Poslouchá vaše dítě na slovo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
10.10.14 14:46

@lovesmile určitě se to někam posune, každé dítě je jiné a přichází to u každého taky v jinou dobu, jen prostě mi přijde, že je docela kliďas :-) Ale manžel je opravdu extrémně nekonfliktní, klidný a diplomatický typ tak to zatím přičítám genům :-)

• Citovat
  • Upravit
10287

Má dvě děti nikoli vycvičené psi :mrgreen: ale mám to štěstí, že max na potřetí se mi dostane čeho žádám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783

Dcera v 8 letech už občas ano :) syn ve svých 4 pouze podle nálady… Také záleží na tom, jaky pokyn dostanou. Když za volám pojďte si pro čokoládu, jsou u me okamžitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.10.14 14:48

Jéééé, holky vy jste zlaté - to jsem potřebovala slyšet :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
10.10.14 14:48
@mau-mau píše:
Nooo, jak na který.. :mrgreen: Jdeme už ze hřiště domů, pojď! - tak to neslyší, ale na: Zapni si televizi a pusť si Prasátko Peppa, tak to by se těm 100% mohlo slibně přiblížit. :lol: :lol: Ale abych odpověděla na otázku stručně: NE, neposlouchá. :lol:
:mrgreen: No to je u nás podobné. Pokud chceme, aby šel rychle, jsou velmi úspěšné věty „Jdeme koupit hračku, pojď si vybrat“, „Jdeme koupit koko z pekárny“, „Jdeme si hrát, na hřiště, malovat.“ To jsou velmi kouzelná slova…
  • Citovat
  • Upravit
542
10.10.14 14:50

No abych to vysvětlila, tak mi dnes matka řekla, že pořád jen opakuju a opakuju, že když ona něco řekne tak poslechne na slovo, - tím mi chtěla naznačit, jak jsem neschopná, tak jsem byla zvědavá jestli tu není nějaká super matka se super dítkem ( na dálkové ovládání) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10145
10.10.14 14:51

Malej poslouchal celkem slušně, než nastoupil do mš.. ted je to katastrofa.. dělá přesně obráceně, co mu řekneš, a nepomáhá ani když mu to řeknu víckrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
10.10.14 14:51

@santape ne, není to pejsek :-) ten poslouchá na každé slovo, ale náš malý synek jak se mu líbí, když je něčím zaujatý, neslyší, nevidí, ale to asi všechny děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
10.10.14 14:56

Celkem ano, jen když je rozblbnuty, tak ne.

• Citovat
  • Upravit
5436
10.10.14 14:56
@xsaleen píše:
Malej poslouchal celkem slušně, než nastoupil do mš.. ted je to katastrofa.. dělá přesně obráceně, co mu řekneš, a nepomáhá ani když mu to řeknu víckrát

Starší už sice chodí druhým rokem, ale od letoška i na spaní. A je na zabití. Všechno můžu opakovat desetkrát a kolikrát ani tehdy neposlechne. Někdy mám pocit, že funguje jen za pomoci výhrůžek a korupce. Ale ve školce prý bez problémů, když ho někdo hlídá taky bez problémů, s tatínkem je to o něco lepší než se mnou a se mnou je to katastrofa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
10.10.14 14:58

Když řeknu „Tak jdeš spát, nebo ne“, tak jde spát, nebo ne :mrgreen:

Starší základní poslušnost celkem ovládá - přivolání, odložení, povel Fuj, zastavit se na kraji chodníku… mladší zatím na jakýkoli výchovný tlak reaguje ječením a mlácením hlavou do země. Ale nevzdáváme se, jde jen o to, najít správnou motivace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
10.10.14 15:02

Povely na poslušnost nic moc, člověk musí vymýšlet neustále nějaké fígle:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10145

@AliTad jo u nás to je to samí, ve školce, nebo když je s přítelem někde na návštěvě tak je to celkem ok.. ale doma, to je peklo.. říkám neházej ten míč (drží ho nad hlavou s úmyslem hodit) opakuju 4× a on? podívá se na mě a mrskne s nim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614

U nás slyší jen na větu a to ještě jen na jednu jedinou :„podívej se, co pro tebe mám“.. to slyší oba dooost dobře
Jinak na slovo ne, ale neřekla bych, že je dcera nějaký extrém ;) Záleží jak se vyspí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
@santape píše:
Ahojky, tak jak už je výše uvedeno, poslouchá vás dítě napoprvé na slovo? Zajímalo by mě to, protože mé děti totiž ne, musím opakovat… a tak mě zajímá, jestli je to všude tak, nebo ne. A pokud ne a dítě poslochá opravdu moc, prosím o recept. :mavam:

Předpokládám, že ses spletla a tento dotaz chtěla napsat do diskuze : Znáte dobrý vtip? Tak sem s ním! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí