Nájem v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2601
27.8.25 13:27
@Pamaro píše: Více

Manžel byl na rodičáku přes pět let. Na náš sexuální život to mělo dopad jedině v tom, že někdy jakmile si lehnul, okamžitě usnul. Antisexy to nebylo, naopak. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
27.8.25 13:27

Proč by nebyl perspektivní partie? Kamarád je taky teď na rodičáku, on technik, ona doktorka. Ona byla na rodičáku v té ranější fázi, on teď v té druhé. Fakt to není neperspektivní chlap a navíc je to kus!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
27.8.25 13:30

Muj chlap se se mnou na rodičáku taky střídá. :srdce: Nezáviď :*…o lenocha, který na svoje děti kašle bych si kolo neopřela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
27.8.25 13:43
@Anonymní píše: Více

To zdaleka není jen o tom, jestli se to finančně vyplatí. My jsme třeba měli první dítě tak zběsile náročný, že šlo o moje duševní zdraví. Plánovali jsme se vyměnit později, ale nakonec to dopadlo takhle. Nikdy mu nezapomenu, že naskočil a vzal to na sebe. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
28.8.25 06:15

Za mě je mega sexy. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
28.8.25 10:10

Kdo nezažil, nepochopí. Je to děsně sexy.

Mít doma opravdovýho mužskýho a ne děcko, kolem kterýho se musí běhat, chlapa, co se umí postarat s přehledem o všechno včetně potomků. S takovým se nedohaduješ, co se má nebo nemá dělat, protože on je dospělý a dělá to automaticky.

To je prostě nádhernej chlapskej jackpot. A těch je jako šafránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41849
28.8.25 10:25
:mrgreen: jde vidět, že nemáš tucha o čem mluvíš :mrgreen: pokud je podle tebe sexy chla, co nedokáže vlastní dítko ani přebalit, je ochoten ho „hlídat“ jednou týdně na hodinu a s každým problémem hned vyvolává, tak chápu, že každé zboží má svého kupce, ale já preferuju parťáka, co dokáže zvládnout nejen práci, ale i ty děti a domácnost. Ale chápu, že laťku mám vysoko ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41849
28.8.25 10:26
@Yasmen píše: Více

my se takto prostřídali dvakrát a je to k nezaplacení i kvůli vzájemnému vztahu, co si mezi sebou chlap s dětma vytvořili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
28.8.25 12:28
@Keyllah píše: Více

To je pravda. Najednou pochopil mnohem víc mě i děti. Já zase došla k pochopení jaká je ta role živitele. Že to taky není jednoduché. Ten tlak na to, že teď to stojí na mě atd.
Třeba se mi hodně ulevilo, že z něj se najednou stal ten ochranitel, který říká co s jeho dětmi kdo bude a nebude dělat apod. Že jsem najednou nebyla ten jediný bojovník.
Já bych to doporučila každému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
28.8.25 13:49
@Ruxas píše: Více

To je hezký 🥹

• Citovat
  • Upravit
1058
28.8.25 17:41

Pro mne představa chlapa na rodičáku prostě není absolutně přitažliva, jestli to někdo potřebuje nebo ne je mi jedno :nevim: říct mi na rande, že byl místo manželky na rodičáku, tak další prostě není no :nevim: :D záleží teda na souvislostech… každa to máme jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
28.8.25 17:42
@Yasmen píše: Více

Já nezávidím, já si rodičák užívala naštěstí :D :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
28.8.25 17:44
@Anonymní píše: Více

Prostě mi pak přijde jak ženská :nevim: pokud to není samozřejmě nevyhnutelný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí