Snažilky prosinec 2012

283
5.12.12 09:16

Snažilky prosinec 2012

Ahoj snažilky,
zakládám novou diskusi a doufám, že se tady sejdeme samé skvělé baby :D
Sdělený problém = poloviční problém. Moc chceme druhé mimčo, ale moc se nám to nevede :( No, ale konec depky - ta ještě nikomu nic dobrého nepřinesla, ne?
Včera jsem opět „znásilnila“ manžela a v půli měsíce uvidíme co a jak :lol:
Už se moc těším na Vaše příspěvky, tak pište pište

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
696
5.12.12 09:22

Ahojky, mame to tak nejak stejne jako ty.. :mavam: akorat teda my se snazime teda teprve 2 mesic. zrovna zitra nebo v sobotu se chystam udelat si testik, tak jsem cela netseliva. a jak mate stare prtatko? my mame doma tomaska, brzy 22.mesicu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
5.12.12 09:25

Ahoj, taky se snažíme o druhé :) Mojí dcerce už je osm, tak si myslím, že už je čes :) Jenže se nám nedaří asi rok a půl, teda mezi tím se to povedlo, jenže jak rychle to začalo, tak to také zkončilo :( Tak snad se zadaří brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
5.12.12 09:45

Naší malé je 13 měsíců. Snažíme se už půl roku a taky se zadařilo - nezadařilo :( Má to i pozitivní stránky - tulíme se daleko častěji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
5.12.12 09:49

My se taky snažíme o druhé…teprve jste teda začali ;) Dcera má 23 měsíců, tak to už je nejvyšší čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
5.12.12 10:01

A jak se malá jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
5.12.12 10:03

@helfr Nevím sice jestli to bylo na mě, ale my máme doma Sofinku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
5.12.12 10:07

Bylo hihi :lol:
To je krásné jméno. My máme Darušku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
5.12.12 10:10

Ahoj můžu se přidat? :-) Taky se s manželem snažíme o druhé mimčo ale pořád nám to nejde. Už jsem dostala i od doktora utrogestan a doporucil mi i Nosifol ten je na podporu vytváření vajíček. snad se nám už taky brzy zadaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
5.12.12 10:15

Ahoj,
můžu se zeptat na co je ten utrogestan - já ho brala po krvácení u prvního těhu, ale už si to nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
5.12.12 10:17

Je na srovnani cyklu bere se po vulaci a pomaha k lepsimu zahnizdeni vajicka. Ja ho mam na srovnani cyklu ale dr rikal ze by mel pomoct i k otehotneni. jen se musi brat az po ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
5.12.12 10:21

Aha, mám dotaz z trochu jiné kategorie. Já totiž na sobě ovu nepoznám - testy mi vždy vyšly negativní - přesto, že jsem daný cyklus otěhotněla. Jak to poznáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
5.12.12 10:24

No stim ma taky problemi. ted mam od dr nakazano delat si ovulacni testy a zapisovat kdy ovu probehla. a jestli vubec byla. rikal ze mam zacit testovat od 10 DC tak jsem na to zvedava. jinak ja ji na sobe taky nepoznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
5.12.12 10:37

A první se vám povedlo v pohodě? A kolik má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
5.12.12 10:42

O první dítko jsme se snažily rok a povedlo se nám až když jsem nastoupila do nové práce. ani bych nevěděla že jsem těhotná kdybych neměla zpozdění. Malému byly teď v říjmu 2 roky. mateřskou mam do jeho 3 let tak bych nejpozději do unora chtěla otěhotnět. a když ne tak pak počkame pujdu do práce a budem se snžit dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí