Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj snažilky,
zakládám novou diskusi a doufám, že se tady sejdeme samé skvělé baby ![]()
Sdělený problém = poloviční problém. Moc chceme druhé mimčo, ale moc se nám to nevede
No, ale konec depky - ta ještě nikomu nic dobrého nepřinesla, ne?
Včera jsem opět „znásilnila“ manžela a v půli měsíce uvidíme co a jak ![]()
Už se moc těším na Vaše příspěvky, tak pište pište
Ahojky, mame to tak nejak stejne jako ty..
akorat teda my se snazime teda teprve 2 mesic. zrovna zitra nebo v sobotu se chystam udelat si testik, tak jsem cela netseliva. a jak mate stare prtatko? my mame doma tomaska, brzy 22.mesicu ![]()
Ahoj, taky se snažíme o druhé
Mojí dcerce už je osm, tak si myslím, že už je čes
Jenže se nám nedaří asi rok a půl, teda mezi tím se to povedlo, jenže jak rychle to začalo, tak to také zkončilo
Tak snad se zadaří brzo ![]()
Naší malé je 13 měsíců. Snažíme se už půl roku a taky se zadařilo - nezadařilo
Má to i pozitivní stránky - tulíme se daleko častěji ![]()
My se taky snažíme o druhé…teprve jste teda začali
Dcera má 23 měsíců, tak to už je nejvyšší čas.
@helfr Nevím sice jestli to bylo na mě, ale my máme doma Sofinku ![]()
Ahoj můžu se přidat?
Taky se s manželem snažíme o druhé mimčo ale pořád nám to nejde. Už jsem dostala i od doktora utrogestan a doporucil mi i Nosifol ten je na podporu vytváření vajíček. snad se nám už taky brzy zadaři.
Ahoj,
můžu se zeptat na co je ten utrogestan - já ho brala po krvácení u prvního těhu, ale už si to nepamatuju
Je na srovnani cyklu bere se po vulaci a pomaha k lepsimu zahnizdeni vajicka. Ja ho mam na srovnani cyklu ale dr rikal ze by mel pomoct i k otehotneni. jen se musi brat az po ovulaci
Aha, mám dotaz z trochu jiné kategorie. Já totiž na sobě ovu nepoznám - testy mi vždy vyšly negativní - přesto, že jsem daný cyklus otěhotněla. Jak to poznáš?
No stim ma taky problemi. ted mam od dr nakazano delat si ovulacni testy a zapisovat kdy ovu probehla. a jestli vubec byla. rikal ze mam zacit testovat od 10 DC tak jsem na to zvedava. jinak ja ji na sobe taky nepoznam
O první dítko jsme se snažily rok a povedlo se nám až když jsem nastoupila do nové práce. ani bych nevěděla že jsem těhotná kdybych neměla zpozdění. Malému byly teď v říjmu 2 roky. mateřskou mam do jeho 3 let tak bych nejpozději do unora chtěla otěhotnět. a když ne tak pak počkame pujdu do práce a budem se snžit dyl.