Důslednost ve výchově

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Liz
2064
13.10.14 22:06

@Jana206 ta houpačka je řešená tak, že tam může být mimino a nevypadne, ale vejde se tam v pohodě i šestileté dítě. Běžně se tam houpou čtyř a pětiletí, je fakt velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
13.10.14 22:10

@Liz Tak máte asi nějakou větší, protože já jsem měla problém do toho „pavouka“ dvouletku narvat, a to je průměrná..Starší děti na tom sedí jakoby zvrchu, na těch lanech, nohy nikam neprovlékají.
U nás se v tom ale fakt nehoupou běžně děti starší 2 let, většina mamin by se jako já mohla vykváknout dávat tam dítě, když vedle jsou další 4 normální houpačky, naproti dřevěná vahadlová pro 4 lidi a potom 4 pružinová zvířátka..Občas to ničí ti školáci, kteří jsou ale upozorněni - na hřišti i ve škole. Bohužel je to hřiště blízko základky a blbnou tam děcka o volných rodinách, spousta rodičů malých dětí si byla už stěžovat i ve škole. Učitelé je na to upozorňují, ale plný efekt to nemá, protože o volné hodině za dítě venku zodpovídá rodič, který mu tu možnost povolil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
13.10.14 22:15

Asi bych už začala houpat ze strany, abych kopání předešla.
A pokud by se mi to stejné stalo, tak bych na křik dítěte nereagovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
14.10.14 08:38

Houpam jak kdy, někdy i zepředu. kdyby to bylo kopání necílené, přesunula bych se. pokud by kopalo schválně, přestala bych po druhém kopnutí, i za cenu řevu. a fakt bych pro klid sebe ani okolí houpat znovu nezačla. maximálně dítě odtáhla ze hřiště pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
14.10.14 08:44

Sundala bych ho s houpačky i přesto, že by asi řval jak tur a šla bych pryč z hřiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí