Posílení imunity dvouletého dítěte

54
23.10.07 21:57

Posílení imunity dvouletého dítěte

Prosím o radu. Vloni v zimě jsme měli 3× problém s laringitidou. Letos bych se tomu,alespoň trochu chtěla vyhnout a uvažuju o koupi přípravků na posílení imunity . Můžete doporučit něco vhodného pro 2leté dítko? díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
932
23.10.07 22:05

Vítej do klubu - Aničce jsou dva a půl a laryngitidu měla loni i letos (poprvé jsme strávily několik „výživných“ dnů v nemocnici). Budu jí dávat Multisanostol sirup, pak jednou začas není od věci kůra probiotiky - např. Biopronem (hodně virů a baktérií se totiž dostává do organismu přes střeva a tomu právě probiotika brání), na posílení imunity určitě jsou i homeopatika, ale nevím přesně která, tuším, že moje dr. říkala něco o Oscillococcinum (ale nevím to určitě). Ovšem taky mi říkala, že někdy je příčinou laryngitidy alergie a v takovém případě je dobré podávat v „kritickém“ období Zyrtec. Ovšem ten je samozřejmě na předpis a dává se v odůvodněných případech.

Tak přeju přes zimu pevné nervy - už aby byl duben!

Světlana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
24.10.07 01:40

Svetlanka, Oscilococcinum nie je na imunitu ale proti chripke :wink: Ja tiež dávam malej probiotiká Nutrolin B, alebo Echinaceovy sirup na zvýšenie imunity
 Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
24.10.07 09:54

Ahoj,

my jsme na podporu iminity brali homeopatikum Ferrum fosforicum a musí to být ch5. Matyášovi byl rok, když to bral, měl za sebou několik narkóz a ještě to bylo v zimě, tak jsme chtěli nastartovat imunitu a tohle nám doporučil Mudr. Karhan, což je pediatr a česká špička v homeopatii. Takže dvouleté dítě by určitě tyhle homeopatika mohlo také, my je baštíme celá rodina :-)
Jo a není to na předpis, Ferrum je volně prodejné, stojí kolem 50,– Kč.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
24.10.07 13:09

Doporucila bych ti zajit z imunologem, my meli casto zanet prudusek a dostali jsme Broncho vaxon a jeste berem homeopatika.

Terezo - nevim jestli jste Ferrum dostali jako konstitucni lek, pokud je pan doktor takovy odbornik, tak predpokladam, ze ano. V takovem pripade, to ale neznamena, ze to same homeopatikum bude zabirat i na dalsi jedince, a to i pres to, ze je ferrum pouzivano na posileni obranyschopnosti organismu.

Co se tyce homeopatie radeji kontaktuj odbornika, rada kamaradky nebo z brozurky je vhodna v pripade akutniho onemocneni, ale ne chronickeho, jako ve vasem pripade. Tim se nechci v zadnem pripade dotknout Terezi - urcite to mysli dobre.

Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
24.10.07 13:13

Stoji za precteni

http://www.homeopatie.cz/…etoda/14.htm

Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.7.10 10:20

Beta Glukany

Já používám už delší dobu Pleuramax - koncentrovaný Beta Glukan. Bereme ho celá rodina a jsme maximálně spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanatoma0001
19.11.10 18:41

sauna třeba?

A co to zkusit se saunou, otužováním a vitamíny? V severních Čechách je teď jedna sauna za cca 60,– Kč, takže rozhodně to za pokus stojí. Na zapakatel.cz o tom třeba píšou.

• Citovat
  • Upravit
10728
23.1.14 14:14

Ahoj, oživuji diskkuzi, vitamíny pro dvouletáky. měli jsme alvitil, ale na obalu je napsáno, že je to nevhodné pro těhotné a kojící, takže nevím, proč bych to měla cpát malému dítěti. Měli jsme i Pitiol, přijde mi, že je to nějaký divně oranžový, asi to nebude jen betakaroten…poradte. Prevence chřipek, nachlazení v obd., kdy po ČR všechno takový běhá. dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.1.14 14:17

@tasa Ahoj, my mame toto, je to od jednoho roku :) http://www.obchod-zdravi.cz/…00-ml-i3453/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
23.1.14 14:18

@Hanka79 ten máme taky:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
23.1.14 14:32

Mam taky 2 leteho chlapecka a vlastne obe zimy jsme promarodili, stale nachlazeni, ryma a kasel a laryngitida. V listopadu jsme byli v nemocnici. Nektere deti proste na respiracni nemoce trpi. Je ale pravdou, ze uz mu cca mesic davam MultiImun sirup a je to lepsi, aspon nema horecky, taky jsme koupili do loznice zvlhcovac vzduchu, tak je to lepsi. Holky taky radi pripravky s kolstrem, ale je to desne drahy, ale deti jim pak nemarodily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
23.1.14 14:53

Přidávám se, malému budou v březnu 2 roky. My máme potíže s průduškama, měl je poprvé loni v lednu a letos před Vánoci jsme byli s obstrukční bronchitidou v nemocnici. Krátce potom měl opět stažené průdušky, znovu jsme foukali Ventolin. A teď má naše 7 měsíční holčička antibiotika a tracheobronchitidu a já taky antibiotika a průdušky. A k tomu malý zase začíná víc kašlat… Už fakt nevím. Chci se zeptat známé na homeopata, se kterým je spokojena, ale do té doby bych koupila ještě něco v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.1.14 14:59

Malej mel pred Vanoci taky peknej kasel a osklivou rymu, byla jsem s nim u trech doktoru, dokonce kdyz jsem byla u nasich tak jsme s nim sli k me doktorce, co me lecila jako malou :) ta mu dala nejaky poloantibiotika a na ty ucpany dutiny a rymu homeopatii, krasne se z toho dostal, musim to zatukat (nase detska no comment, chci ji zmenit), ted ma ty vitaminy a ji hodne teda ovoce, tak snad uz bude dobre…ale homeopatie je dobra :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10728
23.1.14 15:11
@Hanka79 píše:
Malej mel pred Vanoci taky peknej kasel a osklivou rymu, byla jsem s nim u trech doktoru, dokonce kdyz jsem byla u nasich tak jsme s nim sli k me doktorce, co me lecila jako malou :) ta mu dala nejaky poloantibiotika a na ty ucpany dutiny a rymu homeopatii, krasne se z toho dostal, musim to zatukat (nase detska no comment, chci ji zmenit), ted ma ty vitaminy a ji hodne teda ovoce, tak snad uz bude dobre…ale homeopatie je dobra :) :palec:

Poloantibiotika? to fakt existuje nebo je to Tvůj pojem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze