Detox pred tehotenstvim

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
549
18.1.08 13:00

Detox pred tehotenstvim

Mile maminky, chtela jsem se zeptat, jestli nektera z vas neco nepodnikla ve smeru detoxifikace organismu pred planovanim otehotnenim. :lol:
Mam uz jedno robatko (1,5 rocku), ale mame od 3 mesicu problem s exemem a alergiemi. Nez jsem poprve otehotnela, sla jsem asi rok predem na hydrokolonterapii. :oops:
Uvazuji o moznosti druheho ditete a chtela bych byt tentokrate lepe pripravena a vzit to vice zodpovedne. Je mi jasne, ze v dnesni dobe nema clovek nikdy zaruku, ze bude detatko bez alergickych potizi a i jinak zdrave. Navic ma k tomu Theo i geneticky zadelano (ja sama jsem byla exematik, potom jsem mela sennou rymu a ted jsem bez problemu). I tak bych chtela udelat maximum, abych ty fujtajbly ze sebe co nejvice dostala a tim budoucimu mimi pripravit o neco cistsi vegetacni „sklenicek“. Mate nektera s timto zkusenosti? Nejake rady, nejaka doporuceni?
Takove ty vseobecne zname veci jako nekourit, nepit, zdrave jist, to asi vim sama. Spise se mi jedna o hlubsi cisteni. Jsou kury na ocistu jater, plic, krve, ledvin, strev atd. Nevim ale jak na to. Prosim o radu :D

Marketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
18.1.08 13:09

MArketo, manzel od vcera zacal uzivat INTRU

Je to presne na vycisteni tela......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.08 13:14

Korvapuusti , myslím si, že kúra Colonhydroterapie je pred plánovaným otehotnením veľmi užitočná :D Akurát dnes som o tom niekde na webe čítala. Dobré je ísť na procedúru aspom 3- 4 krát, aby sa hrubé črevo poriadne prečistilo. Vraj je ideálne kombinovať s chlorelou.
Ja som si túto kúru robila pred piatimi rokmi (bez chlorely) a zo dňa na deň mi zmizol ekzém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
18.1.08 13:24

Ka-tko: co to je INTRU?
Amalko: ja jsem tenkrat sla 4krat, v prubehu asi dvou mesicu a vsimla jsem si obrovske zmeny, traveni se zmenilo k lepsimu, lepsi pocit a i jsem trochu pozmenila figuru (asi jsem lepe zacla vstrebavat vsechny potrebne ziviny). Vim, ze se detox celeho tela doporucuje v urcite posloupnosti...........ale nevim jak. Asi je nejvhodnejsi zacit u strev, potom jatra, potom ledviny a nakonec krev a plice ne? Tak je tu ocistu telo schopno zvladnout. Moje pani na hydrokolonterapii mi dokonce rikala, ze brat vselijake potravinove doplnky a vitaminy bez poradne ocisty strev a jater je jako to vsechno rovnou splachovat do zachodu. Telo to nema sanci vstrebat. Tim nechci rict, ze ma kazdy uvnitr ten samy bordylek jako ja. :evil: Jak funguje ta Chlorela?

Marketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.1.08 13:28
korvapuusti píše:
Ka-tko: co to je INTRU?
Amalko: ja jsem tenkrat sla 4krat, v prubehu asi dvou mesicu a vsimla jsem si obrovske zmeny, traveni se zmenilo k lepsimu, lepsi pocit a i jsem trochu pozmenila figuru (asi jsem lepe zacla vstrebavat vsechny potrebne ziviny). Vim, ze se detox celeho tela doporucuje v urcite posloupnosti...........ale nevim jak. Asi je nejvhodnejsi zacit u strev, potom jatra, potom ledviny a nakonec krev a plice ne? Tak je tu ocistu telo schopno zvladnout. Moje pani na hydrokolonterapii mi dokonce rikala, ze brat vselijake potravinove doplnky a vitaminy bez poradne ocisty strev a jater je jako to vsechno rovnou splachovat do zachodu. Telo to nema sanci vstrebat. Tim nechci rict, ze ma kazdy uvnitr ten samy bordylek jako ja. :evil: Jak funguje ta Chlorela?Marketa

http://sweb.cz/intra-eu/cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
18.1.08 13:29

Tak já taky detoxikovala poprvé Denoxinalem a podruhé Chlorellou. Do toho mix kopřivových čajů, zelených a bílých čajů a jakž takž se vyhýbat těm „znečišťujícím“ potravinám jako jsou sladkosti, smažené apod…
Nevím, malej nemá ekzémy, alergie nic, jak to dopadne podruhé, ještě netuším :lol:

Myslím si, že je to spíš pro dobrý pocit maminky, že vstupuje do těhotenství „čistá“ a připravená, ale nikde jsem se nedočetla, že by to mělo prokazatelný účinek na dítě. Ale třeba má…proto jsem to dělala…
Hodně zdaru
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.1.08 13:54

Ahojky, tak o detoxu by mohl vyprávět spíš manžel než já… :lol: Drží půsty, i když velmi nepravidelně. Tzn., že nejí vůbec nic a pije jen vodu, teda u toho půstu. Má k tomu i všelijakou literaturu, kterou nastudoval a poté dodržoval. Několikrtát se mu povedl i 21-denní půst… 8O 8O . Dokonce mi jednou řekl, že: „lidská kůže je zrcadlo organismu. Je-li organismus čistý, prý to poznáš na kůži.“ Já sice nejsem nějak extra příznivcem takového hladovění, ale něco na tom bude. To, že lidi občas půsty drželi a byli zdraví, to je fakt. Dokonce se i říká, že i psi (nevím jestli jenom psi) mají 1× do týdne držet půst, aby se jim vyčistil organismus. Tady je jeden titul o půstech, co má manžel a dobře se to čte:
G. P. Malachov - HLADOVĚNÍ, vydalo nakl. Stratos, Haštalská 4, Praha 1. Po přečtení téhle knížky bych i věřila, že to má něco do sebe. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.1.08 13:55

Omlouvám se, nepřihlášená radúna.

• Citovat
  • Upravit
12154
18.1.08 14:05

Ještě jednou já :oops: . Našla jsem ještě jednu knihu od manžela, jmenuje se: Pět Tibeťanů - Zdravá kuchyně pro labužníky, 144 receptů na bázi oddělené stravy a ještě něco navíc… Jo a dá se z toho i vařit :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
18.1.08 14:06

Radúno, 21 denní absolutní půst?
To se dá přežit?? 8O 8O 8O
Ty jo, žasnu nad jeho vůli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
18.1.08 14:07

ahoj Markéto :D
tak jsme si rikala, že se tu dočtu o nějaké feťačce, která by ráda před otěhotněním přestala s herákem, (což by určitě bylo fajn) a ty takhle :-) . …ale jinak docela zajímavé nápady jsem se tu dočetla, to zase jo..
mej se
 H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
18.1.08 14:21

Ahoj makino, člověče, taky jsem čuměla, ale dá se to přežít. Dokonce krásně zhubl asi o 8 kilo. Nejhorší jsou prý první 3 dny hladu, ale pak prý už ani nemáš hlad… Ale fakt je, že vůli on teda má hooooodně silnou :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.1.08 14:30

RAduno, koukam, ze mame neco spolecneho.. muj chlap je taky takovy, uz parkrat takhle pustil a pry je to skvele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
18.1.08 14:37

S tou fetackou jsem se docela zasmala, ja asi hodne pouzivam „ne docela cistou cestinu“ a tak se omlouvam. Ale jinak zdravim zpatky. Taky dekuji za vsechny doposud sdelene tipy. O tom hladoveni jsem taky uvazovala, to bylo pred lety, kdy mi strelilo v bedne a ja si usmyslela, ze v sobe vsechno preoram a prekopu. Chtela jsem zacit prave tim pruplachem streva, potom ocistou jinych vitalnich organu a nakonec tou hladovkou. Da se hladovet silene dlouho, aniz by te to zabilo. Nakonec zustalo jen u slov (jako je u me docela caste............moc se nadchnu a potom…vsak to znate.........nebo mozna neznate?)

Marketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
18.1.08 14:46

Katko, asi jo. Já jsem s ním držela půst asi jednou (jednodenní.. :) ), ale pocit to je opravdu fajn. Jsem byla taková......lehká!… :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková