Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák
Dají se sehnat všude
https://www.sportisimo.cz/…ajl/1615359/?…(CZ)_PLA_ExpTopProdMargin&utm_id=22473839958&gad_source=1&gad_campaignid=22473839958&gclid=CjwKCAjwtrXFBhBiEiwAEKen1zU9mR6Mymao3duQYZo7jxMLQpVDSw1cX8sYZTyUZcIM2QzrCeCWDRoC4P4QAvD_BwE
Na plaveckých závodech se v těch slipových plave - dají se sehnat. Nikdo jinej ale letos na koupáku v tohle štýlu nebyl. A asi je to dobře, protože to někdy ukazuje až moc ![]()
@umedobry píše: Více
Nesmysl, už na okresních závodech mají všichni delší karbony. Slipové leda v tréninku, ale ani tam už je moc není vidět. Jinak je používají hlavně triatlonisté, protože se na ně soukají do neoprenu.
Příspěvek upraven 26.08.25 v 15:51
Pansky plavky to je historka jak pro debylky z matersky skolky.
Tzv Speedos ziskaly stigma, ze je nosej burezanti a tak vznikla v USA moda plavek nad kolena - aby se heteraci odlisili od bukvic. Postupem casu se postaveni bukvic normalizovalo, ale sportovnim panskym plavkam uz stigma zustalo.
Moda je to naprosto deb1lni a zatimco baby klidne nosej dva spagatky a tri trojuhelniky, muzskej se pari na plazi v kratasech.
Můj chlap nosí slipové. A to i spodní prádlo.. Sice je skoro jediný, ale je mu to úplně buřt.. A mi taky..
Kolegyně v práci to sice strašně řeší, že to je hnus a úplně grcají, ale já nevím proč.. At si každý nosí, co chce..
Mi se v tom líbí a vůbec nechápu, proč se to tak strašně furt řeší..
Já taky kvůli chlapovi nebo okolí nebudu měnit styl svého spodního prádla nebo plavky..
@Anonymní píše: Více
Tak ja si myslim, ze většina chlapů ty kratasovy nosí zcela dobrovolně, protože slipovy celkem dost odhalujou a dost chápu by se v tom dobře necítila. Takže určitě nezávidi ženským snurky, oni totiž klasický plavky klidně nosit můžou. Druhá vec je, že klasický slipy uz ani moc chlapů nenosí, dokonce mýmu prvnakovi při prevlikani o tv řekl nakej spolužák, že slipy jsou pro mimina
takže pochybuju, že chlap, co nenosí slipy ani jako spodní prádlo by si je dobrovolně vzal jako plavky. Můj manžel slipy nosí, ale plavky tohohle typu by si nevzal ani náhodou.
Podle me je hodne chlapu nenosi proto, ze se to strasne moc zenam hnusi…viz me kolegyne v praci…
A male kluky taky oblikaji matky a ty jim kupujou boxerky…takze jsou tak nauceni od mala..synovi se spoluzaci smali, ze je jediny ve slipech.. takze jsem taky musela prejit na boxerky…mu osobne to bylo jedno, chtěl to jen kvuli tlaku okoli..
Ja nosim slipove plavky aj slipy a partnerka je s tym v pohode, dokonca sa jej to paci. Raz som mal zavodne (potreboval som na testy) a dost sa jej to nepacilo.
Hlavne mne sa nepaci ked potom vyzeram ako zebra. Neznasam zebry.
Nech si kazdy nosi co chce!
Edit: To by bolo super keby sa sexualna orientacia dala riadit tym co si oblecies ze
Na heteraka das slipove plavky a mas gaya potom mu oblecies kratasy po kolena a bum zase heretosexual…
@inkakřivák píše: Více
To přece bylo dávno v tom filmu s blondýnou.
.
Kamarád kamaráda nosí chlapské brazilky a jeden takový profláklý typ na Mácháči jenom pytlík na pytlíka s kšandičkami. V signálně zelenožluté barvě.
Muj chlap nosi kraťasove, synové a ja boxerkove, muj táta slipove
I spodary maji vsichni moji chlapi boxerkove, slipy meli kluci jako menší, ale pak chtěli uz jen ty boxerky, ze jsou pohodlnější ![]()
Můj si teď koupil plavkové kraťasy s kapsami. Což se ukázalo jako zásadní chyba - dal si do 1 kapsy mobil, do 2. klíče od auta - prostě ze zvyku, vše nosí po kapsách - a hup do vody…
🙈 bohužel jsem u toho zrovna nebyla
jinak bych mu řekla „to neděláš dobře, Jaromíre, to se ti vymstí“
![]()