Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
tak nebudeš platit nájem příteli, ale jeho otci.
Nechápu. Byt je ve vlastnictví přítele a po rekonstrukci, kterou zaplatí jeho otec, mu chce začít tu půjčku na rekonstrukci měsíčně splácet? A říká tomu nájem?
Já to taky nechápu. To mu budeš platit půlku půjčky od jeho táty, ještě k tomu jídlo a ještě příspěvek na energie?
No pritel proste ma byt v osobnim vlastnictvi a ted bude nejaka rekonstruce a bude to platit jeho tata. Ten byt taky platil ten tata. Ale ted proste pritel prisel s tim, ze si oba vydelavame a bylo by fer mu davat nejaky najem (mimochodem mesic zpet rikal, ze chce prispet tatovi na tu rekonstrukci), a ze teda mam platit pulku.. alw jako ja chapu placeni energii a jidla na pul. Ale tohle mi proste nebere hlava… asi jsem divna, nebo nevim..
@Lissima píše: Více
Asi to tak chapu, asi na tu rekonstrukci chlap nemel, zatahl to tatik a ten to chce asi vratit formou mesicnich splatek. Chlap tomu rika „najem“ a chce pulku po zakladatelce
Záleží, ja trvam na pomerove, protoze v partnerstvi ma panovat podobna zivotni úroveň. Ale ruzni lidé to vnimaji různě. A jidlo bych tedy taky platila spolecne, to neni mala polozka. A ty mu i varis? Tak si hlavne nezapomen nauctovat cas vareni jako kucharka, a co ostatni domaci prace? Ty mate presne na pul?
@Yasmen píše: Více
Vsechny domaci prace delam ja, varim taky ja..peru../
Tak to absolutne nechapu, ze neco platis. Proboha proc?? Ty delas komplet zenske prace, tak at ten tvuj vycuranek dela komplet chlapske a kouka te zivit!! Jako vzdy, jakmile se chlap ozene zlatokopkou, je to nejvetsi socka a je to on, kde zenu zneuziva
nebud blba ![]()
Nechápu proč by měl platit víc, budete tam bydlet oba, takže hezky všechny náklady 50 na 50, to je fér.
jo a za dva roky tě pošle pryč a on bude mít zaplacenou rekonstrukci a ty holej zadek, tady bude zlatokop někdo jinej. ![]()
@z.pepa píše: Více
Ikdyz ona dela 100 % domacich peaci? Asi tezko…
@l.marek85 píše: Více
Tak taky to muze pronajmout a se slecnou jit bydlet do najmu.
Mne zajima jak velky byt a kolik jako maji platit a az podle toho bych jednala
@Yasmen píše: Více
Tak to záleží, jak si tohle nastaví.
No, nebo by mu mohla naúčtovat i za sex, ale to je nebezpčené v tom, že jestli je většinou nahoře on, tak by mohl chtít zaplatit on, že se jako víc nadře.
Ale tohle placení za práce v domácnosti mi připomělo Dámu na kolejích - skvělý film.
Ahoj.. chci se jen zeptat.. pritel ma byt a ja bydlim u nej. Do ted jsem nam platila jidlo a bavili jsme se, ze i budu prispivat na energiich. Ale on ted prisel s tim, ze chce byt rekonstruovat a zaplati to jeho tata… ale on mu chce zacit platit najem. A po me chce ted pulku toho najmu, pritom vydelava vice. Navrhla jsem pomerove placeni, pokud ma vetsi vyplatu, mel by platit vice a strhla se hadka, ze jsem zlatokopka a podobne.. jsem z toho docela zmatena…. Jak uz z toho placeni najmu vlastnimu priteli tak z jeho reakce..