Poslouchá vaše dítě na slovo?

542
10.10.14 14:33

Poslouchá vaše dítě na slovo?

Ahojky, tak jak už je výše uvedeno, poslouchá vás dítě napoprvé na slovo? Zajímalo by mě to, protože mé děti totiž ne, musím opakovat… a tak mě zajímá, jestli je to všude tak, nebo ne. A pokud ne a dítě poslochá opravdu moc, prosím o recept. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5861
10.10.14 14:34

Poslouchá na slovo..jen nevím, na jaký :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009

No, ale nevim na ktere :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355

Ne :lol:…není to pes :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
10.10.14 14:37

Musím říct, že můj syn je docela poslušný. Nijak ho necepuji, on je ale takový přemýšlivý chlapeček a hlavně má po manželovi velmi klidnou a rozvážnou povahu. Je mu 21m. Jasně že si někdy podupe nebo se rozčílí, ale nějaké extra neposlouchání nebo záchvaty jsem u něj nezažila. Doufám, že se nám to nevrátí na druhém exempláři :lol:

• Citovat
  • Upravit
31672
10.10.14 14:37

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
10.10.14 14:38

Mám tři, neposlouchá ani jedno. Vlastně kecám, na „Na!“ slyší všechny DOST dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
10.10.14 14:38

@santape Ne a asi bych to ani nechtěla. V tomto souhlasím s teorií autorů knížky „Respektovat a být respektován“, že dítě, které je vychováváno k absolutní poslušnosti doma, je pak náchylnější se chytnout party, sekty, protože je prostě zvyklé mít „vůdce“. Jsou situace, ve kterých trvám na tom, aby mě syn poslechl (jít za ruku přes silnici třeba), ale pak je řada jiných, kde to ponechávám na něm.

• Citovat
  • Upravit
9128
10.10.14 14:40

Takové dítě bych snad ani nechtěla :D to bych dumala, kde jsme udělala chybu, že mám takovou poslušného robota na dálkové ovládání. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
10.10.14 14:41
@laducha píše:
Mám tři, neposlouchá ani jedno. Vlastně kecám, na „Na!“ slyší všechny DOST dobře :mrgreen:

Asi tak nějak. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
10.10.14 14:41

:mrgreen: jistě, jen zjistit na které. :kytka: :think:
Ale jak zmínila @laducha na slovo" NA" slyší obě. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
10.10.14 14:42
@Lizzi píše:
Musím říct, že můj syn je docela poslušný. Nijak ho necepuji, on je ale takový přemýšlivý chlapeček a hlavně má po manželovi velmi klidnou a rozvážnou povahu. Je mu 21m. Jasně že si někdy podupe nebo se rozčílí, ale nějaké extra neposlouchání nebo záchvaty jsem u něj nezažila. Doufám, že se nám to nevrátí na druhém exempláři :lol:

Ještě neříkej hop, dokud jste nepřekročili 2. rok. Samozřejmě ti to nepřeju, ale malý byl do dvou let taky zlaté dítě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
10.10.14 14:45
@lovesmile píše:
Ještě neříkej hop, dokud jste nepřekročili 2. rok. Samozřejmě ti to nepřeju, ale malý byl do dvou let taky zlaté dítě. :mrgreen:

Chtěla jsem napsat něco obdobného :lol:

Jinak moje dítě poslechne tak na každé páté slovo. Když má dobrý den. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487

Nooo, jak na který.. :mrgreen: Jdeme už ze hřiště domů, pojď! - tak to neslyší, ale na: Zapni si televizi a pusť si Prasátko Peppa, tak to by se těm 100% mohlo slibně přiblížit. :lol: :lol: Ale abych odpověděla na otázku stručně: NE, neposlouchá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
@lovesmile píše:
Ještě neříkej hop, dokud jste nepřekročili 2. rok. Samozřejmě ti to nepřeju, ale malý byl do dvou let taky zlaté dítě. :mrgreen:

Jj, my to měli taky tak. Pořád je hodný, ale občas sebou rád švihne o zem nebo se do něčeho vzteky zakousne, ale naštěstí to netrvá dlouho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML