Jak se nestydět před muži?

Anonymní
25.8.25 19:25

Jak se nestydět před muži?

Ahoj vsem. Je mi 21 a doted jsem nemela zadny vztah. Jde o to, ze jsem se vzdy drzela od muzu dal proroze jsem hodne stydliva a nevim co s tim. Partnera bych chtela strasne moc ale nedokazu se zbavit toho bloku, te stydlivosti, citim se trapne kdyz jsem s muzem, na kterem mi zalezi a chtela bych s nim byt. Je to zacarovany kruh. Co s tim??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
793
25.8.25 19:30

Taky jsem se styděla, ale věř když potkáš někoho koho opravdu miluješ, tak se to dá zvládnout. Taky jsem to na začátku vztahu měla, ale prostě časem se to samo zlepšovalo. Já byla ráda že jsme nezačli vztah sexem (na to bych sni nepřistoupila) ale hezky pomalounku vic a vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1546
25.8.25 20:02

Tím jsem trpěla a trpím taky (s léty je to trochu lepší), před muži jsem nervózní, neumím s nimi mluvit. Našla jsem vztah na dálku - nějakou dobu jsme si jen psali, což mně i rozjezdu našeho vztahu dost pomohlo, měla jsem čas přemýšlet, co napsat, ne hned něco říkat. Taky jsme si poslali fotky, takže jsem nemusela být nervózní, že pak zděšením uteče. Až pak jsme se sešli a už jsme spolu zůstali.
Třeba to by mohla být cesta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria