Duphaston vysazení a MS

465
5.12.12 16:21

Duphaston vysazení a MS

Milé snažilky, víte někdo, jak dlouho po vysazení Duphastonu by měla dorazit MS? Vysadila jsem v pátek, takže dnes je to šestý den. Včera jsem trooošičku špinila, ale jen ráno a pak už nic. Mám právě první den krvácení začít užívat estrogen (Oestrogel), ale pokud se MS nedostaví, tak mám volat doktorce. A já trubka jsem zapomněla, kolik řikala dní po vysazení. Mám pocit, že 3-4, ale nejsem si jistá. Mám ještě čekat nebo už volat? Jo a těhotná zatím určitě nejsem :-( pokud to nějakou dobrou duši napadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
73
5.12.12 20:07

Ahojky @Alishka111, ja ted mam ten samy problem, duphaston jsem dobrala uz 24.11 a ms stale nikde. Doktor mi rekl, ze bych ji mela dostat tak do 5 dnu od vysazeni. Ted jsem mu v pondeli volala a rekl mi, ze mu mam zavolat dalsi pondeli, kdyby ms nedorazila, ze to vetsinou nechavaji ty dva tydny. Tehotensky test mam negativni, tehu priznaky jako blazen, tak jeste malinko doufam, ze ovu probehla dele a malinka sance na tehotenstvi tam je :-) Snad jsem ti alespon drobet pomohla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
6.12.12 15:16

@Katty22 Děkuju, každopádně jsem volala a doktorka prohlásila, že jsem měla tak nízkou sliznici, že ani na MS čekat nemusim :-/ Takže pokračuju. A ptala jsem se, pro jistotu, jestli je nějaká pravděpodobnost otěhotnění, tak říkala že ne :-( že nejdřív sliznice, pak se zaměříme na ovulaci. No a tobě držim palce, třeba už MS ani nedostaneš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí