Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud je ovu dneska, tak v pohodě to vyjít může, ale spíš na holčičku
Ale tobě je to asi jedno viď? Hlavně, aby to klaplo.
Je mi to jedno ale kdybych si mohla vybrat tak kluka jednu holcicku uz doma mame
a pritel touzi po klukovi
Tak to asi nevyjde, holčičky jsou starší spermie, chlapečkovitý spermie prej nic nevydrží a brzo pojdou, hold jsou líný čekat na vajíčko…No prostě chlapy, no
Držím palce, já mám mít ovu ve čtvrtek, plodíme pro sichr už od pátka ob den. Taky budem robit chlapečka, holčičku už máme taky. ![]()
Ahoj holky Můžu se přidat? Je mi 24, děti ještě nemám ale s přítelem se o miminko snažíme, teprve 3 měsíc neberu antikoncepci od srpna, ale netlačili jsme na pilu nechávali jsme tomu volnej průběh Chtěla bych se jen poradit. Jelikož děti ještě nemám a tudíž žádné zkušenosti Poslední MS jsem měla asi 4 dny…9 DC jsme měly snaženíčko po delší době protože přítel byl pracovně na montáži, ale o to nejde. Normálně mívám ovulaci tak 12–15 DC. Ale teď jsem v 14 DC a je mi nehorázně zle, už pár dní mám závratě, brní mě dlaně a konečky prstů, mívám návaly, mám průjem, špatně spím, bolí mě hlava, mám bolavá prsa, nafouklé břicho a prsa, jsem nehorázně unavená, dělá se mi zle v autě, v autobuse, mám tlak a píchá mě v podbřišku… a těžko 14 DC něco poznám. Má s tímto prosím někdo zkušenost? nejsem nějak přehnaně pozorující se, jenom mě to nedá. Budu ráda za rady.. Díky
Ja si myslim, ze je jeste brzy aby jsi na sobe neco pozorovala jedinze, ze b yjsi ovulaci mela o dost drive…
Tak jakse pozoruju, tak si myslim, ze z toho nic nebude jak se tak pozoruju. Sice mne bricho porad boli jako pri ms i kdyz to mam dostat az za 4 dny. Ale cipek mam hodne nahore a otevreny. ![]()
Zakladatelka
Ráda bych se k vam pridala 10 jsem mela ovulaci sex jsme meliv podstate ted kazdy den dnes mi hodne stoupla teplota ze vcerejsich 36.3 na 37 stupnu a rano jsem si udelala testik a je tam takovej duch druhy carky je tam ale je hodne malo slaboucka je to mozny ze bych uz po 5 dench tam mela carku? nebo ze bych otehotnela jeste pred tim? co si o tom myslite?
@gabcamyska34 píše:
Ráda bych se k vam pridala 10 jsem mela ovulaci sex jsme meliv podstate ted kazdy den dnes mi hodne stoupla teplota ze vcerejsich 36.3 na 37 stupnu a rano jsem si udelala testik a je tam takovej duch druhy carky je tam ale je hodne malo slaboucka je to mozny ze bych uz po 5 dench tam mela carku? nebo ze bych otehotnela jeste pred tim? co si o tom myslite?
Nejsi, není to možné.
@gabcamyska34 a pokud měříš BT správně, nebyla spíš ovuace včera? Dle teploty? Poslední den nízkých teplot?
Nene ovu byla ve stredu podle ovu testiku ve ctvrtek uz carka slabla
@gabcamyska34 ale v případě pozitivního testu ovulka nastane do 24-48 hodin. cca. Tak to mi vychází na včerejšek i BT teplota by tomu odpovídala…
Jj