Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Asi budu taky za zlatokopku, ale žádné půl na půl placení nákladů bych neakceptovala, pokud bychom neměli stejný plat.
Máme společný účet na který chodí výplaty nás obou. Z těch společných peněz platíme náklady, spoření, posíláme si „kapesné“ na své účty a v takovém poměru, aby to nebylo na úkor toho druhého.
Jo a nejsem „vyžírka“. Chlap má vyšší plat, ale já taky nemám podprůměrný plat. A ve vztahu nebo v manželství má být stejná úroveň obou nebo vůbec rodiny.
@Keyllah píše: Více
No, nebo pri prodeji taky zadny zisk nebude… Ale jo, souhlas, nejake penize na žití z toho budou, ale kdo vi, ten v najmu jich z jiné investice treba bude mit vic nebo taky skonci v minusu.
@Charmeuse píše: Více
A ja zas nevim, proc bych měla povinně dotovat nekoho, jen protoze vydelavam vic. To ať si raci bydlet sam. Nerikam, že bych to treba nekomu nenabídla, ale aby si to on vynucoval, tak to ani omylem.
Vetsina lidi si bere hypoteku na nemovitost ve ktere bydli a casto to maji naknop a pak brečí jak to maji tezke. Byt ktery nemuzes prodat protoze nemas kam jit moc investice není. Je to zavazek.
Ano, v průběhu let si muzes koupit byt treba nekde jinde, klidne i na tu hypoteku, ale je to na levnejsi byt nekde jinde. Pak tam muzes jit na duchod.
Investice je byt který nepotrebujes nutne k pokrytí svoji bytovy potřeby.
Zajistit se ma clovek tak aby nebyl v pr*eli kdyz se neco v zivote pokazi. Muze ro byt ten byt, může to byt cokoliv jineho, co mu dal moznost spát klidně.
Dobrý den.
Hledám další zájemkyně na zajímavou brigádu, kde budete placeny za krátké videa nohou a chodidel jak si natáčíté bosé nohy a chodidla pouze, vše anonymní zcela bez obličeje. za každé jedno 1video délky 4minut dostanete 400kč odměnu na váš učet, nebo PayPal, nejedná se o podvod ale spolupráci s Foot Fetiš klientelou která dělá ženám radost pravidelně finančně. Denně lze nátáčet i víc videí. ( výhodou pokud máte i známou či kamarádku ) Online brigáda kde neztratíte své soukromí. Vše Anonymní. Vážné zájemkyně napište na FoceniNohou@seznam.cz a zašlete fotky nohou jak vaše vypadají 1× zepředu a 1× Zespoda. Těším se na zajímavou spolupráci
@j.a.n.i1 píše: Více
Rozumím. Musí s tím být samozřejmě svolné obě strany. Někoho dotovat taky nechci, ale ale lidi, co mám ráda ano.
Tedy pokud to nejsou finančně negramotní nemakačenka nebo třeba gambleři. Teď mám nižší plat než chlap, ale vždy to tak nebylo. A nebrala jsem to tak, že někoho dotuju. Sdílela jsem životní úroveň.
tak i kdyby nebyl zisk, což si úplně nemyslím, tam prodejem získáš dost hezkou částku ze které to stáří pokryješ, nebo alespon část…
No a nekdo, kdo bydlel v najmu a investoval treba do akcií muze mit podobnou sumu.
To jo, akorát lidí, kteří umí takhle investovat, je řádově míň.
Pokud on platí tátovi nájem, platila bych polovinu.
Pokud si chce platit rekonstrukci vlastního bytu, nebo ji platit tatovi, je to investice do jeho majetku a nedala bych mu nic.