Detox pred tehotenstvim

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.1.08 16:47
korvapuusti píše:

Amalko: ja jsem tenkrat sla 4krat, v prubehu asi dvou mesicu a vsimla jsem si obrovske zmeny, traveni se zmenilo k lepsimu, lepsi pocit a i jsem trochu pozmenila figuru (asi jsem lepe zacla vstrebavat vsechny potrebne ziviny). Vim, ze se detox celeho tela doporucuje v urcite posloupnosti...........ale nevim jak. Asi je nejvhodnejsi zacit u strev, potom jatra, potom ledviny a nakonec krev a plice ne? Tak je tu ocistu telo schopno zvladnout. Moje pani na hydrokolonterapii mi dokonce rikala, ze brat vselijake potravinove doplnky a vitaminy bez poradne ocisty strev a jater je jako to vsechno rovnou splachovat do zachodu. Telo to nema sanci vstrebat. Tim nechci rict, ze ma kazdy uvnitr ten samy bordylek jako ja. :evil: Jak funguje ta Chlorela?

Marketa

Markéta, myslím, že ideálne je začať očistou hrubého čreva. Chlorelu som zatiaľ neužívala, iba som o nej čítala, ale už je objednaná :oops: Inak chlorelu a zelený jačmeň sme pred časom preberali na Ekologickej domácnosti. Tak sa príď spýtať :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
20.1.08 21:42

Vsem vam moc dekuji za rady a tipy.
Amalko, ja uz na ekologicke domacnosti mnohokrat byla, tak mrknu znovu a zeleny jecmen s chlorelou si najdu. :D
Jo, jeste jedna vec…jestli ma nekdo o tuto informaci zajem. Detoxikace organismu by se mela ukoncit minimalne 2 mesice pred planovanym otehotnenim, aby nebylo telo jeste porad ve stadiu vylucovani vsech skodlivin. To by se potom vsechny ty blivajze filtrovaly i pres toho drobecka, cimz by se puvodni zamer ocistne kury uplne minul ucinkem. Tak mi to aspon sdelil dedek korenar v jeho poradne. :D

Marketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
24.1.08 16:53

Nikina: ten Denoxinal je čistě přírodní :?: Co to sou ty nutraceutika ? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
24.11.08 12:15

Dobry den, muzu se zeptat, jakym zpusobem by mela probihat ocista pred tehotenstvim? Uzivam v soucasne dobe pripravek Renol a pokud bych otehotnela, muze byt nebezpecny pro dite?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
24.11.08 12:21

Ja se omlouvam, ze jsem se k Vam tak vlozila, nevadi???
Vite, rada bych si procistila organismus pred tehu, pred pul rokem jsem prodelala zamlkle tehotenstvi a udelam vse pro to, aby se to uz nestalo.

Proto se i ptam, kdyz beru treba doplnky stravy a otehotnela bych, jestli to nevadi.
Nebo myslite, ze radeji tak treba mesic nebrat vuubec nic??
Bojovala jsem s kourenim, ale uz to zvladam lip, tim padem uz skoro ani kafco, tak snad se to podari :D
Diky Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková