Můj muž a plavky

3210
26.8.25 12:38

Můj muž a plavky

Můj muž má celé roky plavky takové ty koupací kraťasy, minulý rok si myslím kupoval nové, chystáme se na dovolenou a jen se zmínil, že tento typ plavek stejně nechápe, že má nejradši střih takové ty slipy, ale že by v tom v dnešní době prostě nikam nevylezl.
On je velmi atraktivní, ženám se líbí a byť se tváří tak, že o své atraktivitě snad ani neví, tak je mi jasné, že se ženám prostě líbit chce.
A tak mě napadlo,, jaké plavky nosí vaši muži.
Musím říct, že můj otec, věk 65+, má rád taky plavky slipové, ani ne ty boxerkové, ale slipové, koupací kraťasy, jak má můj muž moc nemusí, ale má je doma, viděla jsem fotky z dovolené, kde si tedy ty koupací prý na sebe asi 2× vzal a musím říct, že ti chlapi v nich vypadají dobře, ať je jim 20, 30 let nebo prostě i těm mužům v důchodovém věku sluší.
Přesto měl ovšem na další dovolené prý plavky už jen ty slipové. Jak jsem psala, muži taky tohle vyhovuje, ale prostě by v nich nevylezl nikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21517
26.8.25 13:12

Ty upnuté bývají vyžadovány do vnitřních bazénů, aby chlapi nevynášeli vodu ven z bazénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
26.8.25 13:15

Naši muži nosí plavky z „plavkoviny“ tvaru boxerky. Slipace nosí dědci. Koupací kraťasy jsou prý nepohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
26.8.25 13:20
@malákráličice píše: Více

Starej nechodí plavat do vnitřních bazénů, to jsem chodila dříve já a nějak jsem si chlapů nevšímala tam,, tak nevím, jinak právě muž tvrdí, že ty koupací kraťasy jsou nepohodlné kvůli plavání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
26.8.25 13:29

Můj taky preferuje ty slipové, ovšem sám si všiml, že je na plážích i u bazénů už ojedinělý. Ty volné kraťasové moc nemusí, má asi troje, občas je teda nosí. nejčastěji teď nosí přiléhavé, ale s nohavičkou. To nevypadá tak strašně jako ty slipy. Věk teda 40+

Je to těžké, já mu do toho nechci moc kecat - chápu, že je to prostě stejné, jako by si klepal na čelo, proč mám bikiny a chtěl mě nacpat třeba do burkin nebo do celkových plavek.

A ty volné mu nejvíc vadí, že je to moc látky, která je mokrá a studí a dlouho schne - celkem logické důvody. Z toho důvodu bych si nepořídila třeba pro sebe třeba koupací šaty - moc studené látky na těle.

Ale ty vyloženě vykrojené slipové už má minimum mužů, většinou nějací svalovci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.25 14:07

Sloupové už nemá ani můj taťka skoro 70 let, které nosil celý život…manžel nosí na pláž kraťasové a do vnitřních bazénů boxerky nebo s delší nohavicí po kolena…

• Citovat
  • Upravit
4507
26.8.25 14:37

Manžel má plavky typu boxerky.
Kraťase mu jsou nepohodlné a slipy jsem za poslední dobu snad neviděla na nikom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
26.8.25 14:41

Nosím typ boxerky.
Asi by mi nejvíce vyhovovaly žádné. Ale to je jen akademická úvaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
26.8.25 14:47

Včera byla taková diskuze pod článkem na seznamu o mladém Beckhamovi a jeho přítelkyni na jachtě. A jeho slipových plavkách. Náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3707
26.8.25 14:50
@pouzitychlap píše: Více

Urozenému asi taky, ale když už, tak nějaké, co se dají rychle vysvléct, aby neztrácel čas, až bude zase ohýbat nějakou sousedku z vedlejší chatky. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
26.8.25 14:58
@Lissima píše: Více

Já jsem to ale nečetla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
26.8.25 15:00
@pouzitychlap píše: Více

Nudistka nejsem, k těmto věcem má sklony spíš muž, ale koupání bez plavek je úžasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
26.8.25 15:05
@Paní.Norrisová píše: Více

Ony ty slipové už ani nejdou sehnat, máma je někdy v květnu chtěla koupit tátovi, obchody je nikde neměly, sehnala je až u Vietnamců, otec je stará škola, je zvyklý právě na ty slipové a chtěl nové, i když, jak jsem psala, má i ty kraťasové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42463
26.8.25 15:39
@Klopotkova píše: Více

Dají se sehnat v obchodech pro sportovce.
https://www.arenashop.cz/…-plavky_k66/

Příspěvek upraven 26.08.25 v 15:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80220
26.8.25 15:42
@Fee-bee píše: Více

To je jednoduché - stačí místo bočních švů patentky. Že bych si ten nápad patentovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí