Byla jsem nevěrná a nedokážu se s tím smířit

29.8.25 15:37

Byla jsem nevěrná a nedokazu se s tim smířit

Ahoj, prosím o konkrétní rady, ne odsouzení. Před měsícem jsem se loučili v práci a při té příležitosti se za mnou přišel rozloučit kolega s pugetem. Stali jsme sami v mym kanclu. Dopadlo to tak, že jsem se nechala unést a když mě začal líbat, nijak jsem se nebránila. Potíž je v tom, že se s tím, jak jsem se zachovala, nemůžu smířit a je mi vlastně cim dal hůř. Potřebovala bych poradit, jak sama sobě odpustit. Nemám se komu svěřit. Vím, že nejlepší kamarádka by mě odsoudila a já bych si připadala ještě víc mizerne.
S byvalym kolegou se zname roky, dost to jiskrilo, je mimořádně vtipny (což mi občas v mém manzelstvi chybi), ale byla jsem na sebe pysna, jak jsem to pokaždé dokázala ukocirovat. Nebyl to vyloženě francouzak, ale rozhodně ani ne jedna letma pusa.
Mam pocit, že se teď svemu muži nemůžu ani podívat do očí. Vyloženě jsem tomu šla naproti, je to moje chyba. Nevěru neuznává a teď jsem nevernice ja sama. Existuje kromě poučení, že už nikdy, i nějaká metoda, jak sama sobě odpustit a jít dál? Fakt mě to mrzí, měla jsem XX příležitosti, nikdy jsem
neselhala, ať teď, na stará kolena… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36135
29.8.25 15:52

Jako že byla jen pusa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5170
29.8.25 15:56

Podej žádost o rozvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
29.8.25 16:00
@CelkemFajnHolka píše: Více

Jakože.. je to blbý a chápu tvoje pocity, asi bych to brala jako takovou lekci v tom, že bych si o sobě přestala domýšlet jaká jsem bezchybná a můžu o sobě na 100% říct že já bych nikdy. Víš, taková lekce pokory. Ale dobrý na tom je, že to dopadlo „jenom“ tím líbáním, hodně lidí tohle o sobě zjistí na nějakém firemním večírku a zajde to třeba dál. Zkus se z toho poučit a jít dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8643
29.8.25 16:02

A tak byl sex nebo jako nevěru bereš tu pusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.25 16:11

@izabe Sex nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
29.8.25 16:17
@Ledová káva píše: Více

Ten tvůj nápad, že to byla poučná lekce, se mi líbí. Dohromady se nic nestalo, ale zakladatelka se o sebe dozvědela, že by byla schopná být nevěrná. Což jí rozhodilo, ale taky dalo podnět k tomu, se nad sebou a vztahem zamyslet, víc na něm pracovat a vylepšit ho.
Když to chytí za tento konec, může si říct, že všechno zlé je na něco dobré.
:kytka:

Jinak se mi těžko věří, že se tahle příhoda s tímto duševním rozpoložením skutečně stala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8643
29.8.25 16:23

Tak to ber jako velké ponaučení pro příště - zejména pokud se cítíš po puse hrozně, tak po sexu by to bylo mnohem horší.
Pokud ti v manželství něco chybí, tak máš možnost na tom zapracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
29.8.25 16:24

Pusu bych neresila. Stalo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.25 16:24

@izabe Právě, bylo by to k nesneseni. To o sobě vím, a proto mě štve, jak jsem si tu hranici posunula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
29.8.25 16:27

Takže jste se jenom políbili? Mám pocit že se tu natáčí pokračování Sexu ve městě. A rozhodně to svému manželovi neříkej :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.25 16:32

@Kfětoslava Zase jen obyčejná pusa to nebyla. Tu jsem dostala od šéfa. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33964
29.8.25 16:39

Sex nebyl, tak si dej pár facek a už to nikdy nedělej. Hlavně to manželovi proboha neříkej.
Stalo se, čas nevrátíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6426
29.8.25 16:50

Aspoň víš, že už to nemáš nikdy dělat. Na druhou stranu co by za to leckdo dal, kdyby si i ve spokojeném manželství v pokročilém věku užil takový vzrušující polibek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13244
29.8.25 17:00

K čemu je takové sebemrskačství? :think: tak byla pusa. Příště už nebude. Sorry ale nevíš, co to jsou závažné problémy, buď ráda, že tě trápí jen tohle… A fakt k tomu není důvod. Jestli tě štve tvé selhání, tak si odpusť a příště už to nedělej. Naopak se pochval, že to byla jen pusa a nezašlo to dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí