Poslouchá vaše dítě na slovo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2044
10.10.14 15:03

Slovo bonbón, to slyší i šeptem :mrgreen: jinak děti mám v podstatě hodné, mám dva občas tři kluky a jde to, ale taky se najdou chvíle, kdy z nich kvetu a neposlouchají, nejvíc, jak jsou všichni po kupě a záleží taky na tom, kdo v tu chvíli té jejich akci velí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.10.14 15:04

Jinak k diskuzi, starší dítě do třech let poslouchal na slovo, stačilo říct jednou a okamžitě poslech, pak se mu narodil bratříček a všechno poslouchání šlo do kytek :mrgreen:
Nicméně aspoň nějaké pozitivum to neposlouchání má - pořádně si trénuju hlasivky a rétoriku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
10.10.14 15:05

Starší syn často poslechne jen na některá sousloví, obvykle uvozená „nebo“ (např. nebo nebude pohádka, nebo bude élent,…ano, správně, platí často jen drobné výhružky :oops: ), u mladšího je to mnohem jednodušší, na toho neplatí ani to.

Kouzelné slovo u nás je jistě „čokoláda“ :mrgreen:, tomu rozumí kupodivu i mladší, ale k motivaci se samo snažím nepoužívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.10.14 15:06
@dlouha píše:
Slovo bonbón, to slyší i šeptem :mrgreen: jinak děti mám v podstatě hodné, mám dva občas tři kluky a jde to, ale taky se najdou chvíle, kdy z nich kvetu a neposlouchají, nejvíc, jak jsou všichni po kupě a záleží taky na tom, kdo v tu chvíli té jejich akci velí :mrgreen:

Já když jsem na wc a odbaluji tampon, tak děcka už větří a běžíi když hraje Spongebob, protože máma určitě potajnu cpe sladkosti na wc :lol: aby se nemusela dělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
10.10.14 15:07

@xsaleen Já se tuhle málem hanbou propadla na dětském hřišti. Nějaká maminka si tam položila rozdělaný sáček s gumovými medvídky. On je chtěl, důrazně jsem mu (několikrát) řekla, že nemůže, že nejsou naše. Pak se mladší začal sebevražedně vrhat pod houpající se houpačku a než jsem zachránila situaci, on normálně většinu těch bonbonů sežral. Ani nepíšu snědl, protože věděl, že nesmí, takže si to ve velkém nacpal do pusy. Zbytek se mu vysypal na zem. Na to hřiště už nikdy nepůjdeme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
10.10.14 15:09

@Katka86 to seš ty s tou sušenkou??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.10.14 15:11
@dlouha píše:
@Katka86 to seš ty s tou sušenkou??? :mrgreen:

teď přemýšlím, s jakou sušenkou :think: :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
10.10.14 15:13

Ne a začínám plánovat pořídit si. diktafon nahrát základní neustále opakovaně pokyny a pouštět to. z něj někdy totiž moje celodenní komunikace spočívá v nonstop opakování… A to nemluvím jen o pokynech. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
10.10.14 15:15

@Katka86 no jedna maminka tady napsala, že šla na wc a tam si rozbalovala tampón a za dvěřmi se ozvalo: Mami, ty tam žereš tajně sušenku? :lol: Tak to si nebyla ty, omlouvám se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.10.14 15:16
@dlouha píše:
@Katka86 no jedna maminka tady napsala, že šla na wc a tam si rozbalovala tampón a za dvěřmi se ozvalo: Mami, ty tam žereš tajně sušenku? :lol: Tak to si nebyla ty, omlouvám se :mrgreen:

Ne tak to jsem nebyla já :mrgreen:,ale jak je vidět, nejen mé děcka vidí za každým zašustěním něco sladkého :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
10.10.14 15:17

Na slovo ne, ale na větu " opravdu, ale teď už opravdu, jinak začnu zase znova počítat do pěti a to uvidíš ten tanec… "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.10.14 15:18

Holky super, se řehtám jak kůn :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
10.10.14 15:19
@dalimil píše:
Na slovo ne, ale na větu " opravdu, ale teď už opravdu, jinak začnu zase znova počítat do pěti a to uvidíš ten tanec… "

Tak jsem si říkala aaa tvrďák, než jsem viděla to ZASE ZNOVA :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13955
10.10.14 15:19

U nas doma jsme poslouchali na slovo jen tatu :) s mamou se diskutovalo porad. U taty stacil jen jeho pohled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
10.10.14 15:21
@IvetJas píše:
Tak jsem si říkala aaa tvrďák, než jsem viděla to ZASE ZNOVA :mrgreen:

:) ale tak to počítání celkem zabírá, ale startují až na tu pětku, jednička až trojka s nima ani nehne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí