Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše: Více
Calvin Klein má a určitě i jiné značky. V červenci na dovče u moře jsem viděla dost chlapů ve slipových plavkách i nějaké u nás v Praze. Nosí je i mladší ročníky. Můj chlap má rád teda volné.
@stran píše: Více
Prosím tě, víš kolik chlapů nosí slipy? I mladý kluci si je kupují do fitka.
@stran píše: Více
Muj taky nosi spodní prádlo slipy a fakt v tom nevidím problém. Jako volný trenky jako spodní prádlo jsou lepší? V čem? Ty mi třeba přijdou naprosto šílený, zvlášť pokud v tom chodí běžně doma😬 muj teda doma ve spodním prádle nechodí, tak me to nijak nepohorsuje. ![]()
Ale jako plavky nosí koupací kratasy, na slipovy nemá povahu
teď se naučil i koupat v triku
není vystavovaci typ ![]()
@Anonymní píše: Více
A v čem šílený volný trenky? Já neodsuzuji nic, ale chápu, že si nic netlačí. Manžel doma nosí volné, protože je to prostě pohodlné. Netlačí si tam koule. Já nosim doma nejraději volné kraťasy bez kalhotek, ať to tam dýchá.
@nikitice píše: Více
V kalhotech at má samozřejmě co chce, to neřeším, ale nechtěla bych, aby muj chlap seděl doma jen v trenkách, ze kterých mu leze vercajk. To je za me hrozná móda. A v kolhatach si taky osobně neumím představit mít volný trenky, který se různě hrnou
Z trenek leze vercajk? Má ho 40 cm? Manžel nosí doma i na dovče volně a nic mu neleze. Přijdou mi lepší volné, než obtáhlé, kde je vše vidět. Když s náma byla mamka, tak prošel v trenkach a je to jako kraťasy. Manžel má i delší, užší nohavice. Slim fit. Nic mu teda nekouká. Má všechny od Calvina. Syn je doma v létě také ve volných, v obepnutých se víc stydí 🤣
Tak třeba když zvedne nohu, nevim, da si ji na stul atd. Tak to z toho leze, muj chlap nastesti před nikym ve spodním prádle nechodí. Takže je fakt jedno, jestli je ve slipech nebo vidět.
A právě, je to jako kratasy, neumím si představit, že pod džínama nosím ještě kraťasy. Některy, co si poslala vypadaj dost volny pod kalhoty
I kdyby na lustr. Ty nohavice jsou dlouhé a u těch slim fit užší. Není to hlavně bavlna jako u trika, to mají vietnamci možná, tohle je bavlna jako košile. Nehrne se to.
Manžel nosi normální boxerky. Pod oblekové kalhoty nosí i ty volné, nejsou vidět lemy jako u boxerek. Hlavně manžel nemá hubené nohy jako na těch fotkách. Na doma má ty volné. Samozřejmě přijde z práce, dá sprchu a vezme si ty volné. Nekdo si je kupuje jen na spaní. Máme kožené sedačky, tak jsou ty delší i lepší, než boxerky.
Ono to vypadá na normálním chlapovi, který nemá 50 kg asi takto. Jsou úzké ty nohavice, takže nic neleze. Tenhle teda není úplně normální 🤣, zase moc cvičí, ale fotky Calvin Klein jsou focené na hodně mladých. Manželovi je 50.
Zajímavý by byl kvíz „Přiřaď plavky k osobě, která š. uká s Klopotkovou“, a tam ty různé druhy a různé tváře. No třeba traktorista by byl jasný, jedině boratky ![]()
Nějaký díl někdy jo, takže nevím asi nic
Jestli někomu kouká pytel, tak má blbý trenky. Jinak se mi libi ty volné víc na doma. Na té přiložené fotce jsou ty dva v pravo prostě v pohodě. Nepřijde mi to nijak šílené. Neříkám, že se musí producírovat v trenkach furt. Teď leží manžel v kraťaseh u TV nebo kupuji pyžamové kraťasy. Pracuji v prádle už nějaký ten pátek. Chlapi to řeší pomalu víc, než ženské. Zkouší různé délky.
Syn je třeba hubeňour, tak nemůže mít kratší, volné, to by mu vypadlo vše. Kupuji ty delší také slim fit.