Manželka přísahala na smrt dcery, že nekouří. Vím, že lže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18277
1.9.25 09:18
@biedronka105 píše: Více

Přesně tak. Přísahat na něco takového je zvrácené. I kdyby měla pravdu. Tohle je podle mě za hranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18277
1.9.25 09:24
@Nikdo důležitý píše: Více

Tak lhát by se nemělo.
Ale tím, že budeš šmejdit a usvědčovat ji ze lži, ji stejně lhát neodnaučíš. Ba právě naopak. Bude lhát o to sofistikovaněji a vymakaněji.
Buď se nad to povzneseš, já myslím, že jestli si jednou za čas někde na tajno zapálí, tak to snad není žádná hrůza, ne?
Tak jí to její „tajemství“ nech, pousměj se nad tím a neřeš to. Kdybys mě takhle pranýřoval za to, žes někde našel cigarety, tak si je příště akorát líp schovám. Ale nedovedeš mě k tomu, abych ti nelhala.
Já bych nelhala, protože by mi bylo u pr…, co si ty o tom myslíš. Ale ona se evidentně bojí říct ti pravdu. Asi ví proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.25 09:28
@vlker píše: Více

V reálném životě je takřka každý druhý připokakaný a bez odvahy, natož aby do někoho rýpal a jen velmi zřídka reaguji v anonymním prostředí na siláka za klávesnici. Ale nedokážu si pomoct a baví mě to.

Jakmile odpovídáš vulgárně, stroze a bez faktů, jen prostě „urazit“ a tvářit se jaký jsi geroj, tak to o mnohem vypovídá. A je to samozřejmě velmi časté u té jednodušší skupiny lidí, kteří to považují za vrchol mistrovství komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
1.9.25 09:43

Ty urážíš jak se ti to hodí a ještě ti to přijde v pořádku. A ne, opravdu nebudeš lepší člověk, když si tu budeš honit ego na ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.25 09:51
@vlker píše: Více

Pleteš si akci s reakci. Nemám potřebu se nad někoho povyšovat a urážet, nicméně ani se nenechám ponižovat a s heslem jak se do lesa vola… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35443
1.9.25 10:00

Nechápu, že se ženy na něco zeptáš, ona odpoví ale ty jí prostě nevěříš. Přísaha na život vlastního dítěte je úplný úlet teda, atˇje to jak je to. Opravdu je nutné jí prohledávat auto?
Ruku na srdce, ty jsi opravdu nikdy nezalhal? A co když ti žena nelže? Napadlo tě to vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
1.9.25 10:31

Dobrý den,

vývoj této diskuze hraničí s porušením pravidel. Urážení diskutujících, i když rádoby slušně, je též porušením pravidel. Byly smazány zatím dva příspěvky. Může jich být časem víc, případně může být diskuze uzamčena.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
1.9.25 10:32

A co když ty cigarety nebyli její?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
1.9.25 10:36

Jenomže Ty sám jsi v této diskuzi ze začátku lhal, když si popisoval svojí motivaci přijít na důkazy, že manželka kouří. Lhal si manželce, o tom, jak si zjistil, že má v autě cigarety.
Lžeš. A vyvyšuješ se nad svou vlastní ženu, která lže. O tom, že její lhaní není hezké, o tom žádná. Ale proč se tak povyšuješ a jí ponižuješ? Když také lžeš?
K tomu slídíš. Kontroluješ. Buduješ si mocenskou pozici ve vztahu. takto se prostě kvalitní vztah nebuduje. Ten má být o respektu k sobě i druhému. O partnerství, ne mocenských pozicích. O tom, dbát na potřeby své i všech členů rodiny, podle možností nastejno. Není to o tom, jací si myslím, že by mojí nejbližší měli být. Ale o tom, že je znám, miluju takové, jací jsou, respektuji jejich právo určovat si život (i u dětí do míry odpovídající věku, natož u dospělých). A pokud potřebuji něco měnit, tak jen proto, aby byly více naplněny moje potřeby, přitom ale dbám na potřeby druhých. Tvá potřeba může být, ať to doma nesmrdí, ať Ti druhý nesmrdí. Nejde mít potřebu, aby druhý nekouřil.

A fakt nehezky urážíš lidi tady v diskuzi.
A pak tady máš velmi nepěkné řeči, jak úžasný a dokonalý jsi Ty sám.
Ty jsi úžasný a dokonalý a Tvá manželka Ti nešahá ani po členky a lidi tady také ne.
No jo. Takto se ve svém životě budeš hodně trápit. Protože zrovna Ty, s tímto nastavením, nebudeš mít jak cítit ve vztahu pohodu a důvěru a naplnění. Neumíš to ve vztazích a neumíš to do toho vztahu přinést, aby to tam bylo.

A jedna malá velká rada. Když chceš ve vztahu něco měnit, vždy se zamysli, čím Ty sám ten vztah ničíš. Vždy začni u sebe. Je jedno, jestli ve vztahu ke kolegovi, manželce, k dětem, nebo tchýni. Tato malá velká rada platí pro každého z nás. Nauč se to, být křehký a vidět, v čem všem děláš chyby a dokonalý nejsi. Je to bolavé, ale funguje to perfektně. A zvládnou to jen opravdu emočně vyzrálí a silní lidé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
1.9.25 10:49
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jsi hlavně chorý a prolhaný. Ser už na ty ženské a nech je v klidu žít. Moc dobře víš že tě stejně nikdo nemá doopravdy rád ani vlastní děti..jen se tě boji tak drží hubu a krok a plní příkazy tvé psychopatické
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.25 12:33
@Bramborova píše: Více

Moc pěkné, určitě tě to stálo úsilí, což oceňuji, ale nedává mi to moc smysl. Nemám se ptát a zjišťovat zda kouří, protože mě to nijak neomezuje - to dává smysl, to chápu. Odhlednu-li od možných zdravotních rizik, tak s obdobnou logikou by se vlastně dalo nahlížet na cokoliv ve vztahu počínaje alkoholem nebo klidně i sexem. On ani ten sex mimo partnerství nijak tomu druhému neubližuje. Můžu si teda občas odfrknout? Manželku to omezovat nebude a klidně použiju kondom, ať je v klidu :nevim:
Dělá mi problém pochopit absurdní logiku ve chvíli, kdy se něco řeší - třeba kouření a důležité je, jak na to dotyčný vlastně přišel? Jak na to kdo přišel je zcela druhotné a nepodstatné v tu chvíli. Je to obdobná logika, jako když se jeden z partnerů snaží hodit vinu za cokoliv na toho druhého, protože na to přišel. Jak jsi na to přišel? Tys mě šmíroval, tys mě k tomu vlastně dohnal!

A vůbec se neřeší podstata problému.

Nedávno zde byla diskuze, zda by ženám vadilo, kdyby jejich muž jel s pánskou partou na dovolenou do exotiky. Samozřejmě drtivé většině by to vadilo - ale proč? Copak je to nějak omezuje? Když na to má peníze, tak ať jede, ne?

Nedávno mi žena také řekla, že si mě neváží že se vytratila úcta - a pro mě jako chlapa je to dost citlivé. O domácnost i děti se staráme společně, stavíme dům, partnerka ho chtěla stavět v městě rodičů, tak jsem se nechal přemluvit, ikdyz jsem na začátku vztahu řekl, že dům klidně ale stěhovat se do jiného města nechci. Ani ztráta úcty mě nijak neomezuje, ale prostě tam vevnitř mi vadí, úplně stejně jako to lhaní, protože jsem přesvědčen, že do funkčního vztahu lži, nedůvěra, ztráta důvěry nebo podrazy prostě nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109884
1.9.25 13:07

Pokud si tě žena neváží, tak asi o funkční vztah nepůjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13516
1.9.25 13:37
@Jiřina a píše: Více

No to je otázka. Mohl je tam zapomenout třeba kolega… A teď je otázka, co je horší - jestli to, že tam byly anebo čí byly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
1.9.25 13:48
@Magical-eyes píše: Více

A co teprve, kdyby tam nebyly! :D

• Citovat
  • Upravit
1250
1.9.25 14:13

To je hrozný. Z příspěvků zakladatele se mi stahuje hrudník. Úplně si umím představit, pro ta chudák ženská lže. Jak kdyby byla malý dítě.

Asi takhle. Lže, protože má strach. A proč ho má, to už by měl vědět tazatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí