Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj devcata,
mam takovou otazku. Vcera byl sex a ovu bude ve stredu, jelikoz pritel odjizdi do soboty pryc tak to nemuzeme zopakovat. Myslite, ze by pripadne tehu mohlo vyjit ze vcerejsiho sexu???
Dekuju
Možné je všechno. ![]()
Mohlo by všude píšou že sperma vydrží 3 dny tak jestli bude určitě ve středu ovu a sperma je kvalitní tak může ale určitě by bylo lepší to zkusit ještě dnes před odjezdem když už ne ve středu ![]()
Poslední se podařilo ze čtvrtka a ovu byla v sobotu (a ještě se zvládnul protlačit kolem barierové antikoncepce
), 2-3 dny ještě jdou. Ale popravdě ani cyklus šlapající jako hodinky ti nemůže 100% zaručit, že ovu bude tehdy a tehdy
Já měla cyklus jak hodinky po prvním porodu a pak pic kozu do vazu a ovu o 3 dny dřív. ![]()
Takže bych se na to zas tolik nespoléhala, samozřejmě se šance snižuje, čím dál je potenciální oplodňující styk od ovulace.
Dyz on odjel prave uz rano takze byla to posledni moznost vcera v noci teda vlastne dnes rano cca 1 hodina ![]()
No, stejne uz s tim nic nenadelas, tak muzem akorat tak drzet palce.
čáry máry..může ![]()
otěhotněla jsem ze svého druhého sexu v životě přes hormonální antikoncepci. Možné je cokoliv ![]()
Ja jsem trochu trdlo
nevim proc ale spocitala jsem to spatne ovu by mela byt dnes…
@Anonymní píše:
Ja jsem trochu trdlonevim proc ale spocitala jsem to spatne ovu by mela byt dnes…
NN podle MS kalendare ale ja si nejak spatne priradila dny. Myslela jsem ze 4.12 je ve stredu vis ![]()
Ahoj devcata,
mam takovou otazku. Vcera byl sex a ovu bude ve stredu, jelikoz pritel odjizdi do soboty pryc tak to nemuzeme zopakovat. Myslite, ze by pripadne tehu mohlo vyjit ze vcerejsiho sexu???
Dekuju