Po nástupu do školky maminkáčem

670
11.10.14 23:23

Po nástupu do školky maminkáčem

Můj malý nastoupil do školky teď v pondělí, ještě mu nejsou 3 roky (až v prosinci) a změnil dost svoje chování. Během týdne z něj je maminkáč, který odmítá tatínka, všechno jen máma, máma, máma. Přitom do té doby s tátou řádil, blbnul a teď mi i říká, že tátu nemá rád a nejde si s ním ani vyčistit zuby. Ve školce nijak zásadně nebrečí, ráno vždy trochu pofňukal, ale jinak prý je tam hodný a vzhledem k tomu, že je tam ve skupině tak 10 dětí, učitelky se jim fakt věnují. Nevím, zda je tohle chování důsledek školky. Je ufňukaný, zlobivý, negativní, zdá se mi, že je možná i unavený.
Měla jste některá podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15436
11.10.14 23:28

Podle mych zkušeností, bych změnu chování jednoznačně připisovala nástupu do školky. Je to pro ně obrovská změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
11.10.14 23:30
@ivašot. píše:
Podle mych zkušeností, bych změnu chování jednoznačně připisovala nástupu do školky. Je to pro ně obrovská změna.

Já to tak spíš připisuji tomu, jen mne překvapilo, jak začal odmítat tatínka, který chodí večer domů z práce, pak se dětem vždy poctivě věnuje a vždy ho s nadšením vítaly a šlo se blbnout. Teď mu nechce dát ani pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
11.10.14 23:46

Moje mala je taky najednou maminka maminka. Vcera nez odjela s tatou ke tchyni, povidala: Maminko, ja plakat nebudu, az tam nebudes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí