i jinak zdrave. Navic ma k tomu Theo i geneticky zadelano (ja sama jsem byla exematik, potom jsem mela sennou rymu a ted jsem bez problemu). I tak bych chtela udelat maximum, abych ty fujtajbly ze sebe co nejvice dostala a tim budoucimu mimi pripravit o neco cistsi vegetacni „sklenicek“. Mate nektera s timto zkusenosti? Nejake rady, nejaka doporuceni?
Takove ty vseobecne zname veci jako nekourit, nepit, zdrave jist, to asi vim sama. Spise se mi jedna o hlubsi cisteni. Jsou kury na ocistu jater, plic, krve, ledvin, strev atd. Nevim ale jak na to. Prosim o radu ![]()
Marketa
MArketo, manzel od vcera zacal uzivat INTRU
Je to presne na vycisteni tela......
Korvapuusti , myslím si, že kúra Colonhydroterapie je pred plánovaným otehotnením veľmi užitočná
Akurát dnes som o tom niekde na webe čítala. Dobré je ísť na procedúru aspom 3- 4 krát, aby sa hrubé črevo poriadne prečistilo. Vraj je ideálne kombinovať s chlorelou.
Ja som si túto kúru robila pred piatimi rokmi (bez chlorely) a zo dňa na deň mi zmizol ekzém ![]()
Ka-tko: co to je INTRU?
Amalko: ja jsem tenkrat sla 4krat, v prubehu asi dvou mesicu a vsimla jsem si obrovske zmeny, traveni se zmenilo k lepsimu, lepsi pocit a i jsem trochu pozmenila figuru (asi jsem lepe zacla vstrebavat vsechny potrebne ziviny). Vim, ze se detox celeho tela doporucuje v urcite posloupnosti...........ale nevim jak. Asi je nejvhodnejsi zacit u strev, potom jatra, potom ledviny a nakonec krev a plice ne? Tak je tu ocistu telo schopno zvladnout. Moje pani na hydrokolonterapii mi dokonce rikala, ze brat vselijake potravinove doplnky a vitaminy bez poradne ocisty strev a jater je jako to vsechno rovnou splachovat do zachodu. Telo to nema sanci vstrebat. Tim nechci rict, ze ma kazdy uvnitr ten samy bordylek jako ja.
Jak funguje ta Chlorela?
Marketa
korvapuusti píše:
Ka-tko: co to je INTRU?
Amalko: ja jsem tenkrat sla 4krat, v prubehu asi dvou mesicu a vsimla jsem si obrovske zmeny, traveni se zmenilo k lepsimu, lepsi pocit a i jsem trochu pozmenila figuru (asi jsem lepe zacla vstrebavat vsechny potrebne ziviny). Vim, ze se detox celeho tela doporucuje v urcite posloupnosti...........ale nevim jak. Asi je nejvhodnejsi zacit u strev, potom jatra, potom ledviny a nakonec krev a plice ne? Tak je tu ocistu telo schopno zvladnout. Moje pani na hydrokolonterapii mi dokonce rikala, ze brat vselijake potravinove doplnky a vitaminy bez poradne ocisty strev a jater je jako to vsechno rovnou splachovat do zachodu. Telo to nema sanci vstrebat. Tim nechci rict, ze ma kazdy uvnitr ten samy bordylek jako ja.Jak funguje ta Chlorela?Marketa
Tak já taky detoxikovala poprvé Denoxinalem a podruhé Chlorellou. Do toho mix kopřivových čajů, zelených a bílých čajů a jakž takž se vyhýbat těm „znečišťujícím“ potravinám jako jsou sladkosti, smažené apod…
Nevím, malej nemá ekzémy, alergie nic, jak to dopadne podruhé, ještě netuším ![]()
Myslím si, že je to spíš pro dobrý pocit maminky, že vstupuje do těhotenství „čistá“ a připravená, ale nikde jsem se nedočetla, že by to mělo prokazatelný účinek na dítě. Ale třeba má…proto jsem to dělala…
Hodně zdaru
NiKi
Ahojky, tak o detoxu by mohl vyprávět spíš manžel než já…
Drží půsty, i když velmi nepravidelně. Tzn., že nejí vůbec nic a pije jen vodu, teda u toho půstu. Má k tomu i všelijakou literaturu, kterou nastudoval a poté dodržoval. Několikrtát se mu povedl i 21-denní půst…
. Dokonce mi jednou řekl, že: „lidská kůže je zrcadlo organismu. Je-li organismus čistý, prý to poznáš na kůži.“ Já sice nejsem nějak extra příznivcem takového hladovění, ale něco na tom bude. To, že lidi občas půsty drželi a byli zdraví, to je fakt. Dokonce se i říká, že i psi (nevím jestli jenom psi) mají 1× do týdne držet půst, aby se jim vyčistil organismus. Tady je jeden titul o půstech, co má manžel a dobře se to čte:
G. P. Malachov - HLADOVĚNÍ, vydalo nakl. Stratos, Haštalská 4, Praha 1. Po přečtení téhle knížky bych i věřila, že to má něco do sebe. ![]()
Ještě jednou já
. Našla jsem ještě jednu knihu od manžela, jmenuje se: Pět Tibeťanů - Zdravá kuchyně pro labužníky, 144 receptů na bázi oddělené stravy a ještě něco navíc… Jo a dá se z toho i vařit
.
Radúno, 21 denní absolutní půst?
To se dá přežit??
![]()
Ty jo, žasnu nad jeho vůli.
ahoj Markéto ![]()
tak jsme si rikala, že se tu dočtu o nějaké feťačce, která by ráda před otěhotněním přestala s herákem, (což by určitě bylo fajn) a ty takhle
. …ale jinak docela zajímavé nápady jsem se tu dočetla, to zase jo..
mej se
H.
Ahoj makino, člověče, taky jsem čuměla, ale dá se to přežít. Dokonce krásně zhubl asi o 8 kilo. Nejhorší jsou prý první 3 dny hladu, ale pak prý už ani nemáš hlad… Ale fakt je, že vůli on teda má hooooodně silnou
.
RAduno, koukam, ze mame neco spolecneho.. muj chlap je taky takovy, uz parkrat takhle pustil a pry je to skvele
S tou fetackou jsem se docela zasmala, ja asi hodne pouzivam „ne docela cistou cestinu“ a tak se omlouvam. Ale jinak zdravim zpatky. Taky dekuji za vsechny doposud sdelene tipy. O tom hladoveni jsem taky uvazovala, to bylo pred lety, kdy mi strelilo v bedne a ja si usmyslela, ze v sobe vsechno preoram a prekopu. Chtela jsem zacit prave tim pruplachem streva, potom ocistou jinych vitalnich organu a nakonec tou hladovkou. Da se hladovet silene dlouho, aniz by te to zabilo. Nakonec zustalo jen u slov (jako je u me docela caste............moc se nadchnu a potom…vsak to znate.........nebo mozna neznate?)
Marketa
Katko, asi jo. Já jsem s ním držela půst asi jednou (jednodenní..
), ale pocit to je opravdu fajn. Jsem byla taková......lehká!…
.