Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj muž má celé roky plavky takové ty koupací kraťasy, minulý rok si myslím kupoval nové, chystáme se na dovolenou a jen se zmínil, že tento typ plavek stejně nechápe, že má nejradši střih takové ty slipy, ale že by v tom v dnešní době prostě nikam nevylezl.
On je velmi atraktivní, ženám se líbí a byť se tváří tak, že o své atraktivitě snad ani neví, tak je mi jasné, že se ženám prostě líbit chce.
A tak mě napadlo,, jaké plavky nosí vaši muži.
Musím říct, že můj otec, věk 65+, má rád taky plavky slipové, ani ne ty boxerkové, ale slipové, koupací kraťasy, jak má můj muž moc nemusí, ale má je doma, viděla jsem fotky z dovolené, kde si tedy ty koupací prý na sebe asi 2× vzal a musím říct, že ti chlapi v nich vypadají dobře, ať je jim 20, 30 let nebo prostě i těm mužům v důchodovém věku sluší.
Přesto měl ovšem na další dovolené prý plavky už jen ty slipové. Jak jsem psala, muži taky tohle vyhovuje, ale prostě by v nich nevylezl nikam.
Ty upnuté bývají vyžadovány do vnitřních bazénů, aby chlapi nevynášeli vodu ven z bazénu.
Naši muži nosí plavky z „plavkoviny“ tvaru boxerky. Slipace nosí dědci. Koupací kraťasy jsou prý nepohodlné.
@malákráličice píše: Více
Starej nechodí plavat do vnitřních bazénů, to jsem chodila dříve já a nějak jsem si chlapů nevšímala tam,, tak nevím, jinak právě muž tvrdí, že ty koupací kraťasy jsou nepohodlné kvůli plavání.
Můj taky preferuje ty slipové, ovšem sám si všiml, že je na plážích i u bazénů už ojedinělý. Ty volné kraťasové moc nemusí, má asi troje, občas je teda nosí. nejčastěji teď nosí přiléhavé, ale s nohavičkou. To nevypadá tak strašně jako ty slipy. Věk teda 40+
Je to těžké, já mu do toho nechci moc kecat - chápu, že je to prostě stejné, jako by si klepal na čelo, proč mám bikiny a chtěl mě nacpat třeba do burkin nebo do celkových plavek.
A ty volné mu nejvíc vadí, že je to moc látky, která je mokrá a studí a dlouho schne - celkem logické důvody. Z toho důvodu bych si nepořídila třeba pro sebe třeba koupací šaty - moc studené látky na těle.
Ale ty vyloženě vykrojené slipové už má minimum mužů, většinou nějací svalovci.
Sloupové už nemá ani můj taťka skoro 70 let, které nosil celý život…manžel nosí na pláž kraťasové a do vnitřních bazénů boxerky nebo s delší nohavicí po kolena…
Manžel má plavky typu boxerky.
Kraťase mu jsou nepohodlné a slipy jsem za poslední dobu snad neviděla na nikom.
Nosím typ boxerky.
Asi by mi nejvíce vyhovovaly žádné. Ale to je jen akademická úvaha.
Včera byla taková diskuze pod článkem na seznamu o mladém Beckhamovi a jeho přítelkyni na jachtě. A jeho slipových plavkách. Náhoda.
@pouzitychlap píše: Více
Urozenému asi taky, ale když už, tak nějaké, co se dají rychle vysvléct, aby neztrácel čas, až bude zase ohýbat nějakou sousedku z vedlejší chatky. ![]()
@pouzitychlap píše: Více
Nudistka nejsem, k těmto věcem má sklony spíš muž, ale koupání bez plavek je úžasné.
@Paní.Norrisová píše: Více
Ony ty slipové už ani nejdou sehnat, máma je někdy v květnu chtěla koupit tátovi, obchody je nikde neměly, sehnala je až u Vietnamců, otec je stará škola, je zvyklý právě na ty slipové a chtěl nové, i když, jak jsem psala, má i ty kraťasové.
@Klopotkova píše: Více
Dají se sehnat v obchodech pro sportovce.
https://www.arenashop.cz/…-plavky_k66/
Příspěvek upraven 26.08.25 v 15:42
@Fee-bee píše: Více
To je jednoduché - stačí místo bočních švů patentky. Že bych si ten nápad patentovala?