Důvod k rozchodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
677
28.7.26 13:13

Tak pro mě by byla konečná už jenom to, že když ho něco naštve, tak jezdí rychle, nebezpečně a nebo se jde vybít na motorku! 8o :zed: Ten k*etén je nebezpečný svému okolí. Agresivita na silnici je NEOMLUVITELNÁ. A ty další red flagy? Jak jako tě probodává pohledem? Drapne tě za paži místo slušné žádosti? On je nějakej tvůj nadřízenej, nějaká autorita, tvůj vlastník, že si tohle dovolí? Fakt zdrhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
28.7.26 13:24
@Kníže Ignor píše: Více

Me udivuje, co vse si nektere zeny nechaji libit…zajimava psychologicka sonda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43342
28.7.26 13:27
@Andelskej_Satan píše: Více

Ano…ale ona nemá srovnání a syndrom vařené žáby taky dělá svý… být na jejím místě zkušenostmi protřelá třicátnice, tak má konópek paličkovou narkózu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2358
28.7.26 13:30

Strašný, skonči to co nejdřív. On si zjevně uvědomuje, že jeho křik není normální, když na veřejnosti nekřičí, ale doma si pak na tobě zgustne. U jeho rodičů je něco podobného?
A z jakého důvodu na tebe křičí nebo probodává očima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35060
28.7.26 13:33
@Anonymní píše: Více

Občasný výlevy? Vždyť se k tobě chová hrozně, a ty z něj máš evidentně strach. Důvodů k rozchodu máš víc než dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12162
28.7.26 14:04

Vy se nehadate, protože podle toho co píšeš nemáš odvahu se projevit výrazněji proti němu. To by tě pak asi zabil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
28.7.26 15:06

V každém vztahu, ať už se tam řeší cokoliv, je potřeba si ujasnit sama v sobě, jestli mi to takhle vyhovuje/ nevyhovuje, ale ten vztah mi stále přináší nějaké benefity/ nevyhovuje a vztah mi nic nepřináší. Je potřeba si ujasnit, jestli jsem s dotyčným ze strachu (že nic jiného neznám, typické u vztahů ze střední, že se neuživím, že mi něco po rozchodu udělá nebo zkrátka z čeho mám ten strach) anebo jestli ten vztah je pro mě plus. A vlastně tím si odpovíš sama. Někdy je lepší jít do horšího bydlení nebo být sama nebo zkrátka ustoupit i z toho mála, co mi ten vztah dává, protože to, co mi bere, už převažuje. Takzvaně si zhodnoť, jestli takhle chceš žít. Jestli chceš, aby se tvoje děti jednoho dne dívaly na to, jak tě „vychovává“. To je na tobě, jak se rozhodneš (za mě je to na rozchod, neúcta k tobě a to velká, a jsi mlaďonká). Hlavně ale nečekej, že se něco změní. To i do budoucna. Lidi se nemění. Pokud opravdu na sobě sami od sebe nemakají například na terapii. Obvykle problémy, které se řeší, nabírají časem na intenzitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
28.7.26 16:04

Zní jako solidně labilní jedinec, kterému by bodla konzultace s terapeutem. Normální je být k přítelkyni láskyplný, chápavý a něžný. Řvaní, hnusné pohledy a hrubé chytání za ruce normální nejsou. Takže ne, nejste přecitlivělá. Je to první vztah, takže budete hodně mladí. Nemáte spolu děti, majetky, nic. V takovém případě se na žádné změny nečeká. Protože změny na téhle úrovni jsou spíš na roky a ne týdny nebo měsíce. A to ještě dotyčný musí ten problém u sebe vidět a chtít ho změnit. S největší pravděpodobností ten chlap bude takový celý život… Ukončila bych to a velkým, tlustým písmem bych si jeho chování zapsala do hlavy jako něco, co už si nikdy znovu nevybírat… Mizerné chování k těm, co je máme milovat, by se už konečně mělo přestat normalizovat. Není normální chovat se jako pánské přirození…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17217
28.7.26 16:21
@Anonymní píše: Více

No nehádáte se spolu, protože si to od něj necháš líbit a on moc dobře ví, že si to k tobě „může” dovolit…
NE nemůže! Protože takhle se rovnocenný partner ke svému protějšku nechová. :cert:
Rozešla bych se s ním už dávno a nečekala na to, až ti časem jedna přiletí. Tomu věř… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
28.7.26 17:20
@Černá Madonna píše: Více

Přesně. :palec:
Kdyby si slečna začala vyskakovat, tak by to schytala a ani by nestačila mrknout.
Agresivitu taky nemusím a to jsem chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
30.7.26 11:15

Rozhodně by to pro mě byl důvod k rozchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
31.7.26 01:31

Přihlas vás do výměny manželek, ať je nějaký nový materiál pro memy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie