Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Musím se rozloučit jede nám záchranka…pa a dobrou jo a vyměň si baterky
![]()
Já mám doktorů celý barák a prd, kovářova kobyla a nehledě, že se to tu pak mohutně rozebírá, tak tomu dám čas..
Dobré ráno, vítám nové snažilky
pěkně jste to tu rozjely teda ![]()
Helfr jůůů tak snad tam budou //
dej určitě vědět ![]()
Ahoj holky, mohla bych se k Vám přidat?? Taky se snažíme ale o první. Ale zatím jen 3 měsíce. Dnešním dnem jsem začala užívat kapky Gynex tak uvidíme jestli to má něco do sebe. Recenze jsou dobré
Jinak bych měla jít 12DC na folikulometrii ale vychází to kolem Vánoc takže to nechám asi na leden. A navíc nechci se nějak zbytečně stresovat a řešit…chtěla bych co nejmíň na to myslet. Teď předěláváme byt tak snad ![]()
Ahojky Miriam24 vítám Tě
my když se snažili o první, tak jsem na to první měsíc pořád myslela a doufala, že by se mohlo zadařit, ale ono nic… tak jsem se vykašlala an to myslet a začali jsme plánovat dovolenou a vše kolem, byt jsme dodělali před snažením.. a na druhý měsíc se zadařilo
a teď se začínáme snažit znova… a domluvili jsme se s manželem, že pokud to tento měsíc nevyšlo, tak v létě pojedeme na dovču k moři a to snad už budu těhu
necháváme tomu volný průběh ![]()
Zdravím všechny nově příchozí ![]()
Já mám dneska nejspíš ovulaci, nějak brzo ale…11DC je i na mě nějak brzo. Ovu mám pokaždé nějak jinak
No uvidíme jak se budou vyvíjet teploty. Ovu testy už nemám tak na ně tento měsíc prdím. No spíš se budu připravovat na hormonální profil a nějak se na to všechno nebudu upínat ![]()
@Petulikk Ahojky, děkuji za přivítání. Jo taky plánujeme na příští rok dovču u moře. Teď jsme si koupili nové autíčko a dáváme ten byt dohromady a zkrášlujeme takže jsou jiné starosti. No taky ten první měsíc jsem šílela ale za to zklamání pak to nestojí…takže taky tak nějak už na to prdím…a buď se zadaří dřív nebo později ![]()
Jinak dneska dopékám poslední druh cukrovíčka a už hotovo ![]()
@Via Děkuji za přivítání. No já ovulku na sobě vždy poznám. Ale 11DC se mi nezdá brzo ![]()
Autíčko plánujeme na příští rok, ale už teď vyhlížíme
Ty jo cukroví hotovo, toš to já teprve začínám, mám zatím jen perníčky…
Já si myslím, že s první dcerou jsem měla ovu hned po MS i dle termínu porodu dle MS i UTZ mi to tak nějak vychází… no jinak mě začíná bolet bříško, taže z těhu tento měsíc asi nic nebude… MS bych měla dostat 12. uvidíme…
Tak brzo to není, ale na můj vkus to brzo je
Vždycky mívám později, ale opravdu každý měsíc je jiný no… Tož uvidíme co z toho bude ![]()
Já budu péct poslední kousky příští týden a od příštího víkendu nasávám jen vánoční atmosféru a koňak ![]()
Vio jsi mi připomněla, že bych měla udělat koňak
právě jsem udělala linecké, ale ne slepované ale jen namazané vajíčkem se skořicí ![]()
@Petulikk Tyyy jo…namazané vajíčkem se skořicí?? To slyším poprvé a to fakt peču hoooodně. I dorty a zákusky ![]()
No koňak taky budu dělat. Holky já jsem musela už napéct jelikož pracuji v nemocnici jako zdrav. sestra a dnes mám poslední víkend volný. Pak už nebudu mít čas na nějaké pečení. Já zase nemám dárky pro všechny ![]()
Jinak já MS dostala dnes. Takže začínáme zase nanovo. Zítra si musím zajít koupit kontryhelový čajík, je fakt dobrý a už po 2 šálkách poznáte, že účinkuje ![]()