Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Tos viděla včera ve Velmi křehkých vztazích, ne? tam se jima paní režisérka uklidňovala. Ale vzpomínáš.....pak prohlásila, že prostě nefungují
Neeeee, nezlob se, dělám si srandu ale nemyslím to zle, a zkušenosti s nima nemám. Určitě někdo poradí. A.
Ahoj Sindarelo!
Tak já je mám už od 18-ti. Uklidňovala jsem se jima před maturitou.
Chvilku mě to bavilo, ale víš jak - všechno člověka omrzí… Hlavně si na ně ale nevzpomenu, když jsem nervózní.
Škoda, podle mě je to fajn věc. Nevím, jak je to s akupresurními body, ale člověk jak je válí, tak určitě na všechno zapomene… Takže doporučuju. ![]()
Mě spíš děsně rozčiluje, když se mi to nedaří, nebo když mi padají
.
My jsme je hodně používali při školení shiatsu. Hezky to uklidňuje, ale nejlepší jsou ty z polodrahých
kamenů. Musí se hodně dávat pozor abys je nerozbila a hlavně nesmí být moc velké, protože pak ti o sebe budou klepat a to nesmějí. prostě nejlepší je, nedávat je přímo jako dárek, ale dotyčný(á) by se do nich měl zamilovat na první sáhnutí ![]()
Děkuji za odpovědi. Na velmi křehké vztahy se nedívám, asi je to náhoda, že o nich píšu právě teď našla jsem je v jednom internetovém obchůdku feng shui a zaujaly mě. Tak jsem chtěla vědět Vaše zkušenosti. Díky Sindarela
Ahojky,
máte někdo prosím zkušenosti s čínskými kuličkami, které se koulí v dlani a nesmějí se sebe dotknout, tím se procvičují akupresurní body nebo tak nějak. Zkoušeli jste to? Díky Sindarela