Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikdo důležitý našel jsi papírek a „NEZBÝVALO ti nic jiného, než prohledat auto“? Děláš si legraci? Buď rad, že máš manželku. Nejspíš ji už dlouho mít nebudeš.
@Nikdo důležitý píše: Více
A proč ty teda setrváváš s někým, kdo ti lže a kdo ti říká, že si tě neváží?
Ty pořád opakuješ, že proč ona zůstává s tebou. Ale proč zůstáváš ty s ní, když ti to tolik vadí?
Je pro tebe tak těžké říct- lžeš mi, já s lhářem nechci žít? A prostě se rozejít? Proč to neuděláš, když je pro tebe ten rozchod tak jednoduchý?
@tess50 píše: Více
Přesně. Z představy, že mi manžel googli kdejaký papírek, co doma najde, aby mu pak „nezbývalo nic jiného“ než mi prohledávat věci, se mi úplně ježí chlupy. ![]()
Slíbil jsi, že to nebudeš řešit s ní, nebo tady na fóru?
@bigl píše: Více
Já jsem tvrdil, že rozchod by pro mě byl jednoduchý ![]()
@KKubula píše: Více
Že to nebudu řešit s ní samozřejmě.
Mimochodem tady se nic takového neřeší, tady je na programu lynčování zadavatele - viz i tvůj dotaz
@Silverine247 píše: Více
A jak by sis představovala ideální vztah? Dělat si co chceš, ideálně i realitu „ohnout“ podle toho, jak se to zrovna hodí a „lež“ brát za zcela normální součást způsobu komunikace. Vždyť kdyby to partner „prokoukl“, tak staci přísahat na dceru a on naivně opět uvěří.
Ale proč? Proč si vůbec lhát? Protože „obavy“? To je hodně absurdní a nelogický důvod. Lež má krátké nohy a devastující účinky na důvěru. I malé časté lži po troškách dovedou nahlodávat důvěru. Není lepší říkat si pravdu a mít klid i čisté svědomí?…na tomto webu evidentně ne!
Jo takže i paranoia. Máš to těžký, cítím s tebou.
Důvěru mezi sebou nemáte ještě před touto lží. Lhala ti, protože ti nedůvěřuje. Zamysli se proč.
Ano. Máš pravdu, že už se to zvrtlo v Tvé lynčování. To mi je moc líto.
V tomto pak nemáš jak nalézt pohled z druhé strany, který tady v krát zazněl.
Manželka jinak také nemá důvěru v Tebe. Proto lže.
Čtu, že rozejít se bude pro Tebe snadné.
Co řešíš? jestli kouří je její věc, když nekouří ve tvé společnosti, buď za to rad, že je takhle ohleduplna, ne ji ještě stalkovat tvl
nemás nic lepšího na práci? předpokládám, že si kupuje za svoje, je to její zdravi, dceři ano tobě to do ksichtu nefouká, tak ji nech žít…nebo ji nech žít s někým jiným…myslím, že s tímto přístupem budeš brzo shánět novou partnerku.. ![]()
By mne zajímalo co by si jí řekl, kdyby ti řekla, hele, budu upřímná, jo kouřím a kouřit nepřestanu..bud se mnou budeš, nebo ne
to by bylo citového vydírání a manipulace viď
předpokládám, že ji za tu upřímnost nestojíš, protože by si si stejně chtěl prosadit svou za každou cenu…se nedivím že lze, divím se, že už nemá milence..i když hele ![]()
„Bipolarni monstrum“??