Zkušenosti s čínskými kuličkami

Sindarela
14.11.07 08:56

Zkušenosti s čínskými kuličkami

Ahojky,

máte někdo prosím zkušenosti s čínskými kuličkami, které se koulí v dlani a nesmějí se sebe dotknout, tím se procvičují akupresurní body nebo tak nějak. Zkoušeli jste to? Díky Sindarela

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3584
14.11.07 09:01

Tos viděla včera ve Velmi křehkých vztazích, ne? tam se jima paní režisérka uklidňovala. Ale vzpomínáš.....pak prohlásila, že prostě nefungují :) Neeeee, nezlob se, dělám si srandu ale nemyslím to zle, a zkušenosti s nima nemám. Určitě někdo poradí. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
14.11.07 09:25

Ahoj Sindarelo!

Tak já je mám už od 18-ti. Uklidňovala jsem se jima před maturitou. :lol: Chvilku mě to bavilo, ale víš jak - všechno člověka omrzí… Hlavně si na ně ale nevzpomenu, když jsem nervózní. :( Škoda, podle mě je to fajn věc. Nevím, jak je to s akupresurními body, ale člověk jak je válí, tak určitě na všechno zapomene… Takže doporučuju. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.11.07 09:25

Mě spíš děsně rozčiluje, když se mi to nedaří, nebo když mi padají :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
14.11.07 11:37

My jsme je hodně používali při školení shiatsu. Hezky to uklidňuje, ale nejlepší jsou ty z polodrahých :oops: kamenů. Musí se hodně dávat pozor abys je nerozbila a hlavně nesmí být moc velké, protože pak ti o sebe budou klepat a to nesmějí. prostě nejlepší je, nedávat je přímo jako dárek, ale dotyčný(á) by se do nich měl zamilovat na první sáhnutí :wink:

• Citovat
  • Upravit
Sindarela
19.11.07 10:12

Děkuji za odpovědi. Na velmi křehké vztahy se nedívám, asi je to náhoda, že o nich píšu právě teď našla jsem je v jednom internetovém obchůdku feng shui a zaujaly mě. Tak jsem chtěla vědět Vaše zkušenosti. Díky Sindarela

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková