Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@umedobry píše: Více
No někdy není ani co ukázat a to je taky blbý…
@malákráličice píše: Více
Klíčky to naštěstí přežily, mobil ne…
Plavecké, takové ty boxerky. Surfařské kraťasy nosí, když se nechce převlékat a jde se někam k vodě.
Och, už jsem se lekla, že teatrální odchod byl doopravdy. Klopoto, ty holko ušatá, bez epipi tvůj život nedává smysl, že?
Hérečka
Manžel nosí ty kratasove, na nepohodli si nikdy nestěžoval. Slipove nenosil nikdy, před pár lety nosil ty boxerky. Ale ani v tom už jsem chlapi neviděla… Ani v krytych ![]()
Můj přítel k vodě nechodí
, ale asi kdyby šel, vzal by si určitě volnější plavkové kraťasy (tj. to, co se teď asi nosí nejvíc). Pochybuju, že by si dobrovolně vzal něco přiléhavého.
Synové to samé, i toho nejmenšího už oblékám do plavkových kraťasů. Ten starší by si určitě obtažené plavky odmítl nandat.
Mně se teda slipové plavky na chlapech hodně nelíbí, ale je to hlavně proto, že když už je na někom vidím, tak je to starej chlap, jehož tělo už má k dokonalosti daleko. A starším lidem víc lichotí, když se moc neodhalují (platí to i pro ženské). Na sportovcích ze slipových plavek taky nejsem odvařená (celkově mi vadí, když se „to“ v plavkách rýsuje), ale spíš je na vysportovaném těle snesu. Když už ty plavky musí být upnuté, víc se mi líbí něco takového:
https://www.arenashop.cz/…mmer_z44399/
Ale vadí mi, když chlapi pod ty plavkové kraťasy nosí ještě slipy, připadá mi to nehygienické.
@Klopotkova píše: Více
Tak tady dávali minimálně 2 odkazy na slipové plavky, takže se sehnat dají.
Já si pamatuju, že v mých asi 9 nebo 10 letech, kdy jsem chodila s mým strýcem na koupaliště, tak tyhle slipové plavky měl. Doteď mi připomíná, jak jsem mu říkala, že si musí pořídit jiné, že tyhle se nenosí a vypadají děsně. A to bylo před téměř 20 lety. ![]()
@Hecate píše: Více
Ja teda lituju i atlety, co musí nosit
tohle by me snad od toho sportu byt chlapem odradilo
s to mam atletiku fakt ráda
@Anonymní píše: Více
Náš tělocvikář a matikář na zš nosil upnuté lesklé elasťáky, když měl v jeden den i tělocvik i matiku. Se nedalo na něj koukat.
@Paní.Norrisová píše: Více
Záleží, kdo kam chodí.
Máma vím, že je sháněla po obchodech, kde se vyloženě prodávají plavky, tam nepochodila, tak šla do Pepca a Kiku, tam už je prý taky nevedou. Do Sportisima nechodí.
U Vietnamců prý obrovský výběr.
Pamatuji, jsou to tak 4 roky zpět, kdy jsem otci ty slipové kupovala ve výprodeji za 25 kaček v Kiku, ještě jsem se smála, že to je fakt super koupě, byl už podzim.
No upřímně, kdyby můj manžel vyšel k vodě ve slipových plavkách, tak se k němu neznám. Bych si připadala jak vedle úchyla
nosí normální, volné kraťasy.