Může se zadařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.12.12 13:33

Jj

• Citovat
  • Upravit
9035
4.12.12 13:37

Pokud je ovu dneska, tak v pohodě to vyjít může, ale spíš na holčičku :D Ale tobě je to asi jedno viď? Hlavně, aby to klaplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.12 14:12

Je mi to jedno ale kdybych si mohla vybrat tak kluka jednu holcicku uz doma mame :-D a pritel touzi po klukovi

• Citovat
  • Upravit
9035
4.12.12 14:36

Tak to asi nevyjde, holčičky jsou starší spermie, chlapečkovitý spermie prej nic nevydrží a brzo pojdou, hold jsou líný čekat na vajíčko…No prostě chlapy, no :D Držím palce, já mám mít ovu ve čtvrtek, plodíme pro sichr už od pátka ob den. Taky budem robit chlapečka, holčičku už máme taky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.12.12 23:18

Ahoj holky Můžu se přidat? Je mi 24, děti ještě nemám ale s přítelem se o miminko snažíme, teprve 3 měsíc neberu antikoncepci od srpna, ale netlačili jsme na pilu nechávali jsme tomu volnej průběh Chtěla bych se jen poradit. Jelikož děti ještě nemám a tudíž žádné zkušenosti Poslední MS jsem měla asi 4 dny…9 DC jsme měly snaženíčko po delší době protože přítel byl pracovně na montáži, ale o to nejde. Normálně mívám ovulaci tak 12–15 DC. Ale teď jsem v 14 DC a je mi nehorázně zle, už pár dní mám závratě, brní mě dlaně a konečky prstů, mívám návaly, mám průjem, špatně spím, bolí mě hlava, mám bolavá prsa, nafouklé břicho a prsa, jsem nehorázně unavená, dělá se mi zle v autě, v autobuse, mám tlak a píchá mě v podbřišku… a těžko 14 DC něco poznám. Má s tímto prosím někdo zkušenost? nejsem nějak přehnaně pozorující se, jenom mě to nedá. Budu ráda za rady.. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.12 09:54

Ja si myslim, ze je jeste brzy aby jsi na sobe neco pozorovala jedinze, ze b yjsi ovulaci mela o dost drive…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.12 12:59

Tak jakse pozoruju, tak si myslim, ze z toho nic nebude jak se tak pozoruju. Sice mne bricho porad boli jako pri ms i kdyz to mam dostat az za 4 dny. Ale cipek mam hodne nahore a otevreny. :-(

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
15.2.13 13:47

Ráda bych se k vam pridala 10 jsem mela ovulaci sex jsme meliv podstate ted kazdy den dnes mi hodne stoupla teplota ze vcerejsich 36.3 na 37 stupnu a rano jsem si udelala testik a je tam takovej duch druhy carky je tam ale je hodne malo slaboucka je to mozny ze bych uz po 5 dench tam mela carku? nebo ze bych otehotnela jeste pred tim? co si o tom myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.13 17:27
@gabcamyska34 píše:
Ráda bych se k vam pridala 10 jsem mela ovulaci sex jsme meliv podstate ted kazdy den dnes mi hodne stoupla teplota ze vcerejsich 36.3 na 37 stupnu a rano jsem si udelala testik a je tam takovej duch druhy carky je tam ale je hodne malo slaboucka je to mozny ze bych uz po 5 dench tam mela carku? nebo ze bych otehotnela jeste pred tim? co si o tom myslite?

Nejsi, není to možné.

• Citovat
  • Upravit
14688
15.2.13 17:33

@gabcamyska34 a pokud měříš BT správně, nebyla spíš ovuace včera? Dle teploty? Poslední den nízkých teplot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.13 17:43

Nene ovu byla ve stredu podle ovu testiku ve ctvrtek uz carka slabla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
15.2.13 19:04

@gabcamyska34 ale v případě pozitivního testu ovulka nastane do 24-48 hodin. cca. Tak to mi vychází na včerejšek i BT teplota by tomu odpovídala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí