Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pamaro píše: Více
Manžel byl na rodičáku přes pět let. Na náš sexuální život to mělo dopad jedině v tom, že někdy jakmile si lehnul, okamžitě usnul. Antisexy to nebylo, naopak. ![]()
Proč by nebyl perspektivní partie? Kamarád je taky teď na rodičáku, on technik, ona doktorka. Ona byla na rodičáku v té ranější fázi, on teď v té druhé. Fakt to není neperspektivní chlap a navíc je to kus!
Muj chlap se se mnou na rodičáku taky střídá.
Nezáviď
…o lenocha, který na svoje děti kašle bych si kolo neopřela ![]()
@Anonymní píše: Více
To zdaleka není jen o tom, jestli se to finančně vyplatí. My jsme třeba měli první dítě tak zběsile náročný, že šlo o moje duševní zdraví. Plánovali jsme se vyměnit později, ale nakonec to dopadlo takhle. Nikdy mu nezapomenu, že naskočil a vzal to na sebe.
![]()
Kdo nezažil, nepochopí. Je to děsně sexy.
Mít doma opravdovýho mužskýho a ne děcko, kolem kterýho se musí běhat, chlapa, co se umí postarat s přehledem o všechno včetně potomků. S takovým se nedohaduješ, co se má nebo nemá dělat, protože on je dospělý a dělá to automaticky.
To je prostě nádhernej chlapskej jackpot. A těch je jako šafránu.
@Yasmen píše: Více
my se takto prostřídali dvakrát a je to k nezaplacení i kvůli vzájemnému vztahu, co si mezi sebou chlap s dětma vytvořili ![]()
@Keyllah píše: Více
To je pravda. Najednou pochopil mnohem víc mě i děti. Já zase došla k pochopení jaká je ta role živitele. Že to taky není jednoduché. Ten tlak na to, že teď to stojí na mě atd.
Třeba se mi hodně ulevilo, že z něj se najednou stal ten ochranitel, který říká co s jeho dětmi kdo bude a nebude dělat apod. Že jsem najednou nebyla ten jediný bojovník.
Já bych to doporučila každému.
Pro mne představa chlapa na rodičáku prostě není absolutně přitažliva, jestli to někdo potřebuje nebo ne je mi jedno
říct mi na rande, že byl místo manželky na rodičáku, tak další prostě není no
záleží teda na souvislostech… každa to máme jinak ![]()
@Yasmen píše: Více
Já nezávidím, já si rodičák užívala naštěstí
![]()
@Anonymní píše: Více
Prostě mi pak přijde jak ženská
pokud to není samozřejmě nevyhnutelný..